Cpanel Alternatifi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Arkadaşlar natroda vds sunucu alıcaz ama cpanelin lisansına 35 dolar istiyolar. Zaten sunucuya baya bi para vericez bide cpanele 35 dolar veremeyiz. Cpanel alternatifi bi panel biliyormusunuz ? Ayrıca cronjob özelliğide olmalı veya cronjob alternatifi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

https://www.setcronjob.com/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cPanel alternatifi cok var ama cPanel gibisi yok.

Oncelikle adamlarin teknik destegi muhtesem otesi, gunun hangi saati, haftanin hangi gunu hic fark etmiyor, tek bir sorun icin bile en fazla 15 dk bekle suresi var.

cPanel o teknik destegi bozmadigi surece benim icin diger butun paneller hava civa.

Bir ara DirectAdmin kullanayim dedim, aga tek bir dns ayari icin 4.5 saat ugrastim, teknik destege mail attim ertesi gun donus yaptilar. O gun ayni saatte DA yi silip cPanel e dondum.

Plesk i zaten kontrol paneli olarak saymiyorum bile.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı

cPanel alternatifi cok var ama cPanel gibisi yok.

Oncelikle adamlarin teknik destegi muhtesem otesi, gunun hangi saati, haftanin hangi gunu hic fark etmiyor, tek bir sorun icin bile en fazla 15 dk bekle suresi var.

cPanel o teknik destegi bozmadigi surece benim icin diger butun paneller hava civa.

Bir ara DirectAdmin kullanayim dedim, aga tek bir dns ayari icin 4.5 saat ugrastim, teknik destege mail attim ertesi gun donus yaptilar. O gun ayni saatte DA yi silip cPanel e dondum.

Plesk i zaten kontrol paneli olarak saymiyorum bile.

+5

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu arada gulmeyi unuttum, natro'dan hizmet? hahahhahah

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı

turkhost.com.tr ile görüşüyorum 2gb ram 2x cpu 500gb bw cpanel 106 lira diyor ama bizim site için yeterlimi emin deyilim :/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    manhyak bunu yazdı
    sniperscope bunu yazdı

turkhost.com.tr ile görüşüyorum 2gb ram 2x cpu 500gb bw cpanel 106 lira diyor ama bizim site için yeterlimi emin deyilim :/

abi hostgator gibi buyuk sirketler dururken neden illa Turk diye israr ettgini anlamadim.

Yedek almazlar.

Teknik destekleri 0

Musteriye laubali muhabbetler.

Her 3 ayda bir baska bir datacenter a tasirlar.

Tasidiklari datacenter ucreti odemeyince sak diye butun hizmeti durdurur.

Ucret iadesi vs gibi sozlesme havadaki osuruk gibidir.

Yukaridakilere parantez acarak devam edeyim, eger siten hostgator da falan barinamayacak bir site ise emin ol turkhost veya natro veya herhangi bir yerli sirkette de barinmaz.

Baktilar siten iyi yerlere gelmis, sak diye serverini kapatirlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    manhyak bunu yazdı
    sniperscope bunu yazdı

abi hostgator gibi buyuk sirketler dururken neden illa Turk diye israr ettgini anlamadim.

Yedek almazlar.

Teknik destekleri 0

Musteriye laubali muhabbetler.

Her 3 ayda bir baska bir datacenter a tasirlar.

Tasidiklari datacenter ucreti odemeyince sak diye butun hizmeti durdurur.

Ucret iadesi vs gibi sozlesme havadaki osuruk gibidir.

Yukaridakilere parantez acarak devam edeyim, eger siten hostgator da falan barinamayacak bir site ise emin ol turkhost veya natro veya herhangi bir yerli sirkette de barinmaz.

Baktilar siten iyi yerlere gelmis, sak diye serverini kapatirlar.

Abi doru diyosunda hostgator da çok pahalı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    manhyak bunu yazdı

Abi doru diyosunda hostgator da çok pahalı

Eger degerli ve ilerisi icin dusundugundugun bir siten varsa bence Turk sirketlerinde heba etme.

O kadar yatirimin, adamlarin mikin keyfine 2 gun kapatmasiyla yok olup gider.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

cpanelin kendi sitesinden kendin al lisansını. 35 dolara biz dedicated lisansı alıyoruz hayırdır onlara :S 

https://www.ixirhost.com/

istersen vps hizmetini biz verebiliriz. Referanslar içinde pm atabilirsin. 

Gel bili bili gates
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

cpanelin alternatifi yok , anladın sen :)

Toplam Hit: 2175 Toplam Mesaj: 21