Datron

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cbekcibasi
    cbekcibasi's avatar
    Erkek
    arkadaşlar 20 gun önce bir leptop aldım vatan dan datron marka her nese bugun fark ettım kı    cıhaz ın altında 2 tane vıdayı takmamışlar napmalıyım götursem? göstersem

Pc Kopat izmir_love_1988@hotmail.co.uk Msn?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    mütahit malzemeden çalmış yakında çöker o:D hemen git derdini anlat.hangi vatandan aldın? kontrol etsinler başka sorunlarıda varsa değişim talep et yoksa garantisinin devam ettiği güvencesini al teknik servislerinde taksıklar eksik vidalarını.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    vatandan bilgisayar mı alınır yaw :) ama madem almış bulundun götürcen teknik servisine mecbur takacaklar :)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    la olm vida yerı dedıgın yer baska bıseyın yerı olmasın :) resım falan koysana .. ) vatanın servısıne gotur 1 ay aşmadan .. ıstersen ıade hakkını kullan :) tavsiyem oyle bıseyse ıade et
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cbekcibasi
    cbekcibasi's avatar
    Erkek

tm bekleyın resım koyayım yok bende çok dıkkat vida yeri güzel bir email çektım:D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sertan_06 bunu yazdı:
    -----------------------------
    vatandan bilgisayar mı alınır yaw :) ama madem almış bulundun götürcen teknik servisine mecbur takacaklar :)

Neden Alınmasın ki Arkadaşım bnm pc Bursa Vatan Dan alınma gül gibide çalışıyor hiçbir sorunu yok yazıcı cep telefonu felan babam oradan alıyor hiçbir sorunlada karşılaşmıyoruz :D:D

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cbekcibasi
    cbekcibasi's avatar
    Erkek

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cbekcibasi
    cbekcibasi's avatar
    Erkek

MaQneToR bunu yazdı:

sertan_06 bunu yazdı:

Neden Alınmasın ki Arkadaşım bnm pc Bursa Vatan Dan alınma gül gibide çalışıyor hiçbir sorunu yok yazıcı cep telefonu felan babam oradan alıyor hiçbir sorunlada karşılaşmıyoruz :D:D

yok vatan çok kalıtelı bir marka  ama ufo tek datron un servısı beş para etmez

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cbekcibasi
    cbekcibasi's avatar
    Erkek
    Yardım edıcek kımse yokmu

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

cbekcibasi bunu yazdı:

kaçlık vida istiyon kardeş sen söyle ben tornacıda yaptırıp kargoya verim.:| ya kardeşim evet vidalar eksik resmi gördük buna kanaat getirdik.ve dedik ki aldığın yere götür derdini anlat.mutlaka yardımcı olacaklardır.olmadılarmı merkezlerini ara..odamı olmadı tüketici haklarına şikayet et..ben geçenlerde adını vermek istemediğim bir markanın kotunu aldım kot 2. yıkamaya dekolte bi arayüze kavuştu:D aradım böyle böyle gönderin bi inceleyelim dediler ta izmire gönderdim.adamlar mailime katalog gönderdiler seçtim birini 4 gün içerisinde yeni kotuma kavuştum:D  adamlar müşteriden pis korkuyolar hele ciddi bir firmaysa..

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:

cbekcibasi bunu yazdı:

kaçlık vida istiyon kardeş sen söyle ben tornacıda yaptırıp kargoya verim.:| ya kardeşim evet vidalar eksik resmi gördük buna kanaat getirdik.ve dedik ki aldığın yere götür derdini anlat.mutlaka yardımcı olacaklardır.olmadılarmı merkezlerini ara..odamı olmadı tüketici haklarına şikayet et..ben geçenlerde adını vermek istemediğim bir markanın kotunu aldım kot 2. yıkamaya dekolte bi arayüze kavuştu:D aradım böyle böyle gönderin bi inceleyelim dediler ta izmire gönderdim.adamlar mailime katalog gönderdiler seçtim birini 4 gün içerisinde yeni kotuma kavuştum:D  adamlar müşteriden pis korkuyolar hele ciddi bir firmaysa..

aynen katılıyorum bende adını söylemiyeceğim (çünkü artık şikayetçi deilim) bir markadan sakız almıştım sakızda sineğe benzeyen bir böcek gördüm belki sinketir annem firmaya yolladı resimlerini felan çekti adamlar 1 hafta sonra koocaman bir sepet verdiler o firmanın tüm ürünlerinden yılbaşı-ramazan sepeti gibi bişidi bayağı karlıydık :))

Toplam Hit: 2280 Toplam Mesaj: 14