Cs 1.6 Mouse Problemi
-
Merhaba müridler.
Bir süredir cs 1.6'da mouse ile ilgili bir problem yaşıyorum.
Oyun içerisinde mouse'u çevirirken aniden yavaşlamalar oluyor,yani bazen sens 0.5 gibi falan çeviriyor,baze benim kendi ayarım olan 1.5-2 seviyelerine geçiyor. Bir anda oluyor bu oyun içerisinde mesela birden dönerken.
Ping seviyesinde sıkıntı yok,olsa karakterlerde yavaşlardı.
Mouse kablolu,pil sorunu yok yani.
Mouse'un dpi ayarlarını değiştirip deniyorum olmuyor.
Mouse pad ile ilgili bir sıkıntı yok.
Sistem windows 8.1 orjinal.
Ekran kartı ile ilgili bir sıkıntı değil,zira oyunu işlemci ile oynuyorum,fps 100de sabit.
Ayrıca oyunu window modda oynuyorum,windows 8/8.1 'de full screen oynatmıyor kapanıyor.
Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
-
fps 60 a düşür
-
gl_vsync 1 ve fps_max 60 komutlarını denedim ancak çalışmadı hala 100de fps(daha önceden fps_max 101 demişim ondan dolayı)
Edit:3-5 kere oyunun çökmesinin ardından sonunda fps'i 60'a sabitledim ancak bu defa da tam harita gözüktüğünde sxe injected yüzünden oyun kapanıyor.
pcdoktor636 tarafından 30/Eyl/13 22:33 tarihinde düzenlenmiştir -
pcdoktor636 bunu yazdı
gl_vsync 1 ve fps_max 60 komutlarını denedim ancak çalışmadı hala 100de fps(daha önceden fps_max 101 demişim ondan dolayı)
surumu guncelleyeceksin cs nin gl_vsync eski surumlerde (halkin bildigi efsane v23) yok.korsansa boyle bir konu acmaya hakkin yok zaten gorgusuz derler adama.
Ve
Ekran kartinin yazilimsal kontrol panelinden hl.exe bulup dikey senk. Acik yap.
-
ve konsole developer 0 yaz
-
Fatih54 bunu yazdıve konsole developer 0 yaz
Bunları hallettim hocam,şuan fps 60'a sabitlendi ama bu defa da sxe injected yavşaklık yapıyor,oyuna sokmuyor niyeyse.
Haritayı gördüğüm an oyundan atıyor masaüstüne.
-
ve konsole developer 0 yaz
-
sxe nin kendisi virus zaten. Vac yetmiyor mu da sxe kurmussun.
Bence steam al adam akilli oyna.sorunlarla felan ugrasmazsin. -
Fatih54 bunu yazdısxe nin kendisi virus zaten. Vac yetmiyor mu da sxe kurmussun.
Bence steam al adam akilli oyna.sorunlarla felan ugrasmazsin.En güzeli steam bencede ben aldım steamden mis gibi oldu gerçektende.
-
Werterg bunu yazdıFatih54 bunu yazdısxe nin kendisi virus zaten. Vac yetmiyor mu da sxe kurmussun.
Bence steam al adam akilli oyna.sorunlarla felan ugrasmazsin.En güzeli steam bencede ben aldım steamden mis gibi oldu gerçektende.
Steam'de çıkan "counter strike" bildiğimiz cs 1.6'mı oluyor? Ayrıca windows 8.1 ile uyumlu mu biliyormusunuz müridler? İndirimle falan mı aldınız kaça bulmuştunuz siz.
-
pcdoktor636 bunu yazdıWerterg bunu yazdı
Fatih54 bunu yazdı
sxe nin kendisi virus zaten. Vac yetmiyor mu da sxe kurmussun.
Bence steam al adam akilli oyna.sorunlarla felan ugrasmazsin.
En güzeli steam bencede ben aldım steamden mis gibi oldu gerçektende.
Steam'de çıkan "counter strike" bildiğimiz cs 1.6'mı oluyor? Ayrıca windows 8.1 ile uyumlu mu biliyormusunuz müridler? İndirimle falan mı aldınız kaça bulmuştunuz siz.
tabi uyumludur.
Steam deki duz counter-strike cs1.6 dir ve hem steam hem nosteam(korsan) server lara girebilirsin.
Yanlis hatirlamiyorsam indirimde 1.99 dolara kadar dusmustu.