Crysis Hakkında, Help Me!
-
S.a. ben bu CRYSİS oyununu yükledim çalıştırmak için tıkladığımda resimdeki gibi bi hata veriyor ben nerde yanlış yapıyorum nedirr bu hatanın anlamı yardımcı olursanız sevinicem
-
ekran kartı sorunu gibi duruyor.
-
desteklenmeyen ekran kartı diyo.çalıştır bişey olmaz
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------desteklenmeyen ekran kartı diyo.çalıştır bişey olmaz
-----------------------------çalışmıyorki tamam diyorum ekranın 3/2 ikisini kaplayan siyah bi ekran çıkıyorr sonra kayboluyorr
-
9200 pro serisini desteklemiyor oyun.. oyle her ekran kartıyla oynayamazsınız Crysis ' i , sağlam donanım lazm
-
la 9200le crysismi oynanır bende pc de 9600 var laptopda x1400 var ben denemedim :D oyuna saygı biraz :P
-
9200 ve crysis :P
-
ayni sorunu bende laptopta cekiyorum.. 256MB payasimli intel ekran kartı var ve diger tüm donanimlarim fazlasiyla yeterli.. directx10 kullaniyorum genede ekran karti yüzünden oyun calismiyor.. bi sitede bi ara bi 3d ayarlaariyla oynayan bi program bulduyduk dpi yi 2 katina cikarip 4096 falan yapiyodu.. kendi laptopumda denemedim ama ise yarayip yaramadigini bilmiyorum bu sayede desteklemese bile bi cok oyunu oynayan kisiyi biliorum.. gerci crytek yapimcilari cevat yerli abimizin 2 hafta icinde gelecek bi yama haberi var ama ekran kartlarini ilgilendirir bi durummu bilmiorum. 512 lik bazi modeller bile desteklemiyor, nvdia ve ati ninde özellikle destekleyen modeller arasinda olmasida ne tarz bi durumdur anlamadim..
-
_RapBoy_ bunu yazdı:
-----------------------------
9200 pro serisini desteklemiyor oyun.. oyle her ekran kartıyla oynayamazsınız Crysis ' i , sağlam donanım lazm
-----------------------------
katılıyorum hocam..
quad core 6600 işlemci var 4çekirdekli miymiş ne..
2 gb ram var...
Crysis en orjinalinden var..
ama ekran kartı Radeonx1550 512mb var...
ayarları düşürmezsem oynayamıyorum amk.. o yüzden hiç oynamıyorum oyunu.. full de oynamazsam oynamam dedim sildim oyunu.. Ekran kartı alıp öyle oynıcam.. -
ben varya crysisin aq töbe töbe.Adamlar kasmış..
2 sene önce piyasanın çok çok üstünde olan casper pc bu oyunu kaldırmıyorçBöyle beyazlık gibi bir kare falan çıkıyor nvida var nası canım sıkıldı.ç
256 lık alıcaz.Ramden kaynaklanmıyor sanırım ama arttırmak gerek of ulen of.
-
adamım desteklenmeyen ekran kartı diyor şansına küs bu oyunu oynayacaksanız arkadaşlar kıyaaksınız parayı
Toplam Hit: 2210 Toplam Mesaj: 13