Darp Raporu
-
adamlar sana 4-1 geliyo, sen 1 tanesini haşat ettim suçlu duruma düşermiyim diyosun. sonuçta 4 kişinin arasına dalmadınya. onlar gelince sende karşılık vermişsin işte
-
HoLyCat bunu yazdıBranxian bunu yazdıMylitta bunu yazdı
Hocam toplanıp gelelim İstanbuldaysan? İbinelere bak, bi de delikanlıyım diye gezerler ortalıkta.
Yok hocam eyvallah :)
Bursadayım. İkinci bir saldırı yapıcaklar büyük ihtimal. Pazartesi görücez ne olucak ne biticek.
Hocam arkadaşları gordun Hepsi Halflife de dehset sekilde oynuyorlar..
Aynısını real de uygulayacaklarından emin olabilirsin :)
:D
-
Hacılar bugün iş yerinden aradılar. Pazartesi kesin bekliyorlarmış beni. 4 kişiden biri işten çıkarılmış aynı gün.
Diğer üç kişi benim savunmamdan sonra büyük ihtimal işten çıkarılcaklarmış.
-
THT2005 bunu yazdı
yanına emanet ALMA allah göstermesin başka şeylere neden olursun.
Onun yerine bir hayvan al. Mesala PİTBULL gibi.
Pitbullun canı yok mu? :)
Şahsen köpeğimin birine saldırmasındanda birini vurmayı tercih ederim.
-
kucuk goz yasartici sprey al yeter merak etme
Kullani da yasal zten :) -
Arkadaşlar bugün olayın sonucu belli oldu.
5'imizde tazminatlarımız verilerek işlerimizden çıkarıldık. :D
Ben zaten bırakmak istiyodum iyi oldu aq.
Artık kafam rahat işsiz bir adamım :D
-
sana iş mi yok be ya gencecik adamsın o amk ameleleri düşünsün nasıl iş bulacağım diye , bide biraz geç bi tepki olduda dövsek ya ibneleri
-
Hocam öncelikle geçmiş olsun bari seni çıkarmasalardı adam hepsini çıkartayım da kurtulayım diye düşündü galiba ama madem sende çıkmak istiyordun hayırlısı olsun.
-
Hocam bu sabah aradı patron.
4 kişiyi işten çıkartıyoruz seni çıkartmazsak firmada yanlış anlaşılır falan ayak yaptı.
Bundan sonra proje bazlı çalışırız senle dedi. :D
-
Branxian bunu yazdı
Hocam bu sabah aradı patron.
4 kişiyi işten çıkartıyoruz seni çıkartmazsak firmada yanlış anlaşılır falan ayak yaptı.
Bundan sonra proje bazlı çalışırız senle dedi. :D
İş ne işi idi üstat, ayrıca bundan sonra o yavşaklar sana rahatca dalarlar, işten ayrılmalarıda tuzu biberi oldu dikkatli ol,