folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Connectify Wifi Birleştirici (İstek)

Connectify Wifi Birleştirici (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

nette araştırırken gördüm wifi yada kablolu bağlantıları birleştirip internet hızını arttırıyor yabancı forumlarda yorumları okudum kullananlar gerçekten işe yaradığını yazmışlar bu programın full versiyonu elinde olan var mı? 

programın sitesi 

http://www.connectify.me/dispatch/

programın videosu 

http://www.youtube.com/watch?v=cWrH6nWtNOs 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

birleştirmiyor. wifiyi dağıtmana yarıyor access point gibi.

pardon: bu program aynı şirketin farklı bir ürünüymüş.

http://kat.ph/usearch/dispatch%20category:applications/

YekteranBaymedir tarafından 01/Nis/13 20:01 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

birleştirmiyor. wifiyi dağıtmana yarıyor access point gibi.

pardon: bu program aynı şirketin farklı bir ürünüymüş.

anladığım ve okuduğum kadarı ile birleştiriyor.

Bağlandığınız ağları birleştirerek internet hızınızı artırın.

Herkesin beklediği haber sonunda geldi. Artık ne kadar WiFi kartınız varsa internetinizi o kadar hızlandırabileceksiniz. Bunu Connectfiy Dispatch ile yapabilirsiniz.

Birden%20Fazla%20Ağa%20Bağlanarak%20İnternet%20Hızınızı%20Artırın!

Birden%20Fazla%20Ağa%20Bağlanarak%20İnternet%20Hızınızı%20Artırın!

Programın Özellikleri

1. Birden fazla internet bağlantısı bilgisayara bağlayıp internetinizi hızlandırma
    2. Gelişmiş veri trafiği izleme ekranı ile gerçek zamanlı trafik akışı izleme
    3. Bağlantılara öncelik verme özelliği
    4. Bir ağda bağlantı zayıf olduğunda otomatik olarak kayıtlı başka ağa geçerek bağlantı kalitesini artırır.
    5. Wi-Fi, 3G, 4G, Ethernet ve Dial-up da dahil olmak üzere tüm yaygın internet bağlantı türü destekler.
    6. Pek çok platform desteği (Windows, Linux, Mac, Android)

Daha önce buna benzer özellikteki Microsoft VirtualWiFi programı vardı. Tek WiFi kartıyla birden fazla ağa bağlantı yapılarak internet hızı artırılabiliyordu. Ancak bazı kısıtlamaları vardı ve sadece WEP şifreli ağlara bağlanabiliyorduk. Ayrıca her WiFi kart ile uyumlu değildi.
    Ayrıntılı Bilgi:
    http://research.microsoft.com/en-us/um/redmond/projects/virtualwifi/

Bazıları Windows'un "Bağlantıları Köprüle" özelliği ile internet hızını artırmaya çalışıyordu. Bu yöntem ne yazık ki işe yaramıyor. Ancak Connectify Dispatch ile bunu yapmak mümkün!

Bu programı kullanabilmek için ne yazık ki biraz beklememiz gerekiyor. Yine de Beta aşamasında olan programa hemen ulaşmak için 65$+ ücret ödemelisiniz.

Bu haberden sonra kimse elindeki fazla WiFi kartını satmayı düşünmeyebilir :)

Birkaç Video:

• http://youtu.be/cWrH6nWtNOs
    • http://www.youtube.com/watch?v=yS6URPaS4Ns&feature=share&list=UUTkaQJlz3hUKTfj0gEgXMqQ
    • http://www.youtube.com/watch?v=rndwSd37-oU&feature=share&list=UUTkaQJlz3hUKTfj0gEgXMqQ

Daha Fazla Bilgi için:

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Oha aldırıcaksınız arkadaşın elinden modemimi :D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

tam sürümü olursa süper olur elimde 7 tane ağın şifresi var :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    Homo
    ibrahimeren bunu yazdı

verdik

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı

acaba 7 tane de wifi kartın var mı :)

Hacılar elemanlar çok iyi bişey yapmışlar ya bakın bu programın adı  Connectify Dispatch bi de asıl Connectify Wifi var o da sizin bilgisayardaki interneti wifi ile paylaşıyor yani şunu demek istiyorum dandik bi pc alıp üstüne 4-5 wifi adaptör yerleştirip çatıdan salıyorsunuz pcyi sonra etrafda bağlanabildiklerinize bağlanıyorsunuz ve asıl connectify wifi ile kendi bilgisayarınıza bu bağlantıları paylaşıyorsunuz off böyle şehir merkezi bi yerde otursam kesin yaparım deli program olmuş

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    Homo
    KaRaKuLe bunu yazdı
    ibrahimeren bunu yazdı

acaba 7 tane de wifi kartın var mı :)

Hacılar elemanlar çok iyi bişey yapmışlar ya bakın bu programın adı  Connectify Dispatch bi de asıl Connectify Wifi var o da sizin bilgisayardaki interneti wifi ile paylaşıyor yani şunu demek istiyorum dandik bi pc alıp üstüne 4-5 wifi adaptör yerleştirip çatıdan salıyorsunuz pcyi sonra etrafda bağlanabildiklerinize bağlanıyorsunuz ve asıl connectify wifi ile kendi bilgisayarınıza bu bağlantıları paylaşıyorsunuz off böyle şehir merkezi bi yerde otursam kesin yaparım deli program olmuş

aslında uzun zamandır usb wifi alasım var wifi hack için falan. 7 taneye gerek yok 2 tanesi bile uçurur neti.

birazdan wifi + 3g ile deneyeceğim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

daft: eyv sağol

karakule: bulunduğum yerde internet yok 1,5 metrelik bir wifi anten ile 300 metre ilerideki cafe üzerinden bağlanıyorum 2 cafeden şifreyi aldım mahalledeki diğerlerinin şifresi wep di 5 dakikadada onları kırdım ama hepsinin hızı aynı eğer pro işe yararsa 3-4 tane daha cihaz alır netin keyfini çıkartırım :D 

şuan programı indirdim fw 4.5 istiyor download hızı yavaş olduğundan gece indiricem ondan sonra deneyecem :D sonuçları buradan yazarım

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hacı görüntülü mörüntülü bi bişeyler hazırla bakalım nasıl oluyor hatta mümkünse torrent kas bakalım nasıl olacak torrent olursa varya deli olur ha :D

KaRaKuLe tarafından 01/Nis/13 21:04 tarihinde düzenlenmiştir

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

Hacı görüntülü mörüntülü bi bişeyler hazırla bakalım nasıl oluyor hatta mümkünse torrent kas bakalım nasıl olacak torrent olursa varya deli olur ha :D

hocam 2 güne anca olur bu deney şimdi yükledim keyi falan girdim program çalışıyor :D

Toplam Hit: 6410 Toplam Mesaj: 23