Cloud Kurulumu Nedir?
-
cloud kurulumu nedir nasil oluyor.işletim sistemi kuruluyormu? bilen arkadaşlar yazabilirmi.
-
ama hangi cloud ne amaçla kullanacaksın ücretlimi free mi otomatik mi manuel mi bilgi ver hocam
-
PanxeR bunu yazdı
ama hangi cloud ne amaçla kullanacaksın ücretlimi free mi otomatik mi manuel mi bilgi ver hocam
fazla bilgiye sahip degilim.işletim sistemi kuruldugunu duydum sadece.free olanla nasil olurmu
-
-
hocam once cloud nedir onu ogrenmelisin sonrasinda ne icin kurulum yapacaksan ona gore sorunu yazarsin , file server , mail server vb...
-
sansar55 bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
fazla bilgiye sahip degilim.işletim sistemi kuruldugunu duydum sadece.free olanla nasil olurmu
ne yapmak istiyorsun kuracağın sistemle hocam, onu söylersen daha çok yardımcı olabiliriz.
-
hocam sen ne amaçla kullanacağını söyle de müridlerden biri bilal'e anlatır gibi anlatır tüm detayıyla.
-
Abi bir kere kavram kargaşası yaşamaışsın. Cloud kurulumu diye birşey yok cloud(bulut) tabanlı sistemler vardır. Bu bir uygulama da olabilir server da, iletişim ağı da.
Sen önce cloud u falan boşver ne istediğini yaz çünkü kafan karışmış.
-
KotomineKirei bunu yazdı
hocam sen ne amaçla kullanacağını söyle de müridlerden biri bilal'e anlatır gibi anlatır tüm detayıyla.
bbcm
-
Cloud bir konseptir abi, almak istediğin hizmete göre şekli değişir.
-
virtual pc de oldugu gibi bir program caliştirabilirmiyiz.ben gene tam anlmadim.soruya soru.