folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Cumhuriyet Mitingine Çağrı (ADD) 14 Nisan

Cumhuriyet Mitingine Çağrı (ADD) 14 Nisan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Tüm servisleri Atatürkçü Düşünce Derneği organize ediyor yeni gelecekler eğer şimdi planladıysanız biranönce gidin. Çünkü otobüsler ayakta adamalrla tıka basa gidecek :) Saat 10 gibi Tandoğanda olunacak orada toplanılınca yürüyüş başlayacak, bu arada Cumhurbaşkanı N.Sezerin açıklamasıda süper geldi ;) Lafları anlayana artık :)

Orduyu yıpratmak için zamanlaması ayarlanmış oyunlar oynanıyor.

Uzlaşma anayasal rejim çerçevesinde mümkün.

Ilımlı islam'a dönüştürme için iç ve dış odaklar çıkar birliği yapıyor.

Anayasa kuralları kırmızı çizgilerdir. Herkes bunlara uymalıdır.

Cumhurbaşkanı Anayasa kurallarında taraf olmalıdır.

Türk siyasal rejimi bugüne kadar hiç olmadığı kadar tehlike altında

İlk kez cumhuriyet rejimi tartışmaya açıldı.

Türkiye'nin her türlü tehdide karşı savunulması en büyük hakkımız.

Türkiye Kuzey Irak'taki terör tehdidine karşı uzun süre izleyici durumda kalamaz.

Sezer keşke bir dönem daha yapsa onun gibi birisi zor...

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyRoN
    PyRoN's avatar
    Erkek

Kuru kalabalık...Sonuçsuz amaç...Boş işler...

Yürüüü Beaaa Ehli Deveee Endamını Göreyim,, Senle Geçen Günlerimin E*dadını S*keyim,, Mecnunmuyum Lan Bir a*m İçin Çöllere Düşeyim,, Senide Leylayida Mecnunuda S*keyim!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Anayasada verilmiş bir hakkı kullanmak kadar doğal bir şey olamaz.Herkes tepkisini koyacaktır elbet,zaten Abdullah Gül'ünde Yaşar Büyükanıt'ında görüşleri bu yöndedir.Yasal sınırları aşmayan bir eylem olur umarım..Kimsenin canı yanmasın ve oradaki samimi eylemciler,bu mitingi proveke edecek kişileri engellemelidirler,inşallah kavga olmaz

Çekil,Önümden Çekil...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    PyRoN bunu yazdı:
    -----------------------------

Kuru kalabalık...Sonuçsuz amaç...Boş işler...

-----------------------------

fransaya da gidecek aynı adamlar Türk bayraklarını açıcak onlarda kuru kalabalık sonuçsuz amaç boş iş dimi.

Kuru kalabalık dediğin kişilier cumhuriyet savunucuları Atatürk e laf atanları başbakan yapanlar değil.Sonuçsuz amaç dediğin iş Cumhuriyet e destek veriyoruz biz burdayız denilen bir amaç ve göreceksin tvlerde bas bas yaynlanacak o Atatürke laf atanlar Cumhuriyet sistemine laf atanlar bir kez daha görecek ki cumhuriyet sahipsiz değil bu gövde gösterisidir.

Cumhuriyetimize sahip çıkmayı boş iş olarak görüyorsun demek güzel.

Şunu keisnlikle ayırın cumhuriyete sahip çıkanlar ve Cumhuriyete sahip çıkma adı altında provakasyon yapanlar var. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    ulan millet istanbul'da konya'da neyim oturur Ankara'ya gelemez mitinge üzülür..bende Ankara'da oturuyorum bu gece istanbul'a gidiyorum iyi mi amk... 

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Kimsenin Ilımlı İslama laf etmeye hakkı yok,Kimse Ilımlı İslam a hakaret etmiyor yahut yaptırım uygulamıyor. Bu ülkenin Laik-Demoktratik düzenini Ilımlı İslamdan - Radikal İslam a dönüştürmeye çalışan Şeriatçı tutumadır tüm ithaflar! Bu Ülkenin İnklapları vardır Anayasası vardır. Ve Kırmızı çizgilerle belirlenmiştir. ( Cumhurbaşkanımız Sezer'in en son yorumu )

Konunun amacını bozmayınız. Yeni konu açıp oradan tartışınız. Anıtkabir Yürüyüşü'nü lekeliyorsunuz!

Edit : 18:30 Konunun amacını bozan gereksiz tüm yazıları sildim / devamı olmaması dileğiyle

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    Aü sbf iktisat takımı olarak ordayız :)

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

birader.. konu diyor,miting var bekleriz ..
    siz diyorsunuz türban,yasa,anayasa..

bana düşer mi bilmem ama uyarmak lazım...

gelcekseniz "geliyorum" yazın..yoksa yazmayın..  koca forum var tahribat'ta..elbet türbanla yasayla ilgili bir konuda açılmıştır..bunları orada tartışın bence..

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VitoCorleone
    VitoCorleone's avatar
    Erkek
    Benim anlamadığım cumhuriyet sahip çıkılmasını gerektirecek kadar acizmi? Bırakın Allah aşkına dünyadaki ülkeler bize bi yerleri ile gülüyor.. Ha olumsuz olaylar karşısında toplumsal tepki vermeyi adet edinmiş bi millet olsak ve doğal olarak bir şeylerin değişmesine sebep olsa bu toplumsal birliktelik yüreğime dert olmuyacak.. Bankaları 10 tane adam boşaltı ülkenin geleceğinin a.q koydular.. Birini aklına sahip çıkma fikri gelmedi.. Tuttular kuzey ırakta şerefimizi haysiyetimizi beş paralık ettiler birimizin aklına yine bi şey gelmedi.. Bu organizasyonda içten pazarlıklı bir hava seziyorum.. Ama yinede yürüyerek yollar aşınmaz.. Aksine kalp ve damar sağlığınıza faydası var..

Hangi ölüm şarkısı, bu dilinden düşmeyen? Hangi öfkeyle yüzün, böyle karıştı yer yer, sana yan mı baktılar, bir şey mi söylediler? Bir şey dinleme artık, artık bir şey dinleme! Çağır, bütün günahkar ruhları cehenneme! Karşına, sahil, kaya, insan kim çıkarsa vur! Vur başına, alemde, kör, sağır, ne varsa vur! Sal her taraftan, dağdan, gökten, pencereden sal! Nihayet kala kala dünyada tek kişi kal!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    gitmiyorum sınavlarım var çalışayım hepsinden geçeyim miting sınavlarıma 100 puan verirse gelir sadece otururum bağırmam

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 6005 Toplam Mesaj: 44