Ddos Saldırısı
-
Birisi Bana Lütfen Ddos Saldırısı nasıl yapılıyo öğretsin sonra dilesin benden ne dilerse bu foruma yeni katılıyom önceden hackerboyz filan katılıyodum da bilgim var genel olarak ama şu ddosu öğrensem iyi olcak şimdiden thanks diyom.
-
Tahribat.com Bilgi Bankası na bak.. aradığğın şeyler ve daha fazlası orada!!
-
slm bende bu konuda yardım istiyorum bilgi bankasına baktım pek bişe anlamadım yani program felan yokmu kolayca kullanabilecegimiz
-
Ddos atacklarda sadece ping floodu program olarak gördüm.Geri kalanlarının hepsi exploit.
-
Bende okudum ama nasıl yapıldığı değil sonuçları ve ne işe yaradığı anlatıyo anlasam sormazdım.
-
webhac/exploits bölümünde toolz verdim incele
-
İİİ de kimse du program ve ya nasıl kullanıldığını bilmiyomu yaa herkes soruyo yardım istiyo ama cevap yokk çoookk komik ve esrarengiz bi konu
-
Ddos yapabilmek için explopit derlemen gerekir.Exploitler geneliklede *.c dir yani c dili ile yazılır.Bunlarıda linuxde derleye bilirsiniz.Bakın araştırın netten nasıl exploit derlenir.SAnırım vampir adlı bir kulllanıcı burada döküman yayınlamıştı alın onu okuyun.DAha sonra exploitleri www.packetstormsecurity.nl adresinden edine bilirsin.Ping flood programlarını çocuk bile kullanır.Ama ben size dos komutu vereyim."ping 127.0.0.1 -l 65500 -n 1000000000"
komut bu.127.0.0.1 saldıracağınız yerin ip adresi. 65500 yollanacak paket boyutu 100..... buda yollanacak paketin sayısı
-
www.aventgrup.net ten antirus u indir . Key : gRup Sonra kullanım kılavuzunu oku . Çok etkili.
-
DdoS atabilmen için önce linux bir makinadan shell e ihtiyacin var kaliteli bir tools atarsin accountuna gcc -o tools tools.c _eklinde derlersin ./tools yazarakta çal1_t1r1s1n oke
-
xzone bunu yazdı:
slm bende bu konuda yardım istiyorum bilgi bankasına baktım pek bişe anlamadım yani program felan yokmu kolayca kullanabilecegimiz
Güzel kardeşim ama http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=30 da ne güzel anlatmış işte....