Connectify Wifi Birleştirici (İstek)
-
Takip
-
usb'ye kurulu win8 den yazıyorum.
nedense bluetooth'u kullanamadığım için 3g ile test edemedim.
deli etti bluetooth.
-
benim aklıma takılan bu işin mantığı nedir programdaki iki ağı birleştirip tek ip üzerinden giremez farklı iplerden farklı giriş yapmalı ancak bu kısmı nasıl yapıyorlar
-
ibrahimeren bunu yazdı
benim aklıma takılan bu işin mantığı nedir programdaki iki ağı birleştirip tek ip üzerinden giremez farklı iplerden farklı giriş yapmalı ancak bu kısmı nasıl yapıyorlar
load-balancing tarzı birşey yapıyor sanırım sanal olarak
-
Bende Connectify Hotspot programını indirdim her bir ayarını yaptım telefonum tabletim hepsi görüyor fakat bağlanmaya çalıştığımda bekliyorum bekliyorum ve yine bekliyorum ama bağlanmıyor. Nedenini anlamadım bilir kişiden yardım talep ediyorum. Ayrıca TP-Link wireless adapter kullanıyorum.
-
CaniSokucu bunu yazdı
Bende Connectify Hotspot programını indirdim her bir ayarını yaptım telefonum tabletim hepsi görüyor fakat bağlanmaya çalıştığımda bekliyorum bekliyorum ve yine bekliyorum ama bağlanmıyor. Nedenini anlamadım bilir kişiden yardım talep ediyorum. Ayrıca TP-Link wireless adapter kullanıyorum.
hocam programı halledince bakmaya çalışıyım internette kullanım videoları var
--
Anladım hocam google yazdım genelde serverlarda kullanılan bir olaymış ağ yapıları hakkında pek bir bilgim olmadığından
BarisYigit bunu yazdıibrahimeren bunu yazdıbenim aklıma takılan bu işin mantığı nedir programdaki iki ağı birleştirip tek ip üzerinden giremez farklı iplerden farklı giriş yapmalı ancak bu kısmı nasıl yapıyorlar
load-balancing tarzı birşey yapıyor sanırım sanal olarak
-
bugün dama çıktım biraz rüzgar vardı ama yine test ettim ilk görüntüde 2 wifi cihazını birbirine bağlayarak test yaptım
ikincisinde tek wifi cihazı kullandım
tplink 15 dbi anten ve 5 dbilik birer anten ver 150mbps gücünde iki tane realtek çipli cihazla test ettim ve program gayet başarılır kablo siparişi verdim 3 tane daha cihaz alıp multi bir olaya giricem :D
bağlandığım ağların kuş bakışı uzaklığı birisi 300 metre diğeri 600 metre uzaklıkta
programı indirmek isteyenler için direk link
http://blog.ibrahimerenyalcin.com/Connectify.Pro.4.3.0.26370.rar
nereodi tarafından 02/Nis/13 16:51 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.youtube.com/watch?v=9fryZtlRmRQ
son olarak programın kullanımını elemanın birisi anlatmış yapmak isteyenler videoyu izleyip yapabilirler
-
faydalı birşey
aparata ihtiyaç kalmamış
-
zalimadam bunu yazdı
faydalı birşey
aparata ihtiyaç kalmamış
evet wifi kartları aparattan sayılmıyo