Cübbeli Ahmetten Haberturk"Ü Kıran Muhabbet

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek
    Allura bunu yazdı:
    -----------------------------

     

    CÜBBELİ FOREVER..


    -----------------------------
    hocalar jet ski ye binemez mi :P ayrıca burda cübbesi yok adamın. sanki suç işlemiş gibi

    ///______________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Kasım/2007
    Erkek

    Sanırım olayın tarihçesini bilmiyorsun,biraz geçmiş haberleri incele :)

    Bırak jetskiyi denizle ilgili söylediklerini incele ondan sonra karar ver...

    Ben de net hatırlamıyorum çünkü çok oldu ama ona buna sallıyordu şöyle yapın böyle yapın, haram falan gibisinden

    denize açık girmek vs. 

    Jetskiye binmenin günah olduğunu biz söylemiyorduk zaten, kendisi açıklamalarına göre denize karşıydı kalktı jetskiye binip tura çıktı. Anladın sen? 


    Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Ağustos/2005
    Erkek

    http://www.youtube.com/watch?v=_KHQ6znpGJI

     

    :)

     

    100 sevap points


    i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Eylül/2007
    Erkek

    @ultra

    ahahah 100 sevap points :D

     


    "Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek
    DeMi_R bunu yazdı:
    -----------------------------
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

    Bu Adamın Zamanında Atatürk hakkında konuştuklarını bildiğimde zaten onun için girdi

    sonrada çıkıp bu adama sempati duyanlara ve haberturkunde bu adamı çıkarıp konuşturmasını hayretler içinde izlemekteyim.

    şuandaki konuşmları ve öncekiler birbirini tutmamaktaıdr

    şarlatanın teki

    ayrıca böyle kişilerden birşey öğnecekmiş gibi ağızı açık izleyen zekadan yoksun şahıslar açıp kuran okusalar neyin nasıl olduğunu kenddileri görseler kendileri yorumlasalar okumaktan acizseniz programlar var sizin yerinize okur

    böyle kişilere itibar etmeyin


    -----------------------------

     

    Alper Hocam..Öncelikle bu çıkan kişinin savunucusu olmadığımı  söyleyim.fakat bu kişilere ihtiyaç olmadan açın Kuran'ı okuyun diyosun..sana tavsiyem aç oku Kuran'ın mealini ve anladıklarını bana anlat..Kesinlikle anlayamazsın çünkü hal üzere indiği hangi olaya değindiğini tam manasıyla bilmediğimiz için Ve Maneviyatımız bunları anlamamıza yetmeyeceği için belki zarar edenlerden oluruz..bu Cübbeli ahmet hoca demeyimde başka Allah dostlarına ihtiyacımız var..Kimseye ihtiyacımız yoksa küçüklükten beri okularda okuyoruz Öğretmenlere de ihtiyacımız yok..senin de dediğin gibi bi  matematik dersini aç kitaptan yap bakalım bi öğretici yol gösterici olmadan..Hiç kimsenin maneviyatı Allah a ulaşmak için  yeterli değildir.bence


    -----------------------------,

     

    Çok güzel bi noktadan yakalamassın kardseım herturlu mantıksız ınsana ragmen senın gıbı objektıf yaklaşan insanlarında bu sitede olmasından dolayı burdayım hala.Bu ınsanlar artık empoze oldukları ıcın dın konusunda İslamiyet e  Allah a aristoya darvin e verdıklerı kadar deger vermezler yazık.HA tamam deger vermeyebılrısın ama kımseye hakaret edemezsin.Bugun bunu söylersın yarın çobanla oyum eşit olamaz dersın boyle dersen hıc bısey olmaz ; negatif sonuçlar alırsın.Akp bu noktaya gelıyorsa bunda oy verenden cok verdırenler gelıyor.(Dini siyaset konusu yapan baştakiler degıl,dini yerenler ,dalga gecenler;siyaset halıne getirdi.)


    Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------

    Sempati duyanlara veya duymak üzere olanlara şaşırmakdan başka birşey gelmiyor elimden...

    Bu şerefsiz bu ülke için zarardan başka hiç birşey değildir..Tarikatına takılan bir kaç tanıdığım var hepsi uçmuş bizlerin hareketleri onlara sapıkca geliyor,sorsan dört dörtlük bir insanım derler kendileri için ama ne kadar pislik varsa,ne kadar karı kız ayağı varsa hepsinide yaparlar şerefsizler ki gözlerimle görüp kulaklarımla duyduğum şeyler bunlar.(kendi çevremdekiler için söylüorum kimse genelleme yaptığımı düşünmesin)

     

    Diyeceğim o ki Cübbeli Ahmet hoca ve sözde müridleri zengin doymuş insanlardır,kimisi çok bilgilidir ve karşısındakini ikna edip donuna kadar soyarlar insanları.

    Tarikata yardım oraya yardım buraya yardım diyerek senet bile yaptıranı tanıyorum,Arabasını,evini,dükkanını kaptıranlar var.Ama öte yandan bu parasını vs. kaptıranlar sayesinde zengin olanlarda var,

    hemen bir örnek vereyim;

    Daha düne kadar orta halli bir vatandaş olan bir kişi şimdi Etilerde bir sitede 700bin dolarlık evde kalıyor ve bu evi satın almış.Bu kişi Cübbeli Ahmet Tarikatına bağlı birisi ve tanıdığım yakından tanıdığım birisi.


    -----------------------------

    bi arkdaş demiş Einstein in dediği gibi ''Atomu parçalamak önyargıları parçalamaktan daha zordur.''

    Sen o adama şerefsiz diyrosun ayıp.Gel gidelim camiye beraber gittiğimizde de adam ne der acaba sana?güler hiç bir şey demez.Tanımadıgınız ınsanlar hakkında atıp tutmayı cok sevıyorsunuz.Zaten che le dın sorunu olmadıgı ıcın senın yorumların bu konuda bence sünnetten bahseden kız cocugu gıbı kalıyor(clitoris tan bahsetmyrum).Tandıgın adamın adını bana pm at bakalım ole mı degılmı sana yarın aksam pm atarım.Neymiş senet yapıyorlarmıs.Sana yaptılar mı ?

     Ben izmri de oturuyorum buca da sular kesıldı burada bugun geldı 4 gun kadar  neyse ,ilk 2 gun sonunda insanların ellerındekı sular bıttı elımızde damacanayla asagı yuruyordum halam ıstemıstı.Neyse komsunun bırı gordu elımdekı damacanayı nereye gdıyorsun dedı salladm bende su tankereı gelıcekmıs oraya gıdıyorum dedım ;demez olaydım yarım saat sonra oldugum yerden gecerken 50 kısı bırden elınde bıdonlarla damacanalarla su beklıyordu.İşte bizde böyleyız birisi bi şey uyduruyo,herkes koşulsuz sartsız inanıyor.Görmeden ınanma kardesım


    Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mart/2007
    Erkek
    Allura bunu yazdı:
    -----------------------------

     

    CÜBBELİ FOREVER..


    -----------------------------
    boşuna dememişler. Hocanın dediğini yap ama gittiği yoldan gitme diye :)) işte resimli hoca hack anlatımı gibi profil :)

    ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek
    ülkedeki profesörler bilimadamları yazarlar susturulurken bu adama bu kadar geniş ifade alanı sağlanması enteresan. ajdar gibi bir tip olsa insanlar tiksindiğinden izliyor diye düşünürdüm ancak bu lavuğun anlattıkları politik maymunluğun yanında başka işlerde çeviriyor

    herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 8691 Toplam Mesaj: 49