Dealextreme - İlk Siparişim
-
neler aldığınızında linklerini virseniz çok makbule geçerdi
-
dealextreme den alışveriş yapanlar yardımcı olsa iyi olurdu aslında forumda açıklayıcı konu yok...
-
jammer alan varmı hocalar işe yarıyormu?
-
GokYeleliBozkurt bunu yazdı:
-----------------------------
jammer alan varmı hocalar işe yarıyormu?
-----------------------------orada ki videoları izle işte. adamlar gösteriyor.
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------cyb3rt1m3 bunu yazdı:
Ptt ya da banka havalesi kabul ediyorlar mı?
-----------------------------uluslararası alışverişlerde cc yada paypal dışında nadir ödeme şekli bulunur... ama istanbuldaysan benim kartı kullanabilirsn bana havale et benim karttan çek... hatta kart numarasını verim git atm den karta yatır yatır kullan sanal kart açarım sana istersen
-----------------------------sanal kart açma olayı herkes için geçerliyse ben talibim . hatta sanal kart nasıl açılıyor bi öğretsen daha makbule geçer . mesela benim iş bankasından hesabım var. ona sanal kart açabilirmiyim ?
-
iş bankası veya diğer bankaları bilmemde
garanti bankasınınki harukulade
kendine has kart numarası var,limiti kendin sürekli değiştirebiliyorsun,alışverişe açıp kapatabiliyorsun
internet şubesinden girdiğinde cebine gelen pin no gibi güvenlik artırıcı önlem daha....
-
elinize ulaşmayan veya arızalı çıkan ürünlerle ilgili http://services.dealextreme.com dan sorununuzu bildirin ilgileniyorlar, sürüç yavaş işliyor ama sorunu çözüyorlar
-
alexfarrow bunu yazdı:
kendine has kart numarası var,limiti kendin sürekli değiştirebiliyorsun,alışverişe açıp kapatabiliyorsun
internet şubesinden girdiğinde cebine gelen pin no gibi güvenlik artırıcı önlem daha....
-----------------------------iş bankasına baktım onunda öyle bi sistemi varmış ama hepsi kredi kartına açılıyor yani ek kart gibi. benim istediğim vadesiz hesabıma yatırdığım paraları bi numarayla kredi kartı gibi kullanmak . yani yatırdığım kadar harcamak istiyorum . kredi kartı açamıyorum bi gelirim yok öğrenciyiz malüm
-
husnuweb bunu yazdı:
hediye paketine ne gerek var ki?
100 avroya kadar zaten sorunsuz geçiyor diye biliyorum.
-----------------------------150
-
alli bunu yazdı:
alexfarrow bunu yazdı:
-----------------------------iş bankasına baktım onunda öyle bi sistemi varmış ama hepsi kredi kartına açılıyor yani ek kart gibi. benim istediğim vadesiz hesabıma yatırdığım paraları bi numarayla kredi kartı gibi kullanmak . yani yatırdığım kadar harcamak istiyorum . kredi kartı açamıyorum bi gelirim yok öğrenciyiz malüm
-----------------------------hocam bankanı ara karttan bağımsız sanal kart iste bi nevi hesap gibi bişey oluyo icine para attıkca harcıyosun garantide hesap aç dicem ama cok masraf alıyolar
isteyene sanal kartımın nosunu veririm atm den para yatırıp yatırıp harcar...