Cuma Hutbesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    Benim gittiğim camidede (ist-maltepe) hoca hep övdü insani tüylerini diken diken edicek bi konuşma yaptı sonunda klasik fatihadan sonrada "Atatürk ve Silah Arkadaşları için"  toplu dua okuduk.. Sanırım bu hocadan hocaya değişiyor :|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

bakın konuya ilk cevap verenlerdeniz direk konuyu kapatın yazdım ben bu konunun samimiyetle açıldığını düşünmüyorum hele heleki ramazanda açılması bana bi art niyet uyandırıyor ama öylede olmayabilir neyse  Atatürk ataistti elimde belgeleri var diyen vatandaş ben bilmesem konuşmam diyen vatandaş sen hiç bişe bilmiyorsun Atatürkün dedesi din adamıdır Atatürk'ün İslamiyetle ilgili onlarca sözü var Hazreti Muhammedin mezarının yıkılmasını engelleyen Mustafa Kemal dir herkes kendi Atatürk'ünü yaratıyor ayıptır günahtır hele heleki bir insanın dinini ölçmek sanamı düşmüş Atatürkte ateistti elimde belgeleri var diyosun kendin ne yaparsan yap ama başkasının adına konuşma hele heleki Atatürk se bu konuştuğun konuşmadan önce bir kere düşün ama yinede konuşma düşündüğünde yanına kar kalsın

yazık valla yazık

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı:
    -----------------------------

bakın konuya ilk cevap verenlerdeniz direk konuyu kapatın yazdım ben bu konunun samimiyetle açıldığını düşünmüyorum hele heleki ramazanda açılması bana bi art niyet uyandırıyor ama öylede olmayabilir neyse  Atatürk ataistti elimde belgeleri var diyen vatandaş ben bilmesem konuşmam diyen vatandaş sen hiç bişe bilmiyorsun Atatürkün dedesi din adamıdır Atatürk'ün İslamiyetle ilgili onlarca sözü var Hazreti Muhammedin mezarının yıkılmasını engelleyen Mustafa Kemal dir herkes kendi Atatürk'ünü yaratıyor ayıptır günahtır hele heleki bir insanın dinini ölçmek sanamı düşmüş Atatürkte ateistti elimde belgeleri var diyosun kendin ne yaparsan yap ama başkasının adına konuşma hele heleki Atatürk se bu konuştuğun konuşmadan önce bir kere düşün ama yinede konuşma düşündüğünde yanına kar kalsın

yazık valla yazık

Bak Kardeş Ne Artniyetinden Bahsediyosn sen Açıkca Söylede Bizde Öğrenelim Öyle Bi Tarafından Uydurup Yazma Buraya Bizi Bilen Biliyor

De Get Yalan Dünya...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

AciyaGulmek bunu yazdı:
    yalnizturk bunu yazdı:

yazık valla yazık

Bak Kardeş Ne Artniyetinden Bahsediyosn sen Açıkca Söylede Bizde Öğrenelim Öyle Bi Tarafından Uydurup Yazma Buraya Bizi Bilen Biliyor

neyi açıkça söylimbana öyle geldi dedim ama olmayada bilir dedim

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hoca napsın amk :W

diyanetin a.q :W

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

%3c3c

KAYNAK : Bir adet resim düzenleyici, bir adet word belgesi :)

Senin yaptığın gibi götümden çıkartmadım ben o belgeleri isteyen araştırır boş konuşnmaz

O da yok.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

benim gittiğimdede aynı konu vardı ama Mustafa kemal Atatürk olarak geçti yani yaptığı felan

diyanet yazmıştır hoca okumamıştır

Bence Diyanet yazmamıştır.Ama sizin hoca söylemiştr.

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

CaNNi bunu yazdı:

hoca napsın amk :W

diyanetin a.q :W

ben hep söylüorm diyaneti kaldırmalıyız. Din ve devlet işleri tamamen ayrılmalı :S 

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Bazı imamlar artık neye hizmet ediyorsa  hutbelerde diyanet yazsabile okumuyorlar bazı imamlar var resmen siyaset konuşuyor adam imam kürsüsünde başlıyor chpyi dsp yi kötülemeye tiksindiriyor cidden yazıklar olsun

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı:
    Bazı imamlar artık neye hizmet ediyorsa  hutbelerde diyanet yazsabile okumuyorlar bazı imamlar var resmen siyaset konuşuyor adam imam kürsüsünde başlıyor chpyi dsp yi kötülemeye tiksindiriyor cidden yazıklar olsun
    aynen hocam böyle olacaksa eğer imam denetleme kurulu kurulsun kafalarına göre vaaz vermesinler

De Get Yalan Dünya...
Toplam Hit: 12380 Toplam Mesaj: 92