Crazy Machines 2 (BIN) + Serial (Güzel Bi Zeka Oyunu)
-
Crazy Machines 2 (BIN) + Serial
Oldukça keyifli bir zeka oyunudur. Elinizdeki malzemeyle gerekli düzeneği kurup görevi tamamlamaya çalışıyorsunuz. Serial mevcuttur.
Boyut: 496 MB
RAR Şifresi: http://www.dosyaupload.net/download.php?file=179131Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
File 95849068 (Crazy_Machines_2.part1.rar) found on server rs74.rapidshare.com
File 95868101 (Crazy_Machines_2.part2.rar) found on server rs339.rapidshare.com
File 95881877 (Crazy_Machines_2.part3.rar) found on server rs245.rapidshare.com
File 95896492 (Crazy_Machines_2.part4.rar) found on server rs181.rapidshare.com
File 95912058 (Crazy_Machines_2.part5.rar) found on server rs322.rapidshare.comoyundan bı kac caps ;
-
valla barel mania gibin bişeyse başından kalkmam :D sagolasın
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
valla barel mania gibin bişeyse başından kalkmam :D sagolasın
-----------------------------:) barel mania yi bilmiyorum ama bugün kafede yanimdaki cocuk oynuyordu..
oyunun ismini sordum söledi..google den felan bakiniordum,bulamadim..
Sürekli girdigim bi warez site var..Bugun yayinlamislar,cekmeye basladim :)
-
Arkadaşlar ben birini oynadım, çok güzel. Kolay yerlerde var zor yerlerde var. 2 si daha güzel bir şeye benziyor.
-
sanırım bu oyun telefonumdaki "Amazing World" oyunu gibi bişi. denemek lazım
-
valla barel çok güzeldi :D 2 günde bitirdim bütün levelleri
-
ben galiba eskiden bunun birinci versyonun oynuyordum, cok eylenceli bir oyun, kafanizi kullanmanizi sagliyor... simdi bunu indiriyorum bakalim bakalim...
-
ooo işte bnim oyunum gecen sene bunu gece 5lere adar oynardık be ne günlerdii.tabi eski versiyonunu :) bunu da indirmek oynamak bitiirmek lazım:D ama bin demişsin. bin dosayaı mı çıkıo ? eer öle çıkıosa nasil yüklenio bin dosyalarından?
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------ooo işte bnim oyunum gecen sene bunu gece 5lere adar oynardık be ne günlerdii.tabi eski versiyonunu :) bunu da indirmek oynamak bitiirmek lazım:D ama bin demişsin. bin dosayaı mı çıkıo ? eer öle çıkıosa nasil yüklenio bin dosyalarından?
-----------------------------
daemon tools ile aç -
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------ooo işte bnim oyunum gecen sene bunu gece 5lere adar oynardık be ne günlerdii.tabi eski versiyonunu :) bunu da indirmek oynamak bitiirmek lazım:D ama bin demişsin. bin dosayaı mı çıkıo ? eer öle çıkıosa nasil yüklenio bin dosyalarından?
-----------------------------.bin uzantılı..cd yazman yeterli :)
-
saolun :) he bu arada eski versiyonlarını ( bi almanca versiyon war bi de inglizce farklı versiyonları war) oynayıp takılan warsa yardımcı olabilirim. :))