Damaca Suyun Gerçek Yüzü
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------zeybekustasi bunu yazdı:
-----------------------------pazarlık olabilir. düşünsene damla nın eriklinin nestle nin çıktığını neler olur firmalara.
sağlık bakanlığının kapısını tırmaladıkları kesin.
bi şekilde yırtmaya çalışacaklar.
eğer 41 suyun 14 ü temiz denirken tutup 2-3 firma ifşa ederlerse ki beklenen bu bence başka bir türkiye gerçeği der geçeriz.
-----------------------------
Saka su, Erikli ve Sırma su damacanaları mikroplu çıkan sirketlerden zaten
kim siker erikli merikli
damla dan bahsediyorsun lan pınar zaten yamuk bi firma
ibneler kuş gripli tavukları bile piyasaya sürmüşlerdi
suyu mu düşünecekler...
damacana ile su alacaksanız bursadakilerden şaşmayın
korusu iyi
gerçe hepsi aynı bok çünkü damacanalar sıcaktan eriyor kimyasal suya karışıyor
eskiden cam şişede satılırdı amk...
-----------------------------bi zamanlar istanbulda otururken hamidiye su vardı. ondan alırdık.
onun durumu nasıl?
-
nereden bileyim doktor
hamidiye mamidiye cam şişe sağlıklı işte
bir kaynak var bilmem kaç yıllık ondan içiyorum ben
ama yazın böyle tabii, kışın şehirde yine mecbur plastik damacanaları kullanıyoruz... -
Abi bu küçük şişeler de de mi aynı durum var?
Bazıları küçükler iyi demiş ama aynı marka aynı kaynak aynı olay değil mi ne farkı var da ?
-
asa42 bunu yazdı:
-----------------------------Abi bu küçük şişeler de de mi aynı durum var?
Bazıları küçükler iyi demiş ama aynı marka aynı kaynak aynı olay değil mi ne farkı var da ?
-----------------------------ya bence şişe cam için zemin hazırlamaya çalışıyorlar yok sağlıksız yok kokuyor ayakları hoş cam da aynısı olacak işiyen adam cama cerceveye bakmazz onada işerler
-
damacadan hayatta su içmem . sağlam bir testi alın. içine doldurun belediye suyu. birazda enginar suyu ekleyin bakın ne kadar lezzetli bir su oluyor. Suyu plastiğe hapsetmek suyun doğasına aykırıdır.
-
cam şişe pek iyi olmuyor buzdolabına girince. ben çözümü bim'de buldum valla.
gidiyorum bimden 10 tane 1.5lt'lik sudan alıyorum, tanesi 40kr'dan 4 liraya geliyor 15lt su. sonra bitince de geri dönüşüme veriyorum şişeleri. hem kapağı açıp direk tükettiğimiz için de ne koku oluyor ne de buzdolabının verdiğini koku. şişe direk buzdolabından çıkıp tüketilince bana köyümdeki suyu hatırlatmıyor valla. :)
-
Okudum...
Okumaz olaydım...
Madem okudum Yorum yapım dıcem ama...Yorum yapılabılecek gıbı degıl bu yazıyı okuduktan sonra...
Allah islah etsın bu mılletı...Bu kadar serefsız vicdansız bır toplum! Para ıcın ınsanın SAGLIGI ıle oynuyorlar...
Saglık gıttımı gelmıyor ve ınsanoglu ıcın en onemlı varlıkken bu dinsiz kitapsızların............. :@
-
ööğğğğğhh, su da mı içmeyelim yani :((( böyle bi ülkeyi geçiyorum artık, böyle bi dünyada yaşamak istemiyorum... bu ne iğrençlik, bu ne vurdum duymazlık yaa.
-
Erikli tadı bozdu
Tv de birisi demiştiki büyük firmalar gelen talebi karşılamak için küçük firmalardan destek alıyor diye
Erikli su bulamıyorum ben burda artık 2 şer damacana alıyorum
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------zeybekustasi bunu yazdı:
-----------------------------pazarlık olabilir. düşünsene damla nın eriklinin nestle nin çıktığını neler olur firmalara.
sağlık bakanlığının kapısını tırmaladıkları kesin.
bi şekilde yırtmaya çalışacaklar.
eğer 41 suyun 14 ü temiz denirken tutup 2-3 firma ifşa ederlerse ki beklenen bu bence başka bir türkiye gerçeği der geçeriz.
-----------------------------
Saka su, Erikli ve Sırma su damacanaları mikroplu çıkan sirketlerden zaten
kim siker erikli merikli
damla dan bahsediyorsun lan pınar zaten yamuk bi firma
ibneler kuş gripli tavukları bile piyasaya sürmüşlerdi
suyu mu düşünecekler...
damacana ile su alacaksanız bursadakilerden şaşmayın
korusu iyi
gerçe hepsi aynı bok çünkü damacanalar sıcaktan eriyor kimyasal suya karışıyor
eskiden cam şişede satılırdı amk...
-----------------------------hala cam şişe var dostum ben alıyorum.