Dabbe 3 (Bir Cin Vakası) (Bulamadım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

Hocalar google amcayla beraber yaptığımız sorusturmaya ragmen hiç bir sitede bulamadım.

Elinde olan varsa, bulabilecegi bir yer olan varsa, bulabileceğine inandığı birisini tanıyan varsa; bi el atın lütfen

Torrent olur, her türlü rip olur, izleme linkinden indirsem de olur. Merak ettim filmi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

düşmedi daha nete

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aynen bende çok aradım nette.ağustos filmi teee kaç ay oldu..sinemada izlemiştim zaten.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Dabbe serisi miymiş o film ya :S Nah giderim o zaman bu filme. Dabbe 2'yi kahkaha atarak izlemiştik sinemada :| 

Altan naptın oğlum :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    fatX bunu yazdı

Dabbe serisi miymiş o film ya :S Nah giderim o zaman bu filme. Dabbe 2'yi kahkaha atarak izlemiştik sinemada :| 

hacı bu fena musallat 2 den daha güzel...dabbe 2 ile uzaktan yakından alakası yok.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

flood edit;

ONEMINUTE tarafından 02/Oca/13 22:13 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı

aynen bende çok aradım nette.ağustos filmi teee kaç ay oldu..sinemada izlemiştim zaten.

hocam aynen tee ağustos da çıkan film in sinema çekimi bile yok. hobbit i indiriyorum şu anda aylar öncesinin filminin fragmanları var sadece..

Upload yapanı cin felan mı çarpıyor yoksa :/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Dabbe'nin ilk filmi bence çok iyiydi. Ancak ikinci filmini görünce hayal kırıklığına uğramıştım. Bu 3 nasıl olacak acaba :P

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Dabbe'nin ilk filmi bence çok iyiydi. Ancak ikinci filmini görünce hayal kırıklığına uğramıştım. Bu 3 nasıl olacak acaba :P

ilk film iyimiydi ?? 

sen ne izledin hocam , sinemada gittim ilk filmine salon kahkahalar atıyordu saçmalığı karşısında . maddi imkansızlıklar nedeni ile iyi film çekememek biyana , bide zihinsel yetersizlikler neticesinde konuyu toplayamamak var 

herşeyin bir şeyi vardır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı

ilk film iyimiydi ?? 

sen ne izledin hocam , sinemada gittim ilk filmine salon kahkahalar atıyordu saçmalığı karşısında . maddi imkansızlıklar nedeni ile iyi film çekememek biyana , bide zihinsel yetersizlikler neticesinde konuyu toplayamamak var 

Valla hocam, Hollywood filmleri ile kıyaslanmaz elbette ama en azından konuyu anlatmayı becermişler bence. Seçtikleri konu bakımından ve ilk film olmasından ötürü güzeldi. Çünkü gerçek olduğu kanıtlanamaz ancak dini yönden var olduğu söylenen ve insanı tedirgin eden bir konusu vardı. Özellikle bazı sahneleri gerçekten etkileyiciydi bana göre.

Ama ikinci filmi tam bir rezillikti :P

Tabi, zevkler ve renkler tartışılmaz. Bana etkileyici gelen bir konu size komedi gibi gelmiş olabilir. Herkes üzerinde aynı etki olacak değil ya.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

Eyvah eyvah. beklediğim gibi konu dağılıyor. Neyse her postunuzda up olsun

Toplam Hit: 7310 Toplam Mesaj: 38