Counter-Strike 1.6 Server Açılmıştır..
-
Hade lan girin :W
-
sxe var mıydı la ?
Edit : 300 den aşağı ping düşmüyor :/
-
gelıorum ben oynmasını pek bılmıom lan ama :W
-
acayip lag var
-
hoca wad dosyayı yok diyo giremiyorum
-
Lagdan oynanmıyor;
benim server boş şimdilik gelin oynayalım 85.153.14.74:27015
-
AntiSeptiK bunu yazdı:
-----------------------------
hoca wad dosyayı yok diyo giremiyorum
-----------------------------hocam orijinal wadlar
http://rapidshare.de/files/46454922/1.6_.wad_dosyalar__305_.rar.html
bunları at
-
Kelv1n bunu yazdı:
şu slk dowlandı kaldırmadığın sürece arkadaşlarınla takılacaksın. emin ol.
-----------------------------kelvin kardeşim o salk downloadlar dediğin şeyler gerekli olan şeyler sen oyunda admin varmı yokmu görmek için /admin yazmıyomusun bunların hepsi eklemem lazım zaten altı üstü 3-4 tane şey indiriyosun ki sadece birkereye mahsus oda... nekadar çok takıldın downloada anlamadım gitti.. el sonu oylama falan yapılıyor para yatırıyosun cart curt gayet zevkli bişiy bikere 3-5 dk bekle ölmezsin yaw.. :):)
-
Liebevoll bunu yazdı:
-----------------------------Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------kelvin kardeşim o salk downloadlar dediğin şeyler gerekli olan şeyler zaten altı üstü 3-4 tane şey indiriyosun ki sadece birkereye mahsus oda... nekadar çok takıldın downloada anlamadım gitti.. el sonu oylama falan yapılıyor para yatırıyosun cart curt gayet zevkli bişiy bikere 3-5 dk bekle ölmezsin yaw.. :):)
------------------------------ sen oyunda admin varmı yokmu görmek için /admin yazmıyomusun bunların hepsi eklemem lazım
Bu plugin karşı tarafa dosya yükletmiyor. Salladın şimdi.
- el sonu oylama falan yapılıyor para yatırıyosun
Bu pluginde karşı tarafa dosya yükletmiyor.
Sen admin modellerinden bahsetmişsin, arkadaşların yakındığı şey bu olsa gerek. Türkiye şartlarında bu tür mb büyüklüğündeki dosyaları indirmeyi bekleyecek kişi çok çok az. Senin hoşuna giden şeyleri tak tak atıyorsun servera ondan sonra millet böyle salak downloadlar diye yakınır tabi.
Senin yapacağın şey, karşı tarafa gereksiz mdl, waw, spr, tga uzantı destekli yükletici pluginleri kaldırman.
Serverın pro ise girip bakmadım gerçi, amx süper modu kursan yeter. İçinde birçok plugini barından bir mod.
-
coLin bunu yazdı:
Liebevoll bunu yazdı:
-----------------------------Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------kelvin kardeşim o salk downloadlar dediğin şeyler gerekli olan şeyler zaten altı üstü 3-4 tane şey indiriyosun ki sadece birkereye mahsus oda... nekadar çok takıldın downloada anlamadım gitti.. el sonu oylama falan yapılıyor para yatırıyosun cart curt gayet zevkli bişiy bikere 3-5 dk bekle ölmezsin yaw.. :):)
------------------------------ sen oyunda admin varmı yokmu görmek için /admin yazmıyomusun bunların hepsi eklemem lazım
Bu plugin karşı tarafa dosya yükletmiyor. Salladın şimdi.
- el sonu oylama falan yapılıyor para yatırıyosun
Bu pluginde karşı tarafa dosya yükletmiyor.
Sen admin modellerinden bahsetmişsin, arkadaşların yakındığı şey bu olsa gerek. Türkiye şartlarında bu tür mb büyüklüğündeki dosyaları indirmeyi bekleyecek kişi çok çok az. Senin hoşuna giden şeyleri tak tak atıyorsun servera ondan sonra millet böyle salak downloadlar diye yakınır tabi.
Senin yapacağın şey, karşı tarafa gereksiz mdl, waw, spr, tga uzantı destekli yükletici pluginleri kaldırman.
Serverın pro ise girip bakmadım gerçi, amx süper modu kursan yeter. İçinde birçok plugini barından bir mod.
arkadaşım zaten kaldırdım çogu şeyi.. para yatırılan plunginde nasıl yükletmiyor? karsı tarafta yoksa yükleyecek .. zembille gelmiycek ya :)