Cpanel Alternatifi
-
Ben de zaman zaman host firmasina ihtiyac duyuyorum.
Arastirmalarim sonucu 2 guzel firmaya ulastim.
kebirhost
hozzt (bu firmayi yeni tanimama ragmen bende biraktigi izlenim cok iyi oldu.) Istersen gorusebilirsin bu firma ile.
Kolay gelsin.
-
sniperscope hocam çok doğru söylemiş. Türk firmalarına hele ağır yüklü siten varsa hiçbir şekilde bulaşma. Dreamhost, hostgator gibi büyük firmalarla uğraş.
-
DrKill bunu yazdı
sniperscope hocam çok doğru söylemiş. Türk firmalarına hele ağır yüklü siten varsa hiçbir şekilde bulaşma. Dreamhost, hostgator gibi büyük firmalarla uğraş.
bunlar ağır yüklü site değil mi ? Kırın amk. artık şu kafanızdaki üç kuruşcu zihniyeti. Ne kadar ekmek o kadar köfte hocam. Sen gidip 30 liraya sunucu peşine düşüğp türk fırmasına sarılırsan oda kullanır bunu tabi.
-
VideoJockey bunu yazdı
bunlar ağır yüklü site değil mi ? Kırın amk. artık şu kafanızdaki üç kuruşcu zihniyeti. Ne kadar ekmek o kadar köfte hocam. Sen gidip 30 liraya sunucu peşine düşüğp türk fırmasına sarılırsan oda kullanır bunu tabi.
Hocam sen yanlis anladin galiba.
Sorun 3 kurus 5 kurus sorunu degil. Sorun Turk esnafinin ticaret yapma ahlaki. Eminim r10 de uyeligin vardir. Orada hosting sikayetlerine bak bi.
-
dedim sana olm turhost natro hostgator gibi büyük firmalardan al sorun yaşama ileride. godaddy'de olabilir sunucu konusunda yavaş olacaklarını sanmam zaten
ayrıca sen türk kullanıcıya hitap etmiyorsun ki hani böyle turkiye lokasyon olsun diye bi niyetinde yok al hosgator'dan rahat et. kaldı ki adamların desteği türkçe olarakta var
saatleri de tam bize uyuyor bize göre gece iken adamlar iş başında oluyor o saatlerde sıkıntı çıkmıyor.
Kreyzi tarafından 12/Şub/13 11:25 tarihinde düzenlenmiştir -
VideoJockey bunu yazdı
cpanelin kendi sitesinden kendin al lisansını. 35 dolara biz dedicated lisansı alıyoruz hayırdır onlara :S
istersen vps hizmetini biz verebiliriz. Referanslar içinde pm atabilirsin.
aynen Host yasınden alınır :D slogan bu arkadaşlar db de sorun yaşadım aradım direk ilk yedegi kurdu site ye hiçbişe olmamış gibi :D
Yane neymış Host Yasınden alınır :) (VPS'de)
Ha birde yanlış anlamayın ama türklügünüzden şüpe duyuyorum ulan nasıl türksünüz ben türk degilim türkiye için bişeler yapmaya çalışyorum türkiyenin sosyal ağını kurayım dedim amaç türkiyeye kazandırmak yıllardır türiyede yaşıyorum neden gidip başka ülkedeki firmalara para kazandırıyorsunuz ülkenizdekiki firmalara kazandırın ülke ekonomisine destek olun siz gidip FACEBOOK kullanın gidip HOSTGATOR kullanın
ciddi diyorum bence yanlış yapıyorsunuz siz sosyal ağı kurdum herkez yok facebook aynısı yok o yok bu ulan tamam daha iyisini kurun onu kullanalım facebbok a kazandırmıyalım kendi içimizde kalsın biz bişeler yapalım ama siz bu zihniyetle çok kaybedersınız SAYGILAR.
emuxa tarafından 12/Şub/13 11:30 tarihinde düzenlenmiştir -
emuxa bunu yazdıVideoJockey bunu yazdı
cpanelin kendi sitesinden kendin al lisansını. 35 dolara biz dedicated lisansı alıyoruz hayırdır onlara :S
aynen Host yasınden alınır :D slogan bu arkadaşlar db de sorun yaşadım aradım direk ilk yedegi kurdu site ye hiçbişe olmamış gibi :D
Ha birde yanlış anlamayın ama türklügünüzden şüpe duyuyorum ulan nasıl türksünüz ben türk degilim türkiye için bişeler yapmaya çalışyorum türkiyenin sosyal ağını kurayım dedim amaç türkiyeye kazandırmak yıllardır türiyede yaşıyorum neden gidip başka ülkedeki firmalara para kazandırıyorsunuz ülkenizdekiki firmalara kazandırın ülke ekonomisine destek olun siz gidip FACEBOOK kullanın gidip HOSTGATOR kullanın
ciddi diyorum bence yanlış yapıyorsunuz siz sosyal ağı kurdum herkez yok facebook aynısı yok o yok bu ulan tamam daha iyisini kurun onu kullanalım facebbok a kazandırmıyalım kendi içimizde kalsın biz bişeler yapalım ama siz bu zihniyetle çok kaybedersınız SAYGILAR.
where are you from ?
-
FOXXLY bunu yazdıemuxa bunu yazdıVideoJockey bunu yazdı
where are you from ?
bütün anlattıklarımdan bir tek anladıgın yabancı olduğum mu ?
-
sanırım kimse söylememiş 35$ olan dedicated fiyatı vps vds için 15$
-
Abi hostgator diyosunuzda fiyatlara hiç bakmadınız heralde.