Cloud Kurulumu Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

cloud kurulumu nedir nasil oluyor.işletim sistemi kuruluyormu? bilen arkadaşlar yazabilirmi.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ama hangi cloud ne amaçla kullanacaksın ücretlimi free mi otomatik mi manuel mi bilgi ver hocam

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

ama hangi cloud ne amaçla kullanacaksın ücretlimi free mi otomatik mi manuel mi bilgi ver hocam

fazla bilgiye sahip degilim.işletim sistemi kuruldugunu duydum sadece.free olanla nasil olurmu

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hocam once cloud nedir onu ogrenmelisin sonrasinda ne icin kurulum yapacaksan ona gore sorunu yazarsin , file server , mail server vb...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    sansar55 bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

fazla bilgiye sahip degilim.işletim sistemi kuruldugunu duydum sadece.free olanla nasil olurmu

ne yapmak istiyorsun kuracağın sistemle hocam, onu söylersen daha çok yardımcı olabiliriz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

hocam sen ne amaçla kullanacağını söyle de müridlerden biri bilal'e anlatır gibi anlatır tüm detayıyla. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Abi bir kere kavram kargaşası yaşamaışsın. Cloud kurulumu diye birşey yok cloud(bulut) tabanlı sistemler vardır. Bu bir uygulama da olabilir server da, iletişim ağı da.

Sen önce cloud u falan boşver ne istediğini yaz çünkü kafan karışmış.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prodhiphop
    prodhiphop's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

hocam sen ne amaçla kullanacağını söyle de müridlerden biri bilal'e anlatır gibi anlatır tüm detayıyla. 

bbcm

Yok olmak evrene yapabileceğimiz en büyük iyilik.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Cloud bir konseptir abi, almak istediğin hizmete göre şekli değişir.

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

virtual pc de oldugu gibi bir program caliştirabilirmiyiz.ben gene tam anlmadim.soruya soru.

Toplam Hit: 2394 Toplam Mesaj: 16