Crysis 3 Torent
-
RebelliouS_SouL bunu yazdıEWELANCHE bunu yazdı
Arkadaşlar eğer makul bir fiyat ile çıkar ise hiç olmazsa şu oyunu hepinizin orj. almasını tavsiye ediyorum.Diğer oyunları 60 tl gibi birşeydi 1-2 ay biriktirseniz bir çoğunuz alabilir.
vatanda 101 TL ön sipariş.
benim bu oyunu almaya diğer birçok öğrenci gibi gücüm yetmez. indireyim benden görenlere belki reklam yapmış olurum. Hatta baktın çok beğendim 3-4 kişi birleşip alırız.
-
Duplex sağolsun konsoldan yardırıyok!
-
Crysis 3 Xbox 360 torrent
http://www.torrentmax.net/oyun-torrent-kategorisi/514-crysis-3-imars-xbox-360.html
Criysis 3 PS3 Torrent DUPLEX
http://www.torrentmax.net/oyun-torrent-kategorisi/518-crysis-3-ps3.html
-
asa42 bunu yazdıRebelliouS_SouL bunu yazdıEWELANCHE bunu yazdı
Arkadaşlar eğer makul bir fiyat ile çıkar ise hiç olmazsa şu oyunu hepinizin orj. almasını tavsiye ediyorum.Diğer oyunları 60 tl gibi birşeydi 1-2 ay biriktirseniz bir çoğunuz alabilir.
vatanda 101 TL ön sipariş.
benim bu oyunu almaya diğer birçok öğrenci gibi gücüm yetmez. indireyim benden görenlere belki reklam yapmış olurum. Hatta baktın çok beğendim 3-4 kişi birleşip alırız.
Bende zaten bunu vurgu yaptım 101 lira ne yahu adammı .... ulan yap 20/30 herkes alsın.
-
Türkiyede fiyatlar düşük olsa alınırda,herkesin elinde iphone olupta telefonunda 2 lira kontör olmayan milletiz.
Hele bide öğrenciyiz 100 lira nasıl vereyim bu oyuna. Açıkçası vermek istiyorum,bi mafia 2'yi korsan oynarken içim gitmişti,birde crysis.
İmkanım olsa alırdım cevat reyiz.
-
ben blackbox repack bekliycem blackbox candır
-
OYUNU İNDİRİP AÇIP OYNAYABİLEN VAR MI sayın müritler?????
-
asa42 bunu yazdı
crack yokki bende skidrowdan çektim bekliorum activasyon istiyor hacılamam lazım.
-
ArmadA bunu yazdıasa42 bunu yazdı
crack yokki bende skidrowdan çektim bekliorum activasyon istiyor hacılamam lazım.
tamam o zaman ininceye kadar crack de çıkmış olur :)
-
crack?