Counter-Strike 1.6 Server Açılmıştır..
-
CS 1.6 final release indirmek için link verirmisiniz.
bende 1,3 yüklü.
-
sxe yi açıp servera girdiğimde notepad açılıyo bi anda ve oyun kapanıyo önceden böyle bişey olmuyodu :/
giremiyorum :(
-
AntiSeptiK bunu yazdı:
-----------------------------sxe yi açıp servera girdiğimde notepad açılıyo bi anda ve oyun kapanıyo önceden böyle bişey olmuyodu :/
-----------------------------önceden sxe yoktu bok varmış gibi koymuşlar bende giremiyorum
-
hocam 2.kez sölüorum cocuk serveri gibi girerken 10 bin tane dosya yüklüyo kaldır su saçma sapan eklentileri yaw
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------
hocam 2.kez sölüorum cocuk serveri gibi girerken 10 bin tane dosya yüklüyo kaldır su saçma sapan eklentileri yaw
-----------------------------sorma ya
-
artık sxe sorunu fln kalmadı beyler hadi herkes oyuna :):)
-
AntiSeptiK bunu yazdı:
-----------------------------sxe yi açıp servera girdiğimde notepad açılıyo bi anda ve oyun kapanıyo önceden böyle bişey olmuyodu :/
artık sorun yk gelin :) -
Liebevoll bunu yazdı:
AntiSeptiK bunu yazdı:
artık sorun yk gelin :)
-----------------------------gelmem ben artık küstüm bi kere akşam 2gb download yapacam daha daha bi dizinin 2. bölümünü indirecem ohooo
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------sorma ya
-----------------------------Tmm hocam kaldırdım nerdeyse bütün eklentileri sadece admin kıyafetleri var okadarda olsun artık :) çogu gereksiz şeyi kaldırdm .. bunny müzik vs... ;)
-
Hajım giriorum fakat kimse yok ne biçim server yhaa