Dambıl İle Ne Kadar Kas Yapabilirim
-
Elimde 2 tane 9 kiloluk dambıl var takıp çıkarmalı bütün ağırlıklar üstündeyken 9 kilo oluyor biri.
Ben bu dambıllarla göğüs ve kol kası yapmak istiyorum ama görünür şık duracak kadar istiyorum şekilli istiyorum yani ama elimdeki dambıllarla olurmu acaba .
Yorumlarınız bekliyorum.
-
dambılla kas yaparsında 2 tane 9 kilolukla yapamazsın. 5 kilo 7.5kilo 10 kilolarda lazım. çünkü aşama aşama gitmen lazım bi anda 9 kiloyla olmaz. bazı hareketleri 9 kiloluk dambıllarla yapamazsın. dambıl al bikaçtane daha oyle basla bence.
-
tüm farklı pozisyonları yapman gerekiyor http://www.uzmantv.com/ da vardı bununla ilgili videolar
bende 5 kilodan başlıycam kollarım güçsüz kalmış..
-
20 kg lik dumbella çalıştırıyordum kolları şimdi bi damacanayı kaldıramıyorum :S
-
Hocam başka dambıl alma imkanım yok ve ben sadece göğüs ve kol istiyorum.
-
Lostgun bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam başka dambıl alma imkanım yok ve ben sadece göğüs ve kol istiyorum.
-----------------------------Malesef öyle birşey yok dostum. Vücut bir bütündür. Omuz çalışmassan örneğin, birçok çalışmada güçlük çekersin. Veya karın çalışmassan, hiç estetik bir görüntü oluşmaz. Anlayacağın az az heryerini çalıştırman gerekiyor. 5 kiloluk 2 adet dumbıl al. İçi kum dolu olanlar war 2 tanesi 10 lira mı ne. Al onlarla çalıs 5 kiloyu...
-
diyelim ki aldı, çalışma çizelgesi nasıl olucak onuda paylaşırsanız güzel olur
-
13 14 yaşımda 2 ayda 29 cm kol 34 yaptım tabi azdan başlayıp yükselttim program çıkarırsan güzel birşey yapabilirsin
-
kronik bunu yazdı:
diyelim ki aldı, çalışma çizelgesi nasıl olucak onuda paylaşırsanız güzel olur
İnternetten Biceps, Triceps olarak ön ve arka kol çalışma egzersizlerinin ilk ve en basitlerini bulacak.
Omuz, ön omuz ve yan omuz olarak ufa kkas grubu çalışma egzersizlerini bulacak.
göğüs çalışma stilleri çok fazladır. Kendine uygun olanlarını seçecek.
Bacak çalışma ezgersizlerini bulacak
Mide çalışma egzersizlerini bulacak.
BUnları 10 tekrarx 3 set halinde yapmaya çalısacak. ( her sette 10 tekrarı tamamlayamayabilirsiniz. ancak düzgün olsun 3 tekrar olsun...)
Egzersizlerini en az 1.5 - 2 saate ayarlayacak. Bol su tüketecek.
Yağdan, tuzdan ve şekerden uzak duracak.
Disiplinli bi hırslı olacak.
Karşılığını alacak.
Daha fazla detay için bana PM atacak. -
Kol olarak10kilo ile baya yaptım 4ay civarı
-
http://www.passion4profession.net/