Deccal - Sansür

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

gece gece bi an aklıma geldi.. ne kadar saçma yada mantıklı olabileceğini size sorayım dedim.. şimdi bu nette sansür olayı var.. deccal hakkında bilgisi olanlarda bilir.. tek gözlüdür diye.. bilgisayarda bi nevi böyle bişey.. tek göz gibi.. tek monitör var yani..  acaba insanı aptallaştırıyor diye.. bide gelenleri izleyen varsa ordada belirtir.. 

diyorumki hükümette İslam yandaşı biraz.. acaba bu niyetlemi sansür koyuyorlar.. insanlar bazı siteler yüzünden aptallaşmasın diye.. 

şimdi şöyle yorumlar yapmayın.. her izleyen aptalmı.. çok saçma..  diye.. kimisi youtube u aradığı ilginç video yu bulmak için kullanır.. kimisi zaman geçirmek için.. zaman geçirmek için kullananlar çoğunluktaydı.. o yüzden..  

sadece gece gece aklıma böyle bişey geldi. mantıklımı değilmi? mümkünse yorumlar inciltmeden olsun.. 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

hükümet yanlısı değilim.. siyaset karıştırmayın.. sadece konuyla ilgili yorum yaparmısınız mümkünse..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Hemşehrim bu alakayı nasıl kurdun anlamış değilim, toplumsal düzeni sağlamak açısından bir takım kısıtlamalar getirilecektir elbette..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Bilinmeyen bunu yazdı:
    -----------------------------

Hemşehrim bu alakayı nasıl kurdun anlamış değilim, toplumsal düzeni sağlamak açısından bir takım kısıtlamalar getirilecektir elbette..

dedimya deccal hakkında biraz bilgi edindikten sonra ister istemez bazı şeyleri ona benzetiyor insan.. nette de buna benzer örnekler vardı işte pc, televizyon gibi. 

çok mu saçma oldu anlamadım ama böyle bi alaka kurdum işte..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:

Bilinmeyen bunu yazdı:

dedimya deccal hakkında biraz bilgi edindikten sonra ister istemez bazı şeyleri ona benzetiyor insan.. nette de buna benzer örnekler vardı işte pc, televizyon gibi. 

çok mu saçma oldu anlamadım ama böyle bi alaka kurdum işte..

izlediğim en saçma korku filmi dabbey di  buna ek olarak okduğum en saçma komplo teoriside  budur ( dur bakayım kaç yaşındasın )

Mevzu derin | Papikolas Planet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Bilgisayar insanı aptallaştırmıyor aksine internetle beraber teknolojimizin gelişmesine çok büyük fayda sağladı.

Saatler sürecek birçok işlemi kısa sürede yapabiliyoruz.

arbeit macht frei
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

çok saçma geldi hocam kusara bakma :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Balyoz99 bunu yazdı:

Bilgisayar insanı aptallaştırmıyor aksine internetle beraber teknolojimizin gelişmesine çok büyük fayda sağladı.

Yararına diyecek birşeyimiz yok ama zararları yararlarınından daha fazla , yaydığı radyasyon , olumsuz içerikler + yaptığı bağımlılık uyuşturucu gibi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

SweeneyTodd bunu yazdı:

Balyoz99 bunu yazdı:

Yararına diyecek birşeyimiz yok ama zararları yararlarınından daha fazla , yaydığı radyasyon , olumsuz içerikler + yaptığı bağımlılık uyuşturucu gibi

sonuç itibari ile insanın iradesi ile ilgili bu, bana kalırsa bilgisayarın değil insanın zararı. Bütün o saçma salak içerikleri yine insanlar koyuyor bilgisayar kendisi peydahlamıyor ya.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Balyoz99 bunu yazdı:

Ah bsg butonu ahh ahh.. Bu ilaçtan kullan hocam..

Ek: Teknolojinin gelişmesi insanlık adına çok mu büyük bir fayda, evet doğru hayatı kolaylaştırıyor ama biz de bu yüzden aptallaşıyoruz maalesef, sığ düşünmeyin..

Keşke saatler sürecek işlemi bi anda değilde, kendi emeğimizle yapıp daha çalışkan olabilsek..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

ATI eyefinity olayına ne diyon?

Toplam Hit: 3866 Toplam Mesaj: 30