Cryptor - Yazı Şifreleme Programı - Sizler İçin Yazdım ;)
-
Evt arkadaşlar yaklaşık 2 saat uğraştıktan sonra bir cryptor programı yazdım, kripteks vazifesi görüyo :)
diyelim ki kimsenin bilmesini okumasını istemediğiniz yazılar ya da belgeler vs var, bu programı kullanarak hepsini +%&+%/ şeklinde acaip bi yazıya dönüştürüyorsunuz, okuyabilmek için de tekrar bu programı kullanıyorsunuz, kullanım basit, tasarım hoş oldu, buyrun kullanın vatana millete hayırlı olsun :)
not: delphide yazılmış olup, 2 saatimi kodlama değil delphinin kabul edeceği acaip karakterler aramakla geçti :)
not2: sadece harf ve rakam kullanın onun dışında nokta virgül ve ! işareti kullanabilirisniz :)
hade kolay gelsin..
link: http://rapidshare.com/files/45421175/cryptor.rar.html
rarlı hali 346 kb olup normali 1 mb dır, virüslü trojanlı vs diyen toptur,ibnedir,wclidir,iskodur :)
-
çok hoş olmus :) biraz aha cafcaflı bişiler tasarlayabilirdin :) µ?‡÷"‡÷¢¢¢¢ çok güsel kodluyor :D
-
Saol hoca güzel olmuş, klavyene sağlık :)
-
Tarikata hizmet kutsaldır,saolasın güzel olmuş
-
edit2: Tüm Hatalar Düzeltildi uyarıları için xtlan ve dead_bodies e teşekkürler
sorunsuz link= http://rapidshare.com/files/45520384/CRYPTOR.rar.html
teşekkürler yorumlarınız için :) arkadaşlara dağıttım artık bu dille konuşuoz babam bakıo olm ne yazıo bu çocuk dio hiç baba diyom rasgele yazıo bişiler :D bu arada sölemeyi unuttum Firex'e sonsuz teşekkürler burda kullandığım döngünün kullanımını o gösterdi bana, selametle :)
-
çok güzel bi program sağol :)
-
B harfini é diye çeviriyo ama sonra é yi çöz dediğin zaman x harfi çıkıyo =)
-
edit2: Tüm Hatalar Düzeltildi uyarıları için xtlan ve dead_bodies e teşekkürler
sorunsuz link= http://rapidshare.com/files/45520384/CRYPTOR.rar.html
dur dead editle o mesajı editle :D hemen düzeltip koyuyorum, ee olr arada böle şeyler :)
-
Eline sağlık..
-
eline sağlık :) hemen deniyorum...
-
hoca ellerine sağlık. Şimdi bi sorum var. mesela diyelim bu program iice yayıldı ya da atıyorum msnde iletimize şifreli bişiler yazdık. ama msn listemizdeki herkeste bu program var. ama biz sadece belirli bir kişinin bunu anlamasını istiyoruz. şimdi şöyle bi şey olabilir mi? ilk başta bi şifre belirlesek ve onu sadece iletimiz görmesini istediğimiz kişiye söylesek. atıyorum şifre 10 olsun a harfini şifreleyince + çıksın ama şifreyi 9 girince a harfi - çıksın. Bunu yapmak mümkün müdür acaba?