Çinden Laptop Almak
-
Evet Koreydi Çin oldu, Şimdi o tanıdığımız Çine gidecekmiş, MSİ veya Lenovo almak istiyorum ve Alacağım Laptop Yaklaşık 2.500 tl civarı olacak.Oradaki bir mağazadan alacakmış
Fiyat orada nekadar fark eder
Çinden olacağı için hangi marka tercih edilmeli
Garantisi buradada geçermi?
Birde o civardaki bir Bilgisayarda Hangi markayı önerirsiniz MSİ mı Lenovo mı?
-
Tabikide Lenovo sorduğun lafa bak.
-
Q Türkçe Klavyesi olmasına dikkat et. Çok küfür edersin sonra kendine
-
@mustafa çinden olduğu içinmi yoksa normaldedemi Lenovo?
@12345b Çok sağol yav iyiki hatırlattın aklına sağlık :)
-
Mustafa bunu yazdı
Tabikide Lenovo sorduğun lafa bak.
ağzından çıkanla, kulağının sorduğunun bir olmadığını farkettiğinde ne yapacaksın acaba
demiş şair
http://www.youtube.com/watch?v=_6im527errQ
YekteranBaymedir tarafından 28/Eyl/14 13:21 tarihinde düzenlenmiştir -
up olsun
-
Lenovo. G serisi harici al yanlız ona dikkat et. G serisinin anası bellenmş durumda.
mümkünse Y ve Z serisi oldukça stabil
-
joe_black bunu yazdı
Lenovo. G serisi harici al yanlız ona dikkat et. G serisinin anası bellenmş durumda.
mümkünse Y ve Z serisi oldukça stabil
Y ve Z serisinden hangisini önerirsin, arasındaki fark ne olur bunların tam olarak, bana ekran kartı biraz daha iyi olsun yada bilgisayar tasarımı daha iyi olsun :)
erebos tarafından 28/Eyl/14 20:26 tarihinde düzenlenmiştir -
lenovoyu menovoyu boşver hocam ben aldım pişmanım z580 var.
malzeme kalitesi bok gibi bir halta yaramaz.
toshiba asus ya da sony al almışken biraz fazla ver ama bunları al sonra pişman olursun
-
Türkiye'de bile 2500 lira ve üstü için her türlü msi alınır, kaldı ki bu bütçeye Çin'den çok daha üst modeller getirilebilir. Bahsettiğin bütçe için lenovo'ya hiç bakma bile hocam, lenovo günlük kullanım odaklı laptop'lar üretiyor. Evet az sayıda da olsa üst düzey modelleri de var, ama msi dediğin marka oyuncu laptoplarına odaklanmış durumda. Ürettiği aletlerin çoğu üst düzey konfigürasyona sahip.
Ayrıca 1 seneden fazladır msi kullanıyorum, ve kesinlikle tavsiye ederim. Senin o fiyata alacağın seri gt60 gt70 falan olur. Yani büyük ihtimal 780m veya 880m ekran kartına sahip modellerden olacaktır. Ben de alt sürümü olan 680m'lileri kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim, zaten yabancı sitelerde de inceleme puanlarına bakarsan farkı görürsün.
tomshardware'dan msi gt60 gt 70 incelemesine de bir bak derim.
Ses kalitesi açısından da mükemmel.
http://www.tomshardware.com/reviews/gt70-dragon-edition-2-core-i7-4930mx-laptop,3545-15.html
Burada şu ana kadar duyduğumuz en kaliteli ses sistemine sahip diyorlar.
-
Abiler artık toshiba önermekden bıkmadınız mı ? Toshiba pis kaka 1000 tl lik bilgisayarı size 2000 tl ye kakalıyorlar hala toshiba diyorsunuz hayır anlamıyorum özellikleri iyi değil fiyatı pahalı f/p ürünü değil tasarım berbat ne buluyorsunuz anlamıyorum ulan şu kullandığım casper bile ondan iyidir yeminle.
Sanırım bu algı aynı böyle devam ediyor önceden iyiydi şimdide iyidir o zaman onu alalım.