Cyber Warrior Şov :)
-
Dün bi mail geldi-sitemle alakalı.
Sitemin içeriği münasebetiyle benle beraber sitede yazmak istediğini,hertürlü destek ve çevreyi sağlayabileceğini söyledi mail atan arkadas.
Msn'e ekledik,sohbet ettik.Arkadas siteye bir forum lazım olduğunu dahada büyüyeceğimize inandığını söyledi.Ardından sen bana FTP ve Cpanel şifrelerini ver,ben hallederim elimde VBulletin lisansı var dedi.
işte o an ipler koptu-türkiye'de Vbulletin lisansı alan kaç web master yada insan var :) ?
Büyük şahsiyet sosyal mühendislik zekasının meyvasını aldı ve ben bizzat txt dosyasına sitemin FTP ve Cpanel şifrelerini yazıp gönderdim,ayrıca kendisine sitemde yazarlık yetikiside verdim.
Büyük üstad şahsi başarısını şove dönüştüreceği anı sabırsızlıkla beklerken,ben yedeklerimi alıyordum :)
Tüm şifre transferi ve benim sonradan belki anlar diye ettiğim son sözümden sonra,ben çekip gittim :)
3-5 saat kadar gezdim tozdum,gece 12 gibi siteye girdiğimde büyük üstadın mükkemmel index'i ile karşılaştım.
Sitemi hacklemiş! :)
Sohbet arasında benim bizzat verdiğim bilgileride index'in sonuna yazıp benim 'Deşifre' etmiş...
(Aldığı numara Diyarbakır Çermik Jandarma Komutanlığı,Kıdemli Uzman Çavuş'lardan birine yani enişteme aitti :) )
Arkadasım bunun ardından,mail hesabıma kadar tüm herşeyi silmiş ve boşaltmış.tüm ftp'deki dosyalarım gitmiş ve db'yi silmiş :)
Günün ardından,kısa bir araştırmayla-nOx nickli bir Albay'a rastladım :)
Bu albay'ımız Cyber Warrior'un Akıncı grubunda görevliymiş-adı Hakan Yaş 20,İstanbul'da güvenlik görevlisi bir arkadasımız :)
Site bu gün itibariyle yeni konularla yeniden online-büyük başarısını birkez daha tebrik ettiğim albay'ımıza ve büyük grubuna teşekkür eder-korkularını yenmeleri gerektiğini,artık İslam'ı alet edebilecekleri bir saha'nın bulunmadığını iletmek isterim. :)
Cyber Warrior sana hayranım....
Not: site adresi reklam olmasın diye vermiyorum,ayrıca index i gündüz silmiştim,bakayım bulursam onuda yayınlarım :) -
hemende güvenmişsin sonuç olarak adam amacına ulaşmış. zaten wcnin hack mantıgı budur.
-
kendi açtığı südüklü.com gibi sitelere index basan tek wc sitesi pardon cw sitesi
-
ne güvenmesi hocam,öyle çat diye karşına biri gelecek isteyecek sende herşeyi vereceksin :)
9-10 yılda bizde bişeyler kaptık kendimizce,bu sabah siteyi tekrar online görünceki yüz ve cevaplarını merak ettim ama hala ses soluk yok-şunada sitedeler geziniyolar :) büyük programlarıyla açık aradıklarından şüphem yok :) -
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------
kendi açtığı südüklü.com gibi sitelere index basan tek wc sitesi pardon cw sitesi
-----------------------------katıldım:D
-
oda bisimi amk speed-warrior.net sitem vardi w-c biraz rencide etmistim :/ domain gunumn bitmesine az kalmisti annemi o ararlar istanbulda hastaye yatırdık yaklasık 1 bucuk hafta gıremedimdomaini satin almixlar ve indeks azda cektirmedim ipnere bussru üyleik bulup ana navrat sovuyodum forumlarında :D
-
hak için hek böyle bişey oluyomuş demek :, aq çapulcuları, ezikleri, totoşları.
-
Bu Başbakanlığın sitesini hackleyen thekaran da bunlardan kendileri açtı kendileri hackledi:S bu adam bu kadar iyi anlıyo bu zamana kadar hiçmi duyulmazdı:S aniden cw bi çıktı bizde onu hackledik vs... adamın siteyi görmeden indexsi gördük:S:S:S
-
hocam sende bi biskireme verir gibi vermişsin şifreyi :| ben istesem vermen hea :P
-
vbulletin lisans olması çok ilginç bişey değil vb lisansı olan çok türk webmaster var
-
Civi şeysini görünce dayanamıyorum yazasım geliyor :)
Civi'de ne kadar Sosyal mühendis varsa ya-da öyle geçinen eleman hepsinin taaa am.... hepsi lamerin önde gidenidir. Hiç birisi pratikte bir şey yapamaz.
Neyse ya.
Toplam Hit: 6133 Toplam Mesaj: 29