Daha Ne Kadar Devam Edecek ?
-
Bu terör belası yıllardır başımızda her ay her yıl yüzlerce kardeşimiz pisi pisine gidiyor bunun sonu ne olacak neden bu millet hala uyuyo aklım almış değil ?
bu nedir hocam adamlar trabbzon un göbeğinde bomba patlatıyor
http://haber.mynet.com/trabzonda-jandarma-karakoluna-hain-saldiri-637901-yasam/
-
Ülke bir kaos'a erene kadar sürer.
-
halk silahlanıp çatışmaya gitmedikçe terör bitmez.
devlet eliyle bitecek iş değil bu. sonuçta kendi başına bir örgüt değilki arkasındaki devletler türkiyeyle ilişkiyi keserse durum daha da kötü hale gelebilir.
-
''bıçak kemiğe dayandı'' demeyi bırakmadıkça ben bu terör pisliğinin temizleneceğini zannetmiyorum. :S
bir subay şehit oldu diye menemen'i yakın diyen mustafa kemalimi özledim
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------halk silahlanıp çatışmaya gitmedikçe terör bitmez.
devlet eliyle bitecek iş değil bu. sonuçta kendi başına bir örgüt değilki arkasındaki devletler türkiyeyle ilişkiyi keserse durum daha da kötü hale gelebilir.
-----------------------------ulan askerin eli ayağı bağlı karşı taraf ateş açmadan senin elinin silaha gitmesi yasak böyle bir saçmalık olurmu ?
-
zamazingo bunu yazdı:
-----------------------------pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------halk silahlanıp çatışmaya gitmedikçe terör bitmez.
-----------------------------ulan askerin eli ayağı bağlı karşı taraf ateş açmadan senin elinin silaha gitmesi yasak böyle bir saçmalık olurmu ?
-----------------------------o yasayı değiştirdiler bildiğim kadarıyla.
geçen sene yada bu sene değişmişti o. herhalde askere yapılabilen en büyük iyilikte o olmuştur. bi ateş emrini bile 4-5 saatte alırlarken şimdi sadece o ekibin başında en üst kim varsa onu bekliyorlar.
-
35 yıldır süren savaş. ve bir adım ilerlemeden devam ediyor.
-
zeybekustasi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Savaş iki devlet arasında olur terör örgütüyle savaş olmaz koçum..
-
diCk bunu yazdı:
-----------------------------zeybekustasi bunu yazdı:
-----------------------------Savaş iki devlet arasında olur terör örgütüyle savaş olmaz koçum..
-----------------------------bende onu anlamıyorum iran halkın önünde astı bak daha birşey varmı öldürmeyeceksin 15 20 kişiyi meydanda asacaksın bak daha terör kalıyormu bizimkiler hala uzlaşma peşinde
-
zamazingo bunu yazdı:
-----------------------------diCk bunu yazdı:
-----------------------------zeybekustasi bunu yazdı:
-----------------------------bende onu anlamıyorum iran halkın önünde astı bak daha birşey varmı öldürmeyeceksin 15 20 kişiyi meydanda asacaksın bak daha terör kalıyormu bizimkiler hala uzlaşma peşinde
-----------------------------http://www.seslibenim.com/wp-content/uploads/2010/06/497720100623053903788.jpg
-
Söylediklerim acı ama gerçek bu ülkenin ne kadar göt olduğunu bilmiyormusun sen yawşak hep gelenler başımıza..
Petrol çıkarma
Doğalgaz çıkarma
Bor çıkar sat
Özelleştir
savunma sanayin yok.
ticari sanayin yok
tarımın yok
markan yok
APOYU BİLE GETİRDİLERDE PEŞİNDEN İDAMI KALDIRDILAR
böyle yawşak bi irade warken hiç bi skm olmaz..