Dealextreme - İlk Siparişim
-
dealextrem den kalem kameralardan aldım çalışıyor sorun yok.
bug dedektör aldım bir tanede dinleme cihazı tespit edenlerden o çalışıyor mu emin değilim :)
-
nukeshore bunu yazdı:
-----------------------------
bug dedektör aldım bir tanede dinleme cihazı tespit edenlerden o çalışıyor mu emin değilim :)
-----------------------------olabilecekmisin :D
edit : cep telefonuyla falan dene sonuçta sesin karşı tarafa gidiyor.. :/
-
nukeshore bunu yazdı:
-----------------------------hocam hangi kamerayı aldın birde tatmin ediyormu görüntü ses ?
Hatta kalemin kalitesi nasıl dışardan bakılınca merak uyandırıyormu adi mi fiyakalımı?
-
beyler bu siteye güven oluyormu belli bir miktar yani 100 dolar ın altındaki ürünler gümrükte takılıyormuş böyle sorunlar olurmu siz nasıl alışveriş yaptınız alışveriş yapan biri yazarsa bizlerde bilgileniriz şimdiden sağolun.
-
sıte saglamdır.ben de 100 lıraya yakın sıparıs vermıstım.gelmıstı fakat adres yanlıs dıye gerı yollamıslar geldıgı yere:) bı aya yakın bı sure sonra tekrar geldı ufak bı parca eksık olmasına ragmen buna da sukur dedık.bı numara verıyolar pttnın sıtesınden takıp edıyosun nerede oldugunu urunun.ayrıntılı bılgı ıcın
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=73573
http://www.tahribat.com/Forum-Manyak-Bi-Cin-Alis-Veris-Sitesi-Buldum-Kargo-Onlardan-73573/7/#745189
-
bende az önce 2-3 parca bişeyler sipariş verdim.bakalım sag saglim ulaşabilecekmi elimize
-
neden halen pending diyo bu mal site ya :| parayı pending diyemiyoruz ama :|
-
Noneyim bunu yazdı:
neden halen pending diyo bu mal site ya :| parayı pending diyemiyoruz ama :|
-----------------------------belliki gemiyle yolda.. cinden gelen mallar hep boyle oluyo.:|
-
bende 36$ lık bir alışveriş yaptım hazırlanıyor diyor bakalım gelecekmi
-
Drawlord bunu yazdı:
beyler bu siteye güven oluyormu belli bir miktar yani 100 dolar ın altındaki ürünler gümrükte takılıyormuş böyle sorunlar olurmu siz nasıl alışveriş yaptınız alışveriş yapan biri yazarsa bizlerde bilgileniriz şimdiden sağolun.
100€ üstü takılıyor yanlış duymuşun.
Daha doğrusu gümrükteki adamın insiyatifine bağlıben olsam hiç birini geçirmem gümrükten