Dabbe!!!!!!!!
-
Öncelikle nasıl bir varlık olduğu kesin olarak bilinmemektedir.
Kıyametin büyük alametlerindendir ve kıyametin başka bir büyük bir alameti olan; güneşin batıdan doğup, doğudan batmasıyla birlikte ortaya çıkacaktır.
Hz Musa'nın asası ve Hz Süleyma'nın mührünü elinde bulundurcaktır. Hz Musa'nın asası ile mü'minlerin yüzünü nurlandıracak. Hz Süleyma'nın mührüylede kafirlerin burunlarını kırarcasına mühürleyecektir. (249/8) Kuranda bu şekilde geçmektedir
Sanırım olayı filimde biraz abartmışlar
-
sey var bi de yaw. bu yönetmen hasan karacadağ, adam sitesinde sanki olayı senaryo boyutundan almış resmen olacağını iddia ediyor gibi. kanıtlar felan. filme ilgi çekmek için söyledi diye düşünülüo tabi de adam fizik olimpiyatları sampiyonu. fizikten yola cıkıp metafizik ögelerle böle bi tez bulmus. bilemiorum artık :\
izleyenler de baya ürkmüş ama benim gördüğüm kadarıyla. aslında garip bi email adresi alıp milleti korkutsak ii olur bea 388@0 lı bişeyler :]
-
Bence çok güzel bir film. Arkadaşlarımla gitmiştim. Saat 22 seansına o kadar korkunç geldiki anlatılamaz! Bazı yerlerde seslendirmeler güzel olmamış ama konusuda efektleride mükemmel.Devamına yine gitcem!!
-
bence güzel olmuş efektler fena diil ama sonunu iyi bağlayamamişlar yinede bizimkiler için iyiye doğru bi var kurtlar vadiside hollywod filmleerini aratmiyor.dahada iyisi olmalı
-
bizim arkadaş izlemiş daha benim vaktim olmadı. ama pek beğenmedim diyor.
-
bu arada filmle ilgili bi ayrıntı...filmin son sahnelerinde komser kıza bi mesaj çekiyo harabelere gel diye filmde de o mesajı kamera gösterirken üstte bi cep numarası yazıyor...o cep numarasını arayın bakalım kim çıkıcak karşınıza...
merak edenler filmi bi daha izlesin : ))
-
http://www.dabbefilm.com/ Bir hasan Karacadağ tırsaklığıdır dior :D
-
Filmi korkunç yapmak için paso ses efekti koymuşlar demek ki efektler konusunda ilerleme var bunlar gayet güzel şeyler kurgu çok güzel (intahar salgını vs.) filmi Türklerin yapması ve Türk adının geçmesi çok iyi
-
forum.dabbefilmdeki kullanici sayisina bakin sonra mesaj sayisina bakin... ehuehue, biz aksiyonuna floodlayip kapatmistik bi sure... maksat aksiyon .P