Ddos Saldırısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dotty
    Dotty's avatar
    Erkek
    Birisi Bana Lütfen Ddos Saldırısı nasıl yapılıyo öğretsin sonra dilesin benden ne dilerse bu foruma yeni katılıyom önceden hackerboyz filan katılıyodum da bilgim var genel olarak ama şu ddosu öğrensem iyi olcak şimdiden thanks diyom.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Tahribat.com Bilgi Bankası na bak.. aradığğın şeyler ve daha fazlası orada!!

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzone
    xzone's avatar
    Erkek
    slm bende bu konuda yardım istiyorum bilgi bankasına baktım pek bişe anlamadım yani program felan yokmu kolayca kullanabilecegimiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Ddos atacklarda sadece ping floodu program olarak gördüm.Geri kalanlarının hepsi exploit.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dotty
    Dotty's avatar
    Erkek
    Bende okudum ama nasıl yapıldığı değil sonuçları ve ne işe yaradığı anlatıyo anlasam sormazdım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MoLiVeR
    MoLiVeR's avatar
    Erkek
    webhac/exploits bölümünde toolz verdim incele

Ir4DeX Security Group 2007
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kevin_mitnick
    kevin_mitnick's avatar
    Erkek

İİİ de kimse du program ve ya nasıl kullanıldığını bilmiyomu yaa herkes soruyo yardım istiyo ama cevap yokk çoookk komik ve esrarengiz bi konu

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Ddos yapabilmek için explopit derlemen gerekir.Exploitler geneliklede *.c dir yani c dili ile yazılır.Bunlarıda linuxde derleye bilirsiniz.Bakın araştırın netten nasıl exploit derlenir.SAnırım vampir adlı bir kulllanıcı burada döküman yayınlamıştı alın onu okuyun.DAha sonra exploitleri www.packetstormsecurity.nl adresinden edine bilirsin.Ping flood programlarını çocuk bile kullanır.Ama ben size dos komutu vereyim."ping 127.0.0.1 -l 65500 -n 1000000000"

komut bu.127.0.0.1 saldıracağınız yerin ip adresi. 65500 yollanacak paket boyutu 100..... buda yollanacak paketin sayısı

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SwmeRt
    SwmeRt's avatar
    Erkek
    www.aventgrup.net ten antirus u indir . Key : gRup Sonra kullanım kılavuzunu oku . Çok etkili.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    DdoS atabilmen için önce linux bir makinadan shell e ihtiyacin var kaliteli bir tools atarsin accountuna   gcc -o tools tools.c   _eklinde derlersin ./tools  yazarakta çal1_t1r1s1n oke
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    xzone bunu yazdı:

slm bende bu konuda yardım istiyorum bilgi bankasına baktım pek bişe anlamadım yani program felan yokmu kolayca kullanabilecegimiz

Güzel kardeşim ama http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=30 da ne güzel anlatmış işte....

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 4841 Toplam Mesaj: 17