Darp Raporu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı

bencede polis'i karıştırma , istanbuldaysan bir kaç kişi gelelim. 

Hocam adam toplayıp dalmalık bir durum yok. Zaten bir insana 4 - 5 kişi dalıcak kadar alcak bir insan olmadım şu zamana kadar gerek yok :)

Eyvallah

Hastanede polise şikayetçiyim demedim zaten ama iş yerinde soruşturma açmışlar. İfadeleri alınmış onların biraz önce öğrendiğim o.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

1 adet çelik jop alınır. 3 4 kişi olsalarda tek olsalarda adamın kafatası çatlayana kadar yerde kafasına kafasına vurulur. Ama sadece kafasına. Baktın ölü gibi gözüküyor ince işçiliğe geçip eklem yerlerini diz kapaklarını kırmak için uğraşabilirsin çok zor kırılıyor :/ 

Niye şikayet ediyosunuz ki hocam böyle durumlarda :/ Yani işten kovulma durumun filan mı oldu yani haklı duruma geçmek için mi şikayet edeceksin yoksa hırsını alamadın mı 4 kişi saldırdılar diye :/ 

Ayrıca zaten 1 kişiyi pert etmişsin 4 kişi arasından. Burda dayak yiyen yüzdeye vurulduğunda onlar oluyor. Yani hırs için yapcaksan takma kafana . Yada takarsanda git hastanelik et bir tanesini komaya yaklaşsın. Birdaha üstüne gelmezler sende derin bir oh çekersin.

Tabi işyeriyle ilgili bir durumda bilemicemde her halukarda şikayet etmek delikanlıyı bozar :D

Easx tarafından 19/Tem/13 19:55 tarihinde düzenlenmiştir

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

1 adet çelik jop alınır. 3 4 kişi olsalarda tek olsalarda adamın kafatası çatlayana kadar yerde kafasına kafasına vurulur. Ama sadece kafasına. Baktın ölü gibi gözüküyor ince işçiliğe geçip eklem yerlerini diz kapaklarını kırmak için uğraşabilirsin çok zor kırılıyor :/ 

Niye şikayet ediyosunuz ki hocam böyle durumlarda :/ Yani işten kovulma durumun filan mı oldu yani haklı duruma geçmek için mi şikayet edeceksin yoksa hırsını alamadın mı 4 kişi saldırdılar diye :/ 

Ayrıca zaten 1 kişiyi pert etmişsin 4 kişi arasından. Burda dayak yiyen yüzdeye vurulduğunda onlar oluyor. Yani hırs için yapcaksan takma kafana . Yada takarsanda git hastanelik et bir tanesini komaya yaklaşsın. Birdaha üstüne gelmezler sende derin bir oh çekersin.

Tabi işyeriyle ilgili bir durumda bilemicemde her halukarda şikayet etmek delikanlıyı bozar :D

+1 :)))

Memento Mori
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

geleyim?

şikayetçi ol reyiz.

geç kalıyorsun bile.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Hastanede şikayetçi olmadım zaten.

Ama iş yerinde sanırım personel müdürü polis falan çağırmış. Öyle bişi söylediler. İş yerine polis tutanağı tutturtmuş. Pazarteside ben vericem ifademi. 

8 10 kişi beni haklı göstericek şekilde ifade vermiş.

Güvenlik kameralarını değiştiriyorduk. Onlar devre dışıydı. Yoksa elimde görüntüde olucaktı da neyse.

Pazartesi belli olucak. Haşat ettim dediğim adam ilk saldıran tartıştığım. Suratının sağ tarafı komple gitmiş morarmış mı kararmış mı bişiler olmuş.

Branxian tarafından 19/Tem/13 20:55 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    Branxian bunu yazdı
    Easx bunu yazdı

Hastanede şikayetçi olmadım zaten.

Ama iş yerinde sanırım personel müdürü polis falan çağırmış. Öyle bişi söylediler. İş yerine polis tutanağı tutturtmuş. Pazarteside ben vericem ifademi. 

8 10 kişi beni haklı göstericek şekilde ifade vermiş.

Güvenlik kameralarını değiştiriyorduk. Onlar devre dışıydı. Yoksa elimde görüntüde olucaktı da neyse.

Pazartesi belli olucak. Haşat ettim dediğim adam ilk saldıran tartıştığım. Suratının sağ tarafı komple gitmiş morarmış mı kararmış mı bişiler olmuş.

İyi yapmışsın hocam. :) umarım sıkıntıya girmezsin

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Hocam toplanıp gelelim İstanbuldaysan? İbinelere bak, bi de delikanlıyım diye gezerler ortalıkta.  

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı

Hocam toplanıp gelelim İstanbuldaysan? İbinelere bak, bi de delikanlıyım diye gezerler ortalıkta.  

Yok hocam eyvallah :)

Bursadayım. İkinci bir saldırı yapıcaklar büyük ihtimal. Pazartesi görücez ne olucak ne biticek.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Branxian bunu yazdı
    Mylitta bunu yazdı

Yok hocam eyvallah :)

Bursadayım. İkinci bir saldırı yapıcaklar büyük ihtimal. Pazartesi görücez ne olucak ne biticek.

Hocam arkadaşları gordun Hepsi Halflife de dehset sekilde oynuyorlar..

Aynısını real de uygulayacaklarından emin olabilirsin :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

yanına emanet ALMA allah göstermesin başka şeylere neden olursun.

Onun yerine bir hayvan al. Mesala PİTBULL gibi.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
Toplam Hit: 6940 Toplam Mesaj: 34