Cuma Hutbesi
-
bizimkinde gecti
ilk önce savastan kacanın, devletini savunmayanın allah katında yeri yoktur vs vs 5 dakka konustu sonra
bunların hepsi yüce , gazi mustafa kemal atatürk ve ölümden korkmayan askerleri sayesinde diye gidiyodu hönk oldum ama caktırmadım
-
İmamların azıcık kafası çalışanların çoğunu sağa sola sef-müdür olarak doldurdular, geri kalanların ezici çoğunluğu da aşırı yobazlıklarıyla halkı zehirlemeye bırakıldı
-
imama sor bence .. neden geçmedi diye
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------@hepinize cevap
Cuma namazında tüylerim tiken tiken oldu ben bir hutbede Türklüğün ve Atatürkün bu kadar övüldüğünü görmedim boşuna diyaneti zan altında bırakmayın adam zaten orda tarih dersi anlatmıyor işte Atatürk büyük taaruza geçti ingilizler bu siperleri türkler 6 ayda geçerse6 günde geçmiş sayılsnlar dedi bizse 4 gün geçtik şu anlaşmayı imzaladık vs vs dicek hali yokya gayet güzel bir şekilde ne sıkarak ne abartarak 30 ağustosu ve önemini söyledi
-----------------------------
Atatürk ün de zaten ne sıkılmaya ne de abartılmaya ihtiyacı var diye düşünüyorum =)))Hocam kusura bakma ama,nasıl 30 Ağustosun öneminden bahsediliyorsa,ona önem kazandıran Türk ordusunun ve Türk ordusuna can simidi olan başkomutanı Mustafa Kemal'in adının anılmaya bile tenezzül edilmemesinin altında bir artniyet ararım ben...
-
bizde geçti.fazla büyütülecek bir olay değil kağıtta yazmıyodur geçmemiştir yada hoca söylememiştir :l
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------benim gittiğimdede aynı konu vardı ama Mustafa kemal Atatürk olarak geçti yani yaptığı felan
diyanet yazmıştır hoca okumamıştır
-----------------------------+1
-
sadece sana denk geldi hocam ya da artniyetli bi konu ;) bizim burda imam Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere başladı ve onunla bitirdi ;)
-
sizin hoca kesmiştir.burdada Atatürk ten bahsedildi.
-
hacı hakkını yemiyim bizim mahalledeki camide bu tür hutbelerde çoğunlukla Atatürk ün adı geçer -Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk,Gazi Mustafa Kemal Atatürk....şeklinde -
senin olaya gelince hocadan kaynaklı olabilir ama yinede günahını almıyalım
-
Sosyopat bunu yazdı:
-----------------------------
sadece sana denk geldi hocam ya da artniyetli bi konu ;) bizim burda imam Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere başladı ve onunla bitirdi ;)
-----------------------------Evt Artniyetli bi konu zevk alıyom bilyomsun