Çook Çok Dandik Bi Site Ama Gelir Elde Edebilirsem Bedava Sms Gönderticem :)
-
reklamlara tıkladım ßodruMdan diye bi site çıkı reklamların faydasıda oluomuş ilk defa duydum :D
-
fikir fena sayılmaz
tıkladım reklamlarına
-
Allah razı olsun ya :)
bugünün kazançları mesajı yenilemeden önce 1,10$ mı neydi
şimdi :
Bugünün Kazançları: 2,20 $
teşekkürler..
@tugra -> çok haklısın dostum :)
@PanxeR -> evet bencede..yeni reklamlar çıkabilir işine yarayacak sen takibe devam et dostum :)
@ghargamel -> sende sağol dostum teşekkürler..
-
en acısı da, önce 50 dolardan sonra eve pin geliyor sonra da googledan bir mail. sistemden çıkarıldınız diye. :))))
çünki, hizli koşan atin poki seyrek düşermiş
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------en acısı da, önce 50 dolardan sonra eve pin geliyor sonra da googledan bir mail. sistemden çıkarıldınız diye. :))))
çünki, hizli koşan atin poki seyrek düşermiş
-----------------------------
valla ben tıklamıyorum ki reklamlara burdan yada söylediğim kişilerden de abartan olmazsa alırım ya parayı :S olmaz mı ki..gogıla kafam girsin demiyelimde sonra :D
-
hocam sen anasayfaya gelir elde edecem. şunu bunu yapacam demişsin. google onları bile okuyor. eğer yasaklı kelime kullandıysan banlanırsın (bkz. reklamlara tıklayın. klik atın vs..) artı. 39 bin küsür gösterimi nasıl buldun :C
buarada faydam olacaksa bende tıklıyom reklamına sonun hüsran olmaz paranı alırsın inş :)
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------hocam sen anasayfaya gelir elde edecem. şunu bunu yapacam demişsin. google onları bile okuyor. eğer yasaklı kelime kullandıysan banlanırsın (bkz. reklamlara tıklayın. klik atın vs..) artı. 39 bin küsür gösterimi nasıl buldun :C
buarada faydam olacaksa bende tıklıyom reklamına sonun hüsran olmaz paranı alırsın inş :)
-----------------------------39 bin küsür gösterim eski siteden kalma :D
-
tugra bunu yazdı:
-----------------------------
hocam tıklıyorum ne kaybederim ki bi tıkla ?? sonuçta burası bir aile dimi :]
-----------------------------işte tahribat müridi :)
-
destekliyorum ;)
-
Destekleyenlere teşekkürlerrimi sunarım.PIN gönderdiler bile ( gönderdik diye mail geldi adsenseden ) , 2-4 hafta içinde alırmışım.
Şimdi o dediğiniz şeye göre yazıları kaldırdım.Bide bedava sms gödnerten bi site dikkatimi çekti siteme koydum.
Tepe tepe kullanabilirsiniz Türkiye iptal olana kadar :) limitli zaten..Sitede açıklama vs. herşey mevcut.
Tek isteğim günde 1 kere reklama tıkalyın sadece konuyu upladığımda değil :) beyaz arkaplandaki reklamlara tıklamayın ama onlar benim değil
sms gödneren sitenin işine yarar.
onları kaldırmayı denedim ( bkz : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=60477 ) ama başaramadım.
Teşekkürler..