Combat Arms Clan A İyi Fps Ciler Aranıyor
-
Eu serveri açıldığından beri combat arms oynuyoruz (birkaç aydır )
Clan maçları konusunda çok güzel bir sistemi var sadece clan ların girip maç yapabildiği server var
ne yazikki biz 3 yakın arkadaş oynuyoruz ve en az 4 kişi gerekiyor , oyundaki coğu türk ün başarı oranı çok düşük bende burdan yaziyim dedim
Fps de iyi grup olarak ayak uydurabilicek arkadaşlar arıyoruz
iletişim kurmak isteyen tyfn.panxer@gmail.com eklesin konuşalım
bilmeyenler için kısaca combat arms dan bahsedeyim.
Nexon un yaptığı Css benzeri bir oyun grafikleri oldukça iyidir (bildim kadarıyla en iyi grafikli online fps )
silah modifiyesi ve çok çeşitliliği ve grafiği kendisini diğer oyunlardan ayıran özellik
warrock gibi değil lag 0
her yeni patch de yeni silahlar yeni oyun modları yeni eklentiler geliyor
kendinize uygun gelen ekipmanları birleştirin (crysis deki gibi )
daha hızlı ama daha zayıf armor daha az mermi li ama daha hızlı refresh edilen şarjörler gibi sekmeyi azaltan yada damage i değiştiren susturcular
yani hiç oynamadıysanız bile ben fps de iyiyim dir diyorsanız zevk alacağınız kesin
not: KD oranı (ölüm kalım oranı ) 1.05 in altında olan arkadaşlar büyük ihtimallere maçlara çağırılmazlar
-
yukarıda link i vermeyi unutmuşum http://combatarms.nexoneu.com/Intro.aspx
başka siteden indirmeyin yanliş server a girersiniz ( ip kabul görmedi için oyuna giremessiniz )
yaptığımız bi maçtaki 2 resim (çatışma da çekemedim malesef :D örnektir para ile satılamaz )
-
counter strike 1.6 ' yı bırakabileceğimi düşünmüyorum :D zaten bir tane oynadığımız oyun var... bayaa zamandan beri görüyorum ama bu combat arms ' ı oynamak nasip kısmet olmadı :D
-
MaQneToR bunu yazdı:
-----------------------------
counter strike 1.6 ' yı bırakabileceğimi düşünmüyorum :D zaten bir tane oynadığımız oyun var... bayaa zamandan beri görüyorum ama bu combat arms ' ı oynamak nasip kısmet olmadı :D
-----------------------------cs artık tat vermiyo koşma olayı yok id pas yani rank olayı yok istatistik yok bağlayıcı bir clan sistemi yok
cocukken oynardık hl sora cs çıktı fln ama artık eskidi onlar
bunda da bomba kurma / herkez tek / spy hunt (ajanı avla en eğlenceli mod ve ii exp ) / bayrak kaçırma
modlar var ve sürekli artıyor oyüzden cs ciler size sesleniorm artık yenilikleri takip edin warrock dan önce bnde cs oynardım ama artık tat vermio koşma bile yok :D
combatın en iyi özeliği grafik ve modifiye edilebilen silah sistemi
-
Valla oyun Güzel gibi gözüküyor ben COD2 delisiyim. Akşam indirip deniyecem bakalım nasip belki olur.
Ama 1-2 sorum var 1. si Para istiyormu oyun Free mi yani 2.Si WAR rock ı denedim ve Hack olayı vardı bundada öyle sorunlar varmı indirmeye ona göre başlayacam 3. sü İnternet Hızı ne olmalı benimki 1024 yetermi ?
-
EWELANCHE bunu yazdı:
-----------------------------Valla oyun Güzel gibi gözüküyor ben COD2 delisiyim. Akşam indirip deniyecem bakalım nasip belki olur.
Ama 1-2 sorum var 1. si Para istiyormu oyun Free mi yani 2.Si WAR rock ı denedim ve Hack olayı vardı bundada öyle sorunlar varmı indirmeye ona göre başlayacam 3. sü İnternet Hızı ne olmalı benimki 1024 yetermi ?
-----------------------------1 free 2 play ve eu serveri yani bizim oynadımız şuan da hiç bir paralı item bulunmamaaktadır ancak yeni patch ile beraber gelir diye düşnüyorum
(usa serverinde baktım aynı silahların değişik renkleri ve paket olarak satılan silahlar para ile satılıyor yani sniper çi paket gibi oyunda iyi para kasamayanlar için )
2. warrock u bırakmamın sebeplerimden birisidir hack olayı her online oyunda oldu gibi bunda da hack var ancak warrock kadar çok deil tüm gün deli gibi oynasan
ras gelme yüzden çok düşük çünki hack ztn paralı ve sanırım hata veriomus öle duydum yani tüm online oyunlarda en güvenlisinde bile böle olur
3. 1024 yeterlidir
4. http://combatarms.nexoneu.com/Intro.aspx
avrupa serveri burdan gir indir nexon dan indirme o usa
-
bende indiriyorum oyunu 5 dakaksı kaldı şu an itibariyle eğer alınmamışsa nickim Seeyouinhell olur olmazsa Seeyoumaybe :D bulgarsitandayım 50mbit net war fazlasıyla yeter herhalde :D
-
jandark06 bunu yazdı:
-----------------------------
bende indiriyorum oyunu 5 dakaksı kaldı şu an itibariyle eğer alınmamışsa nickim Seeyouinhell olur olmazsa Seeyoumaybe :D bulgarsitandayım 50mbit net war fazlasıyla yeter herhalde :D
-----------------------------bulgaristanda 50mbit kaç para ? 4mbps 49tl ye denk geliomus öle duydum tabi fiber varsa bilemicem :D
-
Hocam indirdim kurdum fakat Login ksımında bir hata verip kapatıyor Bir türlü neden yaptığını anlayamadım ID ve PW doğru siteden kontrol ediyorum.Yoksa serverlar Dolu olduğu içinmi yapıyor?
-
Pöff yanlıs yerden indimisim .Simdi bastan indiricem :D
-
EWELANCHE bunu yazdı:
-----------------------------Pöff yanlıs yerden indimisim .Simdi bastan indiricem :D
-----------------------------ilk post uma yazıcaktım fakat yazamadım unutmusun kusura bakma ilk dier postları okuyup öle giren olursa konuya iyi olr:D