Çok Doldum Lan.
-
Son atımlık kurşunumuda attım beyler , yine sikilcem ama olsun.
Fbookta fotoğrafına sevmediği tarzda bi yorum yaptım , sora sohbetten yazdım.
Klasik kelime oyunları oynadım , sora farketmediğini bildiğim için sohbetten gözüne soktum.
Ben bi karar Aldım , eğer olursa arkadaş takılıcam eskisi kadar olması çok zor ama ben güveniyorum kendime yapabilirim
Çok zor olucak ama hadi hayırlısı , ilk atraksiyon başarılı geçti. -
Fbook çok zararlı bısıy , eskı mesajları okudum suan acayıp bı haldeyım lan.
Tarıhlerde yazıyo mesela onu kaybettıgım tarıh ondan oncekı tarıh , dıkkatımı ceken bırsey var ,
Hatun hem ne oldugunu soruyor hemde anlatma ıcınde yasa dıyor hem duymak ıstıyor hemde duymamak.
Arkadasıyla yatmamada kızıyor , arkadasken ıcımde bu tur duygular yasamamada..
Uzaktan olmadı yapamadım , bu aksam ıtıbarıyle yalan soyledım hacı dıoyurm sana eskı gunlerdekı gıbı dedım.
Yanı o duygularımın gelıp gectıgını soyledım , ama onu gorebılmek ıcın soyledıgımı bılmıyor o.
Cok ozledım lan.
ileriye dönük hıcbır karar alamıyorum yapıcam dedıgımı yapmıyorum yapmıcagım dedıgım ne varsa yapıyorum. -
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------Fbook çok zararlı bısıy , eskı mesajları okudum suan acayıp bı haldeyım lan.
Tarıhlerde yazıyo mesela onu kaybettıgım tarıh ondan oncekı tarıh , dıkkatımı ceken bırsey var ,
Hatun hem ne oldugunu soruyor hemde anlatma ıcınde yasa dıyor hem duymak ıstıyor hemde duymamak.
Arkadasıyla yatmamada kızıyor , arkadasken ıcımde bu tur duygular yasamamada..
Uzaktan olmadı yapamadım , bu aksam ıtıbarıyle yalan soyledım hacı dıoyurm sana eskı gunlerdekı gıbı dedım.
Yanı o duygularımın gelıp gectıgını soyledım , ama onu gorebılmek ıcın soyledıgımı bılmıyor o.
Cok ozledım lan.
ileriye dönük hıcbır karar alamıyorum yapıcam dedıgımı yapmıyorum yapmıcagım dedıgım ne varsa yapıyorum.
-----------------------------Bu aşk nasıl bişe aq bi türlü anlam veremıyorum nasıl olunuo, özlemek falan :S what the fuck is that
-
Allah belamı versin aynısı bnmde başıma geldi. bende böyle bir konu açmıştım hatta intiharı bile düşünmedim değil, o kadar çok sevmiştim...
snn dediğin gibi beraber vakit geçiriyorduk herseyimizi paylaşıyorduk ona hiç hayır diyemiyordum. bi süre sonra sevdiğimi farkettim ve bu sevgi çok çok büyüdü. abarısız neye nereye baksam o aklıma geliodu her saniye aklımdaydı 4-5 ay bu böyle devam etti. Daha sonra baskasına karsı ilgili oldugunu öğrendim ve kötüsü o kişide eski bi arkadasımdı bnm arkadasım oldugunu bilmiodu. bana şu çocuk çok yakısıklı adı ne acaba dedi orda kalbime bi ok saplandı. dondum kaldım gözümden yaş gelecekti nerdeyse yanlarında ağlamamk için hiç bişey demeden ordan ayrıldım. tbt ye paylastım bu konuyu ve onu sevdiğimi söylememi istediler. bende ertesi gün gittim bunun kuzenide vardı yanında onunlada çok samimiydik. ben kızı çağaırdım kuzenide geldi yanında neyse açık açık konustum ben seni seviyorum dedim. ilk basta güldü çok şaşırdı şaka yapıyosun demi dedi. gayet ciddiyim dedim. gözlerini kaçırdı hep baska yerlere baktı hiç bişey demedi. sonra kuzeni siz arkadassınız deniz nası olcak dedi. orda onu tekme tokat azını burnunu kırasım geldi. kızın içinde küçücük bi ihtimalde olsa onu öldürdü orda.
ertesi gün telefon ettim benle konusmak istemediğini bidaha aramamamı söyledi. aynı sınıftaydık dersanede yarım yıl boyunca tek kelime etmedi. tabi bu arada ben intiharın eşiğine geldim 1 defa kalp krizi geçirdim üzüntüden hala ilaç kullanıyorum 1 sene daha kullanıcam.
ha noldu araya mesafe girdi birbirimizi görmedik o trabzonda katüde ben kayserideyim hiç bahsi geçmiyo ortak arkadasımız kalmadı unuttum gibiyim. ara sıra bilgisayarda fotoğraflarına bakıp iç çekiyorum güzel anılarımız gözümün önüne geliyor ama artık yok o. bi daha göremeyeceğimi biliyorum ve tamamen unutmak istiyorum.
şunuda söyleyim beraber olmamız için %1 ihtimal olsa bile trabzona yanına hiç düşünmeden giderim. birazcık umut oldugunu bilsem hiç durmam ama yok.
bende içimi döktüm rahatladım saygılar...
