Cuma Hutbesi
-
Benim gittiğim camidede (ist-maltepe) hoca hep övdü insani tüylerini diken diken edicek bi konuşma yaptı sonunda klasik fatihadan sonrada "Atatürk ve Silah Arkadaşları için" toplu dua okuduk.. Sanırım bu hocadan hocaya değişiyor :|
-
bakın konuya ilk cevap verenlerdeniz direk konuyu kapatın yazdım ben bu konunun samimiyetle açıldığını düşünmüyorum hele heleki ramazanda açılması bana bi art niyet uyandırıyor ama öylede olmayabilir neyse Atatürk ataistti elimde belgeleri var diyen vatandaş ben bilmesem konuşmam diyen vatandaş sen hiç bişe bilmiyorsun Atatürkün dedesi din adamıdır Atatürk'ün İslamiyetle ilgili onlarca sözü var Hazreti Muhammedin mezarının yıkılmasını engelleyen Mustafa Kemal dir herkes kendi Atatürk'ünü yaratıyor ayıptır günahtır hele heleki bir insanın dinini ölçmek sanamı düşmüş Atatürkte ateistti elimde belgeleri var diyosun kendin ne yaparsan yap ama başkasının adına konuşma hele heleki Atatürk se bu konuştuğun konuşmadan önce bir kere düşün ama yinede konuşma düşündüğünde yanına kar kalsın
yazık valla yazık
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------bakın konuya ilk cevap verenlerdeniz direk konuyu kapatın yazdım ben bu konunun samimiyetle açıldığını düşünmüyorum hele heleki ramazanda açılması bana bi art niyet uyandırıyor ama öylede olmayabilir neyse Atatürk ataistti elimde belgeleri var diyen vatandaş ben bilmesem konuşmam diyen vatandaş sen hiç bişe bilmiyorsun Atatürkün dedesi din adamıdır Atatürk'ün İslamiyetle ilgili onlarca sözü var Hazreti Muhammedin mezarının yıkılmasını engelleyen Mustafa Kemal dir herkes kendi Atatürk'ünü yaratıyor ayıptır günahtır hele heleki bir insanın dinini ölçmek sanamı düşmüş Atatürkte ateistti elimde belgeleri var diyosun kendin ne yaparsan yap ama başkasının adına konuşma hele heleki Atatürk se bu konuştuğun konuşmadan önce bir kere düşün ama yinede konuşma düşündüğünde yanına kar kalsın
yazık valla yazık
-----------------------------
Bak Kardeş Ne Artniyetinden Bahsediyosn sen Açıkca Söylede Bizde Öğrenelim Öyle Bi Tarafından Uydurup Yazma Buraya Bizi Bilen Biliyor -
AciyaGulmek bunu yazdı:
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------bakın konuya ilk cevap verenlerdeniz direk konuyu kapatın yazdım ben bu konunun samimiyetle açıldığını düşünmüyorum hele heleki ramazanda açılması bana bi art niyet uyandırıyor ama öylede olmayabilir neyse Atatürk ataistti elimde belgeleri var diyen vatandaş ben bilmesem konuşmam diyen vatandaş sen hiç bişe bilmiyorsun Atatürkün dedesi din adamıdır Atatürk'ün İslamiyetle ilgili onlarca sözü var Hazreti Muhammedin mezarının yıkılmasını engelleyen Mustafa Kemal dir herkes kendi Atatürk'ünü yaratıyor ayıptır günahtır hele heleki bir insanın dinini ölçmek sanamı düşmüş Atatürkte ateistti elimde belgeleri var diyosun kendin ne yaparsan yap ama başkasının adına konuşma hele heleki Atatürk se bu konuştuğun konuşmadan önce bir kere düşün ama yinede konuşma düşündüğünde yanına kar kalsın
yazık valla yazık
Bak Kardeş Ne Artniyetinden Bahsediyosn sen Açıkca Söylede Bizde Öğrenelim Öyle Bi Tarafından Uydurup Yazma Buraya Bizi Bilen Biliyor
-----------------------------neyi açıkça söylimbana öyle geldi dedim ama olmayada bilir dedim
-
hoca napsın amk :W
diyanetin a.q :W
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------KAYNAK : Bir adet resim düzenleyici, bir adet word belgesi :)
-----------------------------Senin yaptığın gibi götümden çıkartmadım ben o belgeleri isteyen araştırır boş konuşnmaz
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------benim gittiğimdede aynı konu vardı ama Mustafa kemal Atatürk olarak geçti yani yaptığı felan
diyanet yazmıştır hoca okumamıştır
-----------------------------Bence Diyanet yazmamıştır.Ama sizin hoca söylemiştr.
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------hoca napsın amk :W
diyanetin a.q :W
-----------------------------ben hep söylüorm diyaneti kaldırmalıyız. Din ve devlet işleri tamamen ayrılmalı :S
-
Bazı imamlar artık neye hizmet ediyorsa hutbelerde diyanet yazsabile okumuyorlar bazı imamlar var resmen siyaset konuşuyor adam imam kürsüsünde başlıyor chpyi dsp yi kötülemeye tiksindiriyor cidden yazıklar olsun
-
SeRDaR bunu yazdı:
Bazı imamlar artık neye hizmet ediyorsa hutbelerde diyanet yazsabile okumuyorlar bazı imamlar var resmen siyaset konuşuyor adam imam kürsüsünde başlıyor chpyi dsp yi kötülemeye tiksindiriyor cidden yazıklar olsun
aynen hocam böyle olacaksa eğer imam denetleme kurulu kurulsun kafalarına göre vaaz vermesinler