folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Danimarkada İsi Birakip Geri Donmelimiyim ?

Danimarkada İsi Birakip Geri Donmelimiyim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arisasteri
    arisasteri's avatar
    Erkek

hocam tr'yz gidip ne ypacan. Catir catir ingilizce biliyorsan meslegin uzerine belkim is bulabilirsin. Cunku artik ortalik bilgisayar muhendisi kayniyor hepsi de ingilizce biliyor. Torpilin yoksa is de bulamazsin. Ben pariste yasiyorum. Asil meslegim makina muhendisligi. Ama calistigim is meslegimle hic alakali degil. Aldigim maas 2000 euro bunun 750 eurosu kira. Geri kalanda elektrik, tlf, internet, bilet parasi araba kredisi falan derken bir bok kalmiyor. Ustelik tek basima bekar yasiyorum. Ama en azindan ac degilim acikta degilim. Her ay az bir miktarda olsa tr'deki aileme yardim ediyorum. Para biriktirme derdim yok. senin varsa bilmem. Bende senin gibi bunalima girdim donsem mi donmesem mi diye. Ama kalmaya karar verdim. bana gore tr'de torpilin yoksa bir is yapilmaz. Benim sana tasfiyem kendine duzenli bir manita bul. hayatin keyfini cikar. SAygilar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

ingcem iyi bana burda ne hikmetse burda millet illede kendi ana dilinde konusucan adamlar bi yere kadar tolerans gosterio sonrasi dili bilmen gerek baska ulkeye gitme sansim yok tanidigim yok bi sure daha burda kalmaya calisicam oldu oldu olmadi artik saglik olsun dicem 

bi arkadas yanindan ekmek falan gotur demis hocam hergun kuru ekmek olmuo illa canin bisiler cekio oda en kotusu 50 krondan baslio oda 15 liraya yakin bi fiyat diyebilirim anlican hayat zor

sonuc olarak biraz daha sansimi denicem ya allah dicez :) 

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Bana Avrupa'dan teklif gelse (kendi alanimda) o ucrete kesinlikle giderim. Burada ne yapacaksin hocam su saatten sonra? 300 Eur alisveris diyorsun bu az rakam sayilmaz ki yaninda bir 300 Eur daha var. Bence devam et ama yeni is aramayida ihmal etme derim. Kolay gelsin.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

soru yanlis cevaplar dahada yanlis :D sadece bir kisi kisisel deneyimine dayanarak yorum yapmis digerler ise hayallerindeki seyleri düsünerek gaz vermisler :D

kö$e olcam zengin olcam diye geldiysen bunu düsünen diger kisilere kapak olsun

isini sevmiosun yoruluosun yeni gelmissindir ortamin yok insanlarida soguktur yada ayni frekansda deillerdir arti ayni dili konusmuosun insanin içi SIKILIR

türkiyede oldugunda kendini daha iyi hissettiysen geri döndügünde yine iyi seyler hissedecegine inanabilirsin bu durumda yapilacak tek sey eli bos dönmemek ve para biriktirmek için asosyal hayatina devam etmek

benim parayi bulanlarla ilgili duyduklarim ayni evde 10 kisi kalip insaatta çalisanlar onlar 2-3 bin euro kazaniodur ama gunde 10-15 saat çalisiolardir

senin asil sordugun üç gurus biriktirmek için böyle dandik asosyal hayata katlanilir mi

paraya dayanan hedefin varsa katlanilir dayanma esigin yüksek ise birde galiba morala ihtiyacin vardi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mecri266
    mecri266's avatar
    Erkek

yeni iş imkanı bulmadan dönme derim..  bulamıyosan da kardeşim 1-2 sene sık dişini bırak ehli-keyfi felekten geceleri biriktir sıkıca paranı sonra onunla gel burda iş kur..  böyledir yani ;) yoksa burdaya gelirsende bişey olmaz iyi de olur ama kafan yine karışık olur gelmese miydim dersin kafan karışır bunalımgeçirirsin falan işte..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Burda hayat yok en azından avrupada yaşıyorum dersib :) boşuna gelme buralara

ZalımMadam.10.07.24
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hacı çoğumuzun dediğini duydun : orda kal ve çalışmaya devam et...sen şu an yaptığın işten hazzetmiyorsun bunuda Türkiyeye gelsem daha iyi olurum diye bi an aklına getiriyorsun ama yanılıyorsun. kal  orda hayatına devam et. git başka yerde çalış bi fabrikaya gir. çalış öyle sonra bi hatun bul takıl biraz derken evlen gitsin..hayatını kur ikinizde çalışırsanız rahat geçinirsiniz evlilik maaşı çocuk maaşı filan olur yani diyoruzki :

dur durduğun yerde gelmeeeeee

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mith
    mith's avatar
    Erkek

Türkiye'ye dönceksen otur kpss çalış hocam ya da yüksek lisans yap ya da polis ol

Prozac Fan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Vatan bi başkadır hocam ama senin cebinde kalan parayla 1 ay boyunca afedersin köle gibi çalışanlar war we 1 ay boyunca bu para idare etmeleri gerekiyor. kendi ewi olmayanlardan bahsetmiyorum bile en az 350-400 lira kira saysan artık gerisini sen düşün tabiki bu senin kararın kendin için en iyi olanı yapmanı dilerim kardeşim. ..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

aman hocam adam gibi yaşa orda.millet yurtdışına çıkmak istiyor sen dönmek istiyorsun.

Toplam Hit: 9163 Toplam Mesaj: 71