folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Çok Övdüğünüz Ordu Nerde?



Çok Övdüğünüz Ordu Nerde?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caos13tr
    caos13tr's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Eylül/2005
    Erkek
    yuh be tagext alemsin a.q:)
    herifler kapışıyo ateşli ateşli sen cografyadan bahsediyosun.geyiğe bak . fındıktan falan da bahsetseydi bari :)))

    Ekmek Aslanın Ağzındaysa , Sular Benim Kalbimde...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Şubat/2005
    Erkek
    yeter artık a.q
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anoson
    anoson's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Ağustos/2005
    Erkek
    arkdaşım her zaman her şey göründüğü gibi değildir icab ettiği için verilmiştir o madalya ayrıca çuval geçirildiğinde ordumuz ameriakya nota vermiş aksi takdirde ırağa gireceğini belirtmişti adım gibi hatırlıyorum Tayyip o kadarda iyi işler yapmıyor borç alıp borç ödemekle borç kapanmaz göz boyuyor bazıalrımızda buna göz yumuyor

    Ufalandım ellerinde yere düştüm.. günah oldum...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bonzo
    bonzo's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Şubat/2005
    Erkek
    Ordu tek başına savaş kararı alamaz.Yapılacak bir silahlı çatışma muhtamel bir abd savaşını yada gerginliğini gündeme getirirdi.Dolayısıyla o komutan sukunetini koruduğu ve emredileni yaptığı için ödüllendirilmiştir.


    Aynı durumda ben olsam ve böyle bir dayatmaya sakince yaklaşmam imkansızdı.Bunu o anda birşey yapmayın diye emir veren kişilere sormak lazım ki oda dolaylı yada direkt yoldan tayipdir.

    Dünyayı güzellik kurtaracak .Bir insanı sevmekle başlayacak herşey/Gerçekçi ol imkansızı gerçekleştir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2002
    Erkek
    Adama bak sana ne lan kitler tarikat deilmi burası bir alıntıyla bitiroyrum taş gibi forum takılın

    Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2006
    Erkek
    ordu bu milletin şerefidir onurudur herseyidir diliniz fazla uzamasın aslanım keser bi tarafına sokarlar adamın.sonra dilim nerde diye dolanırsın.suc atıcaksan partilere yuklen ama sakın ha şanlı Turk ordusuna ne el nede dil uzatma sozlerini secerek yaz burda bahsettigin şey M.Ö 209 yılından beri dunyayı onunde secde ettiren bi ordu ve onlar sayesinde şanımız onurumuz hicbir zaman ayaklar altına alınmadı arap şerefsizleri gibi onursuz şerefsiz deilki ordumuz 2215 yıldır hicbir savastan kacmadan son askerine kadar ölmeyi goze aldı ki bizler var olalım diye [araplarda bilmem kac yıldır savaslardan kactılar ki herzaman baskasının egemenliginde yaşadılar] sakın ola ki aklında bulunsun burda klavye basında yazarsın gotun sıcak koltukta keyfin tıkırında cıkıpta ulu orta soyleme bunları maazallah mıhlar lar seni de amele sümügü gibi duvara yapışırsın kimsenin onuruna laf soyleme heleki yaşadıgın ulkenin gozbebegi herseyi olan biricik TURK SİLAHLI KUVVETLERİNE

    Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek
    Sadık basında herşey belli olacak..Geçen Açtığım bir konuda söylemiştim AKP 2007 seçimlerinde bir 5 yıl daha istiyor diye :) 5 sene önce de 4 yıl içinde türkiye nin ekonomisi süper olacak demişti :) herşeye mükemmel olacak demişti hadi bakalım :)

    Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek
    Dkk Jena mıdır toparlayamadım kusurA bakma o kadar laf söylendi askerlirimizin başına çuval geçirilmesine şu oldu bu oldu vs ama gidipte o şerefsizliği yapan adamları tr de krallar gibi karşılamak üstüne madalya vermek ne kadar makbul sen bunu içine sindir görmezden gel yok vardır bi sebebi de ben buna karşıyım gidipte bana yok TSK biriciğimiz göz bebeğimiz buna bişey dediğimiz yok baştaki adamları savunuyosunuz ama ordunun başındakiler gidipte elin gevuruna bide madalya veriyolar yedikleri bokuda bi özürle geçiştiriyolar kimsenin gıukı çıkmıyo bumu Tükr insanının ordusunun şerefini korumak niye böyle oluyo anasını satayım uyus oluyom ne halleri varsa görsünler Irakta gebersinler nie kabul ediyolar o amerikan şerefsizlerini ya

    dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ruhsuz
    ruhsuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2005
    Erkek
    böyle bilinçsizce ve aptalca yapılan eleştirilere aslında aldırmamak lasım ama işte insan dayanamıo!!! TÜRK ORDUSU EN İYİ ORDUDUR VE BUNU KABUL ETMEYENDE CAHİL VE KÖRDÜR!!!
    TAYYİP İ SAVUNUOSUN!! ZAMANINDA BİLMEMKİMİN ŞEHİN ALTINDA DİZ ÇÖKÜP EL ETEK ÖPEN Bİ ADAMI SAVUONUOSUN BİRİSİNİN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKEN Bİ ADAM ŞUAN BAŞBAKAN! ÇOK ACI AMA BÖLE! SEN VE SENİN GİBİLER HALA TAYYİPİN NESİNİ VE HANGİ İDELOJİSİNİ SAVUNUOUSNUZ ANLAMIOM ADAM ÜLKEYE ŞERİAT GETİRMEK İSTİO AMA BUNU ANLAMICAK KADAR KIT BEYİNLİ YADA SİZDE ŞERİAT İSTİCEK KADAR GÖZÜ DÖNMÜŞ İNSANLARDSANISNIZ!
    O KÖTÜLEDİĞİN ORDUDA SENİN HERGECE KIÇIN BİRAZDAHA RAHAT UYUSUN DİE KAÇ ŞEHİT VERDİ HABERİN VARMI KAÇ ANA BABANIN OCAĞI SÖNDÜ!
    BENDE Bİ MAKALE VARDI HÜRRİYET GAZETESİNDEN ALINTI AMA ŞUAN BULAMADIM TAYYİPİN ZAMANINDA NELER SÖLEDİĞİ ONU BUL VE OKU SONRA GEL ŞANLI TÜRK ORDUSUNU LAF ET! TÜRK ORDUSUYLA TAYYİPİ KARŞILAŞTIRMAKTA AYRI Bİ MEZİYET GERÇİ!!
    TAYYİP DEİŞTİM DİO! AMA BAŞA GELDİNDEN BERİ ARADAN SOKMAYA ÇALISITIGI ŞEYLERE DİKKAT ET YOK TÜRBAN KALKSIN YOK İMAM HATİPLERİN ÖNÜ AÇILSIN BUNUN GİBİ Bİ SÜRÜ ŞEY!
    ASLINDA TAYYİPE EN İİ CEVABI LEMAN DERGİSİ VERMİŞTİR TAKİP EDENLER BİLİR ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek
    Tayyip bilmem kimi öptü falan diyosunda neden amerikalı generali kabul ediyo bu şerefsizliği yapan insanı ordu nasıl kabul edipte bide madalya veriyo bunu açıklarmısın bana?

    Herşey özür dilemeyle halloyumuki

    dizi dizi incisin danalıkta birincisin
Toplam Hit: 7075 Toplam Mesaj: 40