Cyber Warrior Şov :)
-
Sehabe bunu yazdı:
-----------------------------
vbulletin lisans olması çok ilginç bişey değil vb lisansı olan çok türk webmaster var
-----------------------------
elbette değil ama benim çevrem göz önüne alındığında, nulled edilmiş versiyonlar piyasada cirit atarken onu duymak yetti bana :)
-
cw ve TBT üyeleri arasinda büyük bir fark varıdır
c-w üyesi lamerlik için kendini satar TBT ÜYESİ yardim etmek için elinden geleni yapar
c-w üyesi kişiksiz bi pez.. ktir herzman dinle hava atalrar selamlar olsun sana gibisnden TBT muridlerin kişilklerine kurban gitsinler a.k
onlarda adamyeirne koyuyoalr bu arada reneye sormuştum bi ara nie c-w anlaşamyıozdiye c-w bizim düşmanlımız yok muridlerin var msnlistemizde ekliler diyolardı
-
Kardeşim bir E-posta ile tanıdığın konuştuğun kişiye blgilerini vermen her ne olursa olsun çok yanlış iyi niyetli davranmışsın suistimal etmiş bu yobaz sitenin yobaz elemanı ben kendi sitemin bilgilerini benden başka kimse bilmez her ne olursa olsun kimseye güvenmem Türk lamer alemi böyle dostum kankam diyen adamlar birbirinin sitesini hackliyor Türkiyede böyle lamerlikler olurken elalem rusyada local exploitler yazıyor çatır çatır bizdece cw gibi yobazl amerlerle uğraşıyoruz
-
hacım sızın gıbıler fake yiyor hala işte e-dünya fake dunya kımseye ınanma ..
-
ne diyonuz la ?
adam kendi taşşak geçmeye vermiş şifreleri yedek medek zaten almış
-
yahu okudugunuzu anlayın :))) inanıp vermiş sanıyorlar harbi
-
Okumuyolarki amk Nihahahahha.Adam 50 kere yazmış daşak geçmek için verdim die hala aynı şeyi diyonuz olm :D:D:D:D
-
Bu Ezikler Bunu Birçok kez yaptı forumlarda görürsünüz Ayrıca Eziklikte ve ibnelikte üzerlerine Yok
albay malbay yok yarbay :) gidip site heykliyor bu eziklerin işi o sunucu sahiplerine gidip vps pası alıp sonra vps deki siteleri silip adına heykıt diyen ezikler ama yaptıkları eziklikleri iyi reklam ediyorlar :P ama hep ezik büzük kalıcaklar.
not: Dine siyaseti karıştıran Atatürke Şerefsizce Laf eden Türklük Kavramını İranlı Dönme Araplara Benzeten Dini Duyguları istismar Edip Haksız kazanç sağlayan kafalarına Göre bagış Toplayan Bir SADet zinciridir =WC
Benim msn enime gelip kanka ayakları yapmayın göt agzılı ibneler seni tanıdıma çok memnunum bilmemne Ayakları yapıyorlar banada :P ne yavşak ne top adamlarsanız AQ
-
Bu NOX dediğin gerizekalı n0x yarbayımı?
-
yorumlarında hacker ustu varlık yazıyor :)