Cyber Warrior Şov :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Sehabe bunu yazdı:
    -----------------------------
    vbulletin lisans olması çok ilginç bişey değil vb lisansı olan çok türk webmaster var
    -----------------------------

elbette değil ama benim çevrem göz önüne alındığında, nulled edilmiş versiyonlar piyasada cirit atarken onu duymak yetti bana :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

cw ve TBT üyeleri arasinda büyük bir fark varıdır

c-w üyesi lamerlik için kendini satar TBT ÜYESİ yardim etmek için elinden geleni yapar

c-w üyesi kişiksiz bi pez.. ktir herzman dinle hava atalrar selamlar olsun sana gibisnden TBT muridlerin kişilklerine kurban gitsinler a.k

onlarda adamyeirne koyuyoalr bu arada reneye sormuştum bi ara nie c-w anlaşamyıozdiye c-w bizim düşmanlımız yok muridlerin var msnlistemizde ekliler diyolardı

Bozamaz Aramızı Yarasa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Kardeşim bir E-posta ile tanıdığın konuştuğun kişiye blgilerini vermen her ne olursa olsun çok yanlış iyi  niyetli davranmışsın suistimal etmiş bu yobaz sitenin yobaz elemanı  ben kendi sitemin bilgilerini benden başka kimse bilmez her ne olursa olsun kimseye güvenmem Türk lamer alemi böyle dostum kankam diyen adamlar birbirinin sitesini hackliyor Türkiyede böyle lamerlikler olurken elalem rusyada local exploitler yazıyor çatır çatır bizdece cw gibi yobazl amerlerle uğraşıyoruz

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    hacım sızın gıbıler fake yiyor hala işte e-dünya fake dunya kımseye ınanma ..

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

ne diyonuz la ?

adam kendi taşşak geçmeye vermiş şifreleri yedek medek zaten almış

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    yahu okudugunuzu anlayın :))) inanıp vermiş sanıyorlar harbi

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McErroR
    McErroR's avatar
    Erkek
    Okumuyolarki amk Nihahahahha.Adam 50 kere yazmış daşak geçmek için verdim die hala aynı şeyi diyonuz olm  :D:D:D:D

www.Tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

Bu Ezikler Bunu Birçok kez yaptı forumlarda görürsünüz Ayrıca Eziklikte ve ibnelikte üzerlerine Yok

albay malbay yok yarbay :) gidip site heykliyor bu eziklerin işi o sunucu sahiplerine gidip  vps pası alıp sonra vps deki siteleri silip adına heykıt diyen ezikler ama yaptıkları eziklikleri iyi reklam ediyorlar :P ama hep ezik büzük kalıcaklar.

not: Dine siyaseti karıştıran Atatürke Şerefsizce Laf eden  Türklük Kavramını İranlı Dönme Araplara Benzeten Dini Duyguları istismar Edip Haksız kazanç sağlayan kafalarına Göre bagış Toplayan Bir SADet zinciridir =WC 

Benim msn enime gelip kanka ayakları yapmayın göt agzılı ibneler seni tanıdıma çok memnunum bilmemne Ayakları yapıyorlar banada :P ne yavşak ne top adamlarsanız AQ  

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SemihYAZICI
    SemihYAZICI's avatar
    Erkek
    Bu NOX dediğin gerizekalı n0x yarbayımı?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Posmort3m
    Posmort3m's avatar
    Erkek
    yorumlarında hacker ustu varlık yazıyor :)
Toplam Hit: 6425 Toplam Mesaj: 29