Dabbe 3 (Bir Cin Vakası) (Bulamadım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    xzxz bunu yazdı
    RaNGeR bunu yazdı

Dabbe'nin ilk filmi bence çok iyiydi. Ancak ikinci filmini görünce hayal kırıklığına uğramıştım. Bu 3 nasıl olacak acaba :P

ilk film iyimiydi ?? 

sen ne izledin hocam , sinemada gittim ilk filmine salon kahkahalar atıyordu saçmalığı karşısında . maddi imkansızlıklar nedeni ile iyi film çekememek biyana , bide zihinsel yetersizlikler neticesinde konuyu toplayamamak var 

arkadaş ben de bunu anlamıyorum ya korku filmine gidip de gülmek nedir ya ya insanlar komedi filmi yapmıyor ortada bir korku filmi var bu bakış açısıyla gitmeli filme yoksa "hehe çok komikti lan olm böyle bi sesler çıkıyo bölğüpğpğpğ diye gülmekten ölürsün" demek için gitmek yada film izlerken demek çok saçma ortada bir emek var bir iş var o gözle bakın. Ne demek zihinsel yetersizlik ya ayıp.

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    xzxz bunu yazdı
    RaNGeR bunu yazdı

Dabbe'nin ilk filmi bence çok iyiydi. Ancak ikinci filmini görünce hayal kırıklığına uğramıştım. Bu 3 nasıl olacak acaba :P

ilk film iyimiydi ?? 

sen ne izledin hocam , sinemada gittim ilk filmine salon kahkahalar atıyordu saçmalığı karşısında . maddi imkansızlıklar nedeni ile iyi film çekememek biyana , bide zihinsel yetersizlikler neticesinde konuyu toplayamamak var 

arkadaş ben de bunu anlamıyorum ya korku filmine gidip de gülmek nedir ya ya insanlar komedi filmi yapmıyor ortada bir korku filmi var bu bakış açısıyla gitmeli filme yoksa "hehe çok komikti lan olm böyle bi sesler çıkıyo bölğüpğpğpğ diye gülmekten ölürsün" demek için gitmek yada film izlerken demek çok saçma ortada bir emek var bir iş var o gözle bakın. Ne demek zihinsel yetersizlik ya ayıp.

ortada emek falan yok , korku filmi de yok adam sıçıp sıvamışsa , çok beğendik mi diyecekti millet . ayrıca ben o filme büyük umutlarla gittiydim en sonunda bizimkilerde bi film çekmiş olsun beklentisiyle , tabi bi blairwitch beklemiyoduk ama ... 

yeteneksizlik karşısında dimağım durdu

herşeyin bir şeyi vardır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Şu dabbe 1'de yatak sahnesi vardı :D

O çok manyaktı.

Hacı korku filmi diye gittik. O sahne gelince kahkaha attım acık acık söyleyim :D

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı

flood edit;

float:left; diye okudum. 

hayıdır inş :/

ne diyon?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı
    ONEMINUTE bunu yazdı

flood edit;

float:left; diye okudum. 

hayıdır inş :/

float:left;  ne olaki:D

iki mesajı üst üste göndermişim:/ oyüzden :/

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı
    xzxz bunu yazdı
    RaNGeR bunu yazdı

ilk film iyimiydi ?? 

ortada emek falan yok , korku filmi de yok adam sıçıp sıvamışsa , çok beğendik mi diyecekti millet . ayrıca ben o filme büyük umutlarla gittiydim en sonunda bizimkilerde bi film çekmiş olsun beklentisiyle , tabi bi blairwitch beklemiyoduk ama ... 

yeteneksizlik karşısında dimağım durdu

ilk çıktığında gece saat 2 3 civarında evde tek başımayken izlemiştim. bi de küçüktüm o zamanlar. acayip tırsmıştım.

. . .. . ... .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

update ederlerse harika olur  buna benzer flim varsa da o da harika olur 

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    asa42 bunu yazdı

Eyvah eyvah. beklediğim gibi konu dağılıyor. Neyse her postunuzda up olsun

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    asa42 bunu yazdı
    asa42 bunu yazdı

Eyvah eyvah. beklediğim gibi konu dağılıyor. Neyse her postunuzda up olsun

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

kara köy mü karadedelermi bi film vardı :D amma laf kalabalıgı yapmışlardı başta sonra fıs çıktı yok 1990 da bilmemney köyünde olmuş diyor görüntüler yeniydi

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
Toplam Hit: 7311 Toplam Mesaj: 38