folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Danimarkada İsi Birakip Geri Donmelimiyim ?

Danimarkada İsi Birakip Geri Donmelimiyim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

S.a arkadaslar aklimi kurcalayan geceleri uykumu bozan bi soru var aklimda yardima ihtiyacim var soru soyle

danimarkada calisiorum aldigim para iyi denebilir soforluk+ (hammallik) yapiorum isim kolay gozuksede stres ve uzun yollar vs beni cok yoruyor ishe gidisim 2 saat git del 3-4 saatim zaten yollarda gecio  

aldigim para kirasi yemesi icmesi vs yarisindan fazlasi gidio cebime cok buyuk bi miktar kalmio oda hani cikip gezicem desem oda kalmicak :)

sizce nabim 3 kurus cebimde kalsin die burdami kalim yoksa evime donup azicik asim kaygisiz basimmi desem ?

Not : Coluk cocuk yok evli degilim 

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

cebine n kadar kalıyor? ve toplam ne kadar maaş alıyorsun? ev kiran ne kadar? ekmek ne kadar orda?

edit: aç oğlum burda millet

Bittik biz bittik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

1300 euro maasim var  ama burda hayat cok pahali kiram 300 euro yol param var 120 euro yemek vermiolar yemekde kendi cebimden ayda en az 250 euro yaklasikda disarda yemek icmek vs icin gidio calisirken zaten sirf bunlarla bile 670 euro yapti bile 300 eve alisveris yapiorum desem cebime max 300 falan kalio oda hani disari cikmaz gezmez isem kalio felekden bi gece calim desem bide ustun e borclanirim :D olay bu hocam yani s1kici bi hayat ve cebime kalan 250-300 euro para ve asosyal bi hayat   sabah 7 aksam 7 calisiorum olau bu :)

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

en azında asgari maas ile iş bulsan hesabını yapınca

nasıl olur ?

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oturuyorum
    oturuyorum's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

başka bi iş bul :| 

Ellerinde Pankartlar / Gidiyor Bu Çocuklar / Kalkın Ayağa, Kalkın / Gidiyor Bu Çocuklar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cappuccino
    cappuccino's avatar
    Erkek

bul birini orada evlen git ne işin var burada

demir alsam dünyadan bana karışan mı var ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Buraya gelsen alacağın maaş 750 olsun 

250 ev kiran olsun

250 aylık yiyecegin olsun 

250 lirayada artık kömürünü, dogal gazını, elektrk, su faturanı, ınternetını, telefon paranı,otobüs paranı fazla fazla cıkarırsın haftada birde felekten bir gece yaparsın sabahlar olmaz sana

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

300 avro  Türkiyede     300 * 2,3 = 690 TL yapar burda bu maaşa çalışan var ona göre

Minimalist Değilim Tembelim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ya bırakın adam toprak kokusunu özlemiş dön kardeşim dön nasılsa buradada aynı parayı alcan

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Ben yurt dışında 6 sene kaldım. 2-3 sene çok zorluk çektim. Sıfır sermaye ile hayatımı sikerek kendi işimin sahibi oldum vs vs vs. 

Tabi Allahın biraz da yürü ya kulum demesi lazım

Yine imkanlarını zorlamadan dönmeyi düşünme

alternatif iş imkanlarını zorla.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Mycity bunu yazdı:
    -----------------------------

ya bırakın adam toprak kokusunu özlemiş dön kardeşim dön nasılsa buradada aynı parayı alcan

-----------------------------

Millet Türkiye'den yakındıgına gezıyor sen memleket dıyosun.Elbette haklısın memleketın yerı baskadır...Ana baba gıbı ozlenır yerı gelır.

Ama burda kı hayat sartları senı her bakımdan zorlar.ve vasıfsız bır ıscı gıbı Turkıye'de calısmaya kalkarsan ne evını gecındırebılırsın.ne kendıne bakabılırsın.nede evlenebılırsın....

Karar senın.hayat senın....ama bunlarıda goz ardı etme derım...Hakkında hayırlısı olsun.

Allah büyüktür vesselam...
Toplam Hit: 9178 Toplam Mesaj: 71