Çok Doldum Lan.
-
Yarın aksam yemege davetliyim beyler eskisi gbi olucaz sanırım , belki konuyu takip edenlerin hatrına gecenin capsini koyablirim :D
-
inşallah eskisi gibi olursun birader. olmazsanda arada sırada aklına gelir sonra unutursun
örnek : http://www.tahribat.com/Forum-Nerede-O-Sevgi-Nerede-Ask-Doktorlari-17567/
-
caps ?
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------caps ?
-----------------------------
Vardı capsler fbookta sildim görmüşsündür. -
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
...Son olarak Sevgıyı bıle pıc etmısım , sevıyorum ölüyorum onun ıcın dedıgım hatuna terbıyesızlık yapmısım ,
Benden adam olmayacak lan kanaat getırdım.
Bunları 2-3 sene sora okudugumda vay amk aptalı dıyıp konuyu reneye sıldıreceğımıde blıyorum ,
yapıcak bsıy yok beyler , ozluyorum sadece onun haberı yok olay bu.
sonun kadar okuduysanız ıstedıgınızı dıyın bana , suan etrafımda bu yazıda anlattıklarımı okuyacaak vakıt ayıran
baska bırılerı yok , varsın sızde sövün , ıstedıgınızı yapın.
Cok ozledım sadece.
-----------------------------İçimi parçaladın hocam, nedesem boşa yarar, yaşamayan bilemez, herşeyi unutmakta kolay değil tabi, dualarımız seninle hocam. Tek diye bileceğim bu...
-
Yeniden konuşmuyoruz amk bu sefer finish him.
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------Yeniden konuşmuyoruz amk bu sefer finish him.
-----------------------------Ya hoca koy gitsin, ne ugrasiyon olmazsa olmaz, dunya onun etrafinda mi donuyo amk illa baska birisi cikar.
-
Bloom bunu yazdı:
-----------------------------Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------Ya hoca koy gitsin, ne ugrasiyon olmazsa olmaz, dunya onun etrafinda mi donuyo amk illa baska birisi cikar.
-----------------------------demesi kolay yaşamayan bilemez... 4 yıl oldu hala unutamadım :S
-
http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=154976
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------Bloom bunu yazdı:
-----------------------------Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------demesi kolay yaşamayan bilemez... 4 yıl oldu hala unutamadım :S
-----------------------------19 yaşındayım 14 yaşında aşık olduğum kızı dün unuttum dünekadar herşey aynıydı içimde onu görmeyeli çok olsada avere derecesindeydim neolduysa dün birden unuttum şuan garibim biraz birini bukadar uzun zaman sevdikten sonra artık sevmemek hayatta bi amacım yoktu ondan başka şimdi oda yok neyapacağımı düşünüyorum hayattan ne istiyorum bilmiyorum bunu anlatıcağım kimse yok çevremde anlatsamda kimsenin vereceği cevabı çekecek halde değilim konuyu okuduktan sonra dedim bari buraya yazyım
hüzünlü değilim deşiğim biraz