Coldhackers Denen İbneler Kimdir?
-
Benim seninle bi işim yok adminlerin bizi iyi bilir özelikle pkk.org olayından sonra.Domain değiştirmenize büyük ihtimal biz neden olduk :) Ayruyetten zone-h ta var neyse gerek.
Dicem tek laf ayt nin ve onun yalakalarının aq :) -
AYT fln ne bok olduğunu bilmeden konuşmayın. Nereye çalışıyorlar, her gün serverda hacklenecek site aramak çalışmak mı? Ayt nin yaptığı insanlarda bulunan ezikliği tatmin etmekten başka bir şey değil. Cahil, kör insanlar ohh ne güzel 100 tane israil sitesi hacklendi diye mutlu oluyor. bunun size veya ülkemize getirisi ne? o siteler ya masumsa ya adamlar türk sempatizanıysa soğutmuş olmadınız mı adamalrı? AYT/cw/hödöy team gibi gruplar ezik ezik takılırlar egolarını ve bazı kör cahil adamların milliyetçilik egolarını tatmin eder. Hackle alakaları yoktur. Topunun amk...
-
Dicek laf yok adam uzun uzun ne güzel anlatmış :)
Ftpye indexs.html atmaya benzemez bu iş iskoCANLAR :) İşte senin adminlerin bu kadar :) -
ben anlatayım da ne mal olduklarıı anla yixit
ilk girdiğimde hackdi carttı curttu AYTde görev aldım.
o zamanlar bi skten haberim yoktu.
bana dedi bi iş var tmm ben yaparım dedim.
bana söylediler ben de yaptım
neydi tahmin edin?
cc ile domain ve alan reglemek (:
sordum ben ne yapıorum şu an diye,AYT ye alan alıyosun dediler.
dedim herhalde AYT böle yan site açıo ya da ne biliim kendi hostunu deiştirio (:
ama gerçek öyle değildi ve CC bir Türkündü (:
diğer yandan AYT milliyetçi ise ben vatan hainiyim.
admini şöyle demişti:
senin vatan sevgin abd teknolojsine karşı ne yapabilir....
bundan sonra sözü olan varsa yazsın
ama hangi yüzle ;) -
Zuhahaha a.q Yıktın OrtaLığı (:
-
salla gitsin bu itleri
-
evet cw'nin webwiz editorundan kaynaklanan bi acik'tan topic'lere tüm sayfa resim ekleyebiliyordun, hatta ben o ara tam online'dim cw'de sicagi sicagina bizim forum'a screenleri vermistim(hht). o freesite onlarin degil. alakasiz seyler yazip kendinizi o ibnelere güldürmeyin. hq sanirim 0'dan portal yazdi. sap ve microsoft sql referanslarina davet etmistim kendisini gelmemisti. sitelerinin adresini vermiyorum.
(bu topic'e yazip güncellenmesine katkimdan dolayi icim yaniyor) -
yeter dai boş işlerle uraşmayın
-
yaw sallayın hepsi aynı bok cwsi coldmu moldu
-
hepsinin eline verecem yaında az kaldı.iben bunlar yaa
Toplam Hit: 15328 Toplam Mesaj: 45