folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Coca-Cola Zero Bana Ne Yapıyor?

Coca-Cola Zero Bana Ne Yapıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Ben de gazlı ne kadar içecek varsa içiyordum ki bu sene mide iflas etti. Ne yersem yeyim mide asidi boğazıma kadar çıkıyor. En aza indirmenizi tavsiye ederim :/

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

komşumuz  coco  cola dan  emekli  olan  bir  watandaş      bizlere   açıkca  yalvarıyor   cola  zehirini  içmeyin die 
    karşınız da  yüz yüze bunu  dese   üzerine  nakit verilse  içilmez   
    almayın  desem de  çevredekiler alıor   bazan içsemde  pişman olyuorum

gilikozlusu       vucuttaki  ihtiyaç  fazlası   vitaminleri   ihtiyacımız olmayan maddeye çevirildiği  ortada
    şekersizi  yani  gilikozu olmmayanı şeker hastalarının kullandığı  şekersiz  şeker  var 
    ister istemez içilse de  anlık  yararı olan   yani  damağa   hoş gelen ürün  sonrası    hüsran 
    10  yıl kadar önce  2.5 litre  deyil  koli ile alıordum   ne kadarını  içersem  2.5 bana anca yetiyor idi
     (  dikkat   cola dan uzak  durun  )
     ap aççık  zehirr  siyah reg verilerek  gizlenilmiş  zehi oluşu  ;)

fanta da   nazi almanyası  icadı  fakat   cola firması   dağıtıyor 

watervay tarafından 06/Ağu/19 18:35 tarihinde düzenlenmiştir

Syntax error..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek

yaklaşık 2 yıldır içmiyorum. şimdi gördüğümde midem bulanıyor colayı.Eskiden bende günde 1.5 2 litre içerdim şimdi ise günde yaklaşım 3.5 ile 4 litreye yakın su içiyorum.

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

arkadaşlar    işin  geçeklerin den  birisi de 

birkaç  bardak  kolanın   vucuttan atılabilmesi   için 

ortalama  5  litre   temiz  su  içilmesi   gerekiyor 

ciddi    bir  durum    var   ortada  

watervay tarafından 06/Ağu/19 18:42 tarihinde düzenlenmiştir

Syntax error..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Yüzlerce kişilik arge mühendisleri hep beraber oturmuş diyolar ki hadi bir içecek icad edelim dünyanın mına koyalım.

Zararlı olsun ama çaktırmayalım, herkes içsin amk hatta bunu da milyar dolarlık ticaret hacmine dökelim.

Lan inanmayın amk şöyle şeylere,

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

Yüzlerce kişilik arge mühendisleri hep beraber oturmuş diyolar ki hadi bir içecek icad edelim dünyanın mına koyalım.

Zararlı olsun ama çaktırmayalım, herkes içsin amk hatta bunu da milyar dolarlık ticaret hacmine dökelim.

zararlı olsun diye çıkarmıyor adam .para nasıl kazanırım o önemli diyor.zararlı veya sağlık olması adam için önemli değil.

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    Naruto bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı

zararlı olsun diye çıkarmıyor adam .para nasıl kazanırım o önemli diyor.zararlı veya sağlık olması adam için önemli değil.

Adamı zikerler hocam ispatlansa

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek
    krypt bunu yazdı

Zero'daki aspartamın bmi veya diyabetle ilişkisi olmadığı pek çok çalışmada gösterilmiştir. Dünya çapında 100'den fazla gıda örgütü tarafındanda zararsız olduğu belirtilmiştir. Aspartam belki de üzerinde en çok araştırma yapılan gıda katkısıdır. Günlük tükettiğin kalori miktarı ve günlük aktivite oranını kıyaslarsan kilo konusunda daha gerçekçi problemleri açığa çıkaracaktır diye düşünüyorum. Ancak, günde 2 litre diyet kola tüketmenin kilo dışında zararları olabilir araştırmak lazım. 

sussex üniversitesince yürütülen ve archives of public health dergisinde yayınlanan raporda; efsa’nın aspartamla ilgili yürütülen 154 adet araştırmayı incelediği ve kimyasalın zararlı olabileceği sonucuna varan 73 araştırmanın hepsine birden “güvenilmez” raporu verdiği ifade ediliyor. aynı incelemede efsa, aspartamın güvenli olduğunu iddia eden 81 araştırmadan sadece 18 tanesine “güvenilmez” raporu vermiş.

https://futurism.com/aspartame-not-proven-safe

Think different

my4 tarafından 06/Ağu/19 19:46 tarihinde düzenlenmiştir

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

Kola değil günümüz tüm içecekleri Meyve Suyu, Meyveli Soda, Soğuk Çay, Gazlı içecekler hepsi sağlığa zararlı. Fabrikasyon her şey aşırı boktan.
    Ben yıllardır gazlı içecek ve meyve suyu içmiyorum. Arada misafirlikte ya da oturduğum masalarda ayıp olmasın diye 1 bardak içiyorum o meyve suyunun içindeki "küflü meyve" kokusu burnumu sızlatıyor.
    Kolada ise Zero aşırı tatlı geliyor.

En güzel içecek su hacı günde en az 3 litre tüketmelisin. Gerisi boş. 
    Çok haz almıyorsan içine limon sık kendi ellerinle limonata yap daha yararlı.

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Vücut tatlandırıcılar da şeker gibi tepki veriyormuş.. pankreası karaciğeri  beyni aynı derecede gıcık ediyor ve yoruyormuş..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 8659 Toplam Mesaj: 65
coca-cola zero bizi kopartıyo olmasınlar