Counter Strike 1.6 Tahribat Clanı Kurulacaktır !
-
yeah süper olur :D
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------
yeah süper olur :D
-----------------------------çok süper olur derken clan kuruldu geleceksen gel :D
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------nick:mataramasuko
map:d2,iceworld,asault :)
silah:m4a1,mp5,ak47
-----------------------------Hoca assultmu kaldı ice mı kaldı ya terörler uzaya çıktı sen hala asaulttamısın :D
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------nick:mataramasuko
map:d2,iceworld,asault :)
silah:m4a1,mp5,ak47
-----------------------------Hoca assultmu kaldı ice mı kaldı ya terörler uzaya çıktı sen hala asaulttamısın :D
-----------------------------gülücük koydum la :) ayrıca iceworld hala oynanıyor özellikle yurtlardaki int. cafelerde 7/24 ice oynanır.prof oldum ice da :)
-
beyler dediğim gibi map tir silahtır bir önemi yok herkez gelebilir... sadece maçlara girecek 5 kişi bazı gözetimlerden geçecek
-
MaQneToR bunu yazdı:
abi 1.5 desen çok eski geliyor artık 1.8 source serisi vs desen çok aşırı derecede canlı geliyor :S ayrıca 1.8 den 1.6 ya bağlanabiliyormusun ilk defa duydum :S
bağlanıyo sorci değil olum o 1,8 hep karıştırıyonuz :) neyse bağlanıyo ama sxe ile çalışmıyo
-
DJ_Alper bunu yazdı:
MaQneToR bunu yazdı:
abi 1.5 desen çok eski geliyor artık 1.8 source serisi vs desen çok aşırı derecede canlı geliyor :S ayrıca 1.8 den 1.6 ya bağlanabiliyormusun ilk defa duydum :S
bağlanıyo sorci değil olum o 1,8 hep karıştırıyonuz :) neyse bağlanıyo ama sxe ile çalışmıyo
-----------------------------bağlanmasının sebebini kısaca açıklayayım: Fake! yani o 1.8 deil modifiye edilmiş 1.6 :)
cs1.8 diye bişi yok
-
benim clanın pubda maçta var server da tbt ye bi yararımız olsun adını taşıyalım die girmiştimde
hocam sizin serveriniz yok clan kuruyorsunuz ya :D
artık boş bi server bulur orda maç atarsınız :D
silin beni bi zahmet :D
-
aman tanrım bende oynamak istiorum :D bilmiorum bi şansımı deneyeyim :D
-
herkeze clanda yer vardır.. ayrıca clan server yakında kurulacaktır...