-
Şu anda aşk acısı çekiyorsun çok duygusallaşmışsın aşk sarhoşu olmuşsun resmen.
Yaşadıklarında az değil ama sen içmeye devam edersen asla unutamassın onu, gerçi hiç bir zaman unutamayacaksın da güzel bir anı olarak kalacak senin için, ona duyduğun bu kısa sürede başlamış bir aşk, kısa sürede de bitecektir. Üzülmene gerek yok sarhoşluğun etkisi geçince düzelirsin baktın olacak gibi değil onun yerini dolduracak birini ara bişey bul kalp bu boş durmaz ancak aşk ile sevgi ile doyar. Ben 2 yıl mücadele verdim üstüne 4 yıl daha mücadele verdim ama sonunda zafer benim oldu evlendim hayırlısı ile inş yakında meyvesini alacam :) Şimdi mutluyum yaşadıklarımın hepsi Güzel komik bir anı olarak kaldı...
Bu hayatın yaratılış sebebi aşk zaten, onsuz olmaz :)@Smirnoff
@Silent_King
Ileride Bu yazdıklarınıza çok güleceksiniz emin olun :| -
güleceğimi biliyorum , cok garip seyler oluyor , amına cakiim nolcak bu halim.
-
yeni bir gelişme olursa yaz buraya.beni de heyecanlandırdın
-
Mali bunu yazdı:
-----------------------------Şu anda aşk acısı çekiyorsun çok duygusallaşmışsın aşk sarhoşu olmuşsun resmen.
Yaşadıklarında az değil ama sen içmeye devam edersen asla unutamassın onu, gerçi hiç bir zaman unutamayacaksın da güzel bir anı olarak kalacak senin için, ona duyduğun bu kısa sürede başlamış bir aşk, kısa sürede de bitecektir. Üzülmene gerek yok sarhoşluğun etkisi geçince düzelirsin baktın olacak gibi değil onun yerini dolduracak birini ara bişey bul kalp bu boş durmaz ancak aşk ile sevgi ile doyar. Ben 2 yıl mücadele verdim üstüne 4 yıl daha mücadele verdim ama sonunda zafer benim oldu evlendim hayırlısı ile inş yakında meyvesini alacam :) Şimdi mutluyum yaşadıklarımın hepsi Güzel komik bir anı olarak kaldı...
Bu hayatın yaratılış sebebi aşk zaten, onsuz olmaz :)@Smirnoff
@Silent_King
Ileride Bu yazdıklarınıza çok güleceksiniz emin olun :|
-----------------------------ilerde düşündüğümde gülmem kardeş aksine ana avrat küfrederim. severim yine sevmeye devam ederim ama küfrederim.
ben onu öyle bi sevmiştim ki dediğim gibi intiharın eşiğine geldim. yani biraz daha dolsam o namlu patlardı...
beni reddettiği günden 2 gün sonra gece kalp krizi geçirdim üzüntüden. annemlere babamlara olayı anlatamadım saolsun doktor çok ilgilendi ona herseyi anlattım. ona görede ilaç verdi. hala kullanıyorum aşırı heyecan ve üzüntüden kaçmaya çalışıyorum.
Ya ben onun yüzünden hayatımın en güzel devresinde 20 yaşımda maçlara gidemiyorum, lunaparka gidemiyorum, kavgaya karışamıyorum, hayatımı dolu dolu yaşayamıyorum. hala ilaç kullanıyorum. tek suçum delicesine sevmek. ve ben bunu ona inandıramadım ona yanıyorum. bana sadece biz arkadaşız dedi ve tek kelime konusmadı en çok koyan bu.
ben Hayatımı etkileyecek sınavlara bi ton ilaç alarak girdim uyuştum malak gibi geçti sınavlarım.
ya ben matematik çalışmadım onun tarih coğrafyası iyi değil diye ona tarih anlattım coğrafya anlattım aylarca.
Abi tek suçumuz sevmek ve halimiz ortada. o şimdi beni unutmuştur bile aklına gelmiyorumdur o hayatını yaşıyordur ama ben 21 yasıma geldim ve uzun yıllar istemesemde mecbur izlerini taşıyacağım.
Lan ben korku filmi izleyemiyorum be 21 yasımda varmı böyle bişey.
içimi bi daha döktüm sevgi ve saygılarımı sunarım kafanızı şişirdim, gökmen konunada balıklama atladım ama bnmde anlatmaya ihtiyacım vardı.
sende durumdaki gelişmeleri yazarsan dinleriz her daim.
-
Yeniden görüşüyoruz , yaptıgım seyler ise yaradı , artık o defter kapandı arkadas olarak kalıcaz sanırım benden goruselım
dememı beklıyor , beklemıyoda olabılır bıraz degısık bı tıp , ayrıca muhabbet suan ıyı konusuyoruz arada. -
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------Yeniden görüşüyoruz , yaptıgım seyler ise yaradı , artık o defter kapandı arkadas olarak kalıcaz sanırım benden goruselım
dememı beklıyor , beklemıyoda olabılır bıraz degısık bı tıp , ayrıca muhabbet suan ıyı konusuyoruz arada.
-----------------------------Hoca bir kere seni seviyorum sözleri gönülden çıktıysa onun geri dönüşü olmaz. En temizi sessizce uzaklaşacaksın. Ne dost ne kanka ne sevgili sktr et hepsini. Yeni ufuklara yelken açmak en iyisi bazen.