Coca-Cola Zero Bana Ne Yapıyor?
-
Ben de gazlı ne kadar içecek varsa içiyordum ki bu sene mide iflas etti. Ne yersem yeyim mide asidi boğazıma kadar çıkıyor. En aza indirmenizi tavsiye ederim :/
-
komşumuz coco cola dan emekli olan bir watandaş bizlere açıkca yalvarıyor cola zehirini içmeyin die
karşınız da yüz yüze bunu dese üzerine nakit verilse içilmez
almayın desem de çevredekiler alıor bazan içsemde pişman olyuorumgilikozlusu vucuttaki ihtiyaç fazlası vitaminleri ihtiyacımız olmayan maddeye çevirildiği ortada
şekersizi yani gilikozu olmmayanı şeker hastalarının kullandığı şekersiz şeker var
ister istemez içilse de anlık yararı olan yani damağa hoş gelen ürün sonrası hüsran
10 yıl kadar önce 2.5 litre deyil koli ile alıordum ne kadarını içersem 2.5 bana anca yetiyor idi
( dikkat cola dan uzak durun )
ap aççık zehirr siyah reg verilerek gizlenilmiş zehi oluşu ;)fanta da nazi almanyası icadı fakat cola firması dağıtıyor
watervay tarafından 06/Ağu/19 18:35 tarihinde düzenlenmiştir -
yaklaşık 2 yıldır içmiyorum. şimdi gördüğümde midem bulanıyor colayı.Eskiden bende günde 1.5 2 litre içerdim şimdi ise günde yaklaşım 3.5 ile 4 litreye yakın su içiyorum.
-
arkadaşlar işin geçeklerin den birisi de
birkaç bardak kolanın vucuttan atılabilmesi içinortalama 5 litre temiz su içilmesi gerekiyor
ciddi bir durum var ortada
-
Yüzlerce kişilik arge mühendisleri hep beraber oturmuş diyolar ki hadi bir içecek icad edelim dünyanın mına koyalım.
Zararlı olsun ama çaktırmayalım, herkes içsin amk hatta bunu da milyar dolarlık ticaret hacmine dökelim.
Lan inanmayın amk şöyle şeylere,
-
Kaan bunu yazdı
Yüzlerce kişilik arge mühendisleri hep beraber oturmuş diyolar ki hadi bir içecek icad edelim dünyanın mına koyalım.
Zararlı olsun ama çaktırmayalım, herkes içsin amk hatta bunu da milyar dolarlık ticaret hacmine dökelim.
zararlı olsun diye çıkarmıyor adam .para nasıl kazanırım o önemli diyor.zararlı veya sağlık olması adam için önemli değil.
-
Naruto bunu yazdıKaan bunu yazdı
zararlı olsun diye çıkarmıyor adam .para nasıl kazanırım o önemli diyor.zararlı veya sağlık olması adam için önemli değil.
Adamı zikerler hocam ispatlansa
-
krypt bunu yazdı
Zero'daki aspartamın bmi veya diyabetle ilişkisi olmadığı pek çok çalışmada gösterilmiştir. Dünya çapında 100'den fazla gıda örgütü tarafındanda zararsız olduğu belirtilmiştir. Aspartam belki de üzerinde en çok araştırma yapılan gıda katkısıdır. Günlük tükettiğin kalori miktarı ve günlük aktivite oranını kıyaslarsan kilo konusunda daha gerçekçi problemleri açığa çıkaracaktır diye düşünüyorum. Ancak, günde 2 litre diyet kola tüketmenin kilo dışında zararları olabilir araştırmak lazım.
sussex üniversitesince yürütülen ve archives of public health dergisinde yayınlanan raporda; efsa’nın aspartamla ilgili yürütülen 154 adet araştırmayı incelediği ve kimyasalın zararlı olabileceği sonucuna varan 73 araştırmanın hepsine birden “güvenilmez” raporu verdiği ifade ediliyor. aynı incelemede efsa, aspartamın güvenli olduğunu iddia eden 81 araştırmadan sadece 18 tanesine “güvenilmez” raporu vermiş.
https://futurism.com/aspartame-not-proven-safe
Think different
my4 tarafından 06/Ağu/19 19:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Kola değil günümüz tüm içecekleri Meyve Suyu, Meyveli Soda, Soğuk Çay, Gazlı içecekler hepsi sağlığa zararlı. Fabrikasyon her şey aşırı boktan.
Ben yıllardır gazlı içecek ve meyve suyu içmiyorum. Arada misafirlikte ya da oturduğum masalarda ayıp olmasın diye 1 bardak içiyorum o meyve suyunun içindeki "küflü meyve" kokusu burnumu sızlatıyor.
Kolada ise Zero aşırı tatlı geliyor.
En güzel içecek su hacı günde en az 3 litre tüketmelisin. Gerisi boş.
Çok haz almıyorsan içine limon sık kendi ellerinle limonata yap daha yararlı. -
Vücut tatlandırıcılar da şeker gibi tepki veriyormuş.. pankreası karaciğeri beyni aynı derecede gıcık ediyor ve yoruyormuş..