Deccal - Sansür
-
insanlık gittikçe akıldan mantıktan uzaklaşıyor
-
ODTÜ Deccal Mühendisliği
-
Komplo teorilerine biraz meraklıysanız mantıklı gelebilir.
-
yıllar geçtikçe insanoğlu ilime bilime akar diye umut ediliyodu ama gittikçe daha çok boka batıyo:D
hocam dünyan kaymış senin git bi sevgili bul bol bol seviş
-
Bırak milettin kıyametini düşünmeyi kendi kıyametini düşün.
-
sadece deccalin özellikleri, ona benzeyen şeyler arasında basit bişey kurdum.. saçma olabilir.. saçma olmasının nedenlerinide uzun uzun yazsaydınız keşke...
karakutu böyle yazmışsın
sonuç itibari ile insanın iradesi ile ilgili bu, bana kalırsa bilgisayarın değil insanın zararı. Bütün o saçma salak içerikleri yine insanlar koyuyor bilgisayar kendisi peydahlamıyor ya.
irade evet.. dinde de irade var.. iradene hakimsen.. dinine bağlılığın kuvvetlidir.. yani soyut bişey. bilgisayarda böyle yada buna benzer insanları aptallaştıran şeyler parantez içinde söylüyorum (herkesi değil... kullanmasını bilmeyeni aptallaştırıyor.) yani dinin gerekliliklerini getirmemek gibi.. teknolojinin de yararlarını kullanmayınca sadece zarar oluyor.. gece gece nerden geldiyse böyle bi teori..
-
FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------
gece gece bi an aklıma geldi.. ne kadar saçma yada mantıklı olabileceğini size sorayım dedim.. şimdi bu nette sansür olayı var.. deccal hakkında bilgisi olanlarda bilir.. tek gözlüdür diye.. bilgisayarda bi nevi böyle bişey.. tek göz gibi.. tek monitör var yani.. acaba insanı aptallaştırıyor diye.. bide gelenleri izleyen varsa ordada belirtir..
diyorumki hükümette İslam yandaşı biraz.. acaba bu niyetlemi sansür koyuyorlar.. insanlar bazı siteler yüzünden aptallaşmasın diye..
şimdi şöyle yorumlar yapmayın.. her izleyen aptalmı.. çok saçma.. diye.. kimisi youtube u aradığı ilginç video yu bulmak için kullanır.. kimisi zaman geçirmek için.. zaman geçirmek için kullananlar çoğunluktaydı.. o yüzden..
sadece gece gece aklıma böyle bişey geldi. mantıklımı değilmi? mümkünse yorumlar inciltmeden olsun..
-----------------------------Deccal sadece birtane degildir. tek gozlu de degildir. orada bahsedilen tek goz Illuminatinin sembolu olan Piramit ustundeki gozdur. Adamalr bas bas bagiriyor burdayiz diye. Deccallerin binlercesi var ve uzun zamandir aktifler. ama bir bok yapamaycaklar. kokruya gerek yok....
-
hocam ne kadar teori beyin o kadar hırpalanıyor :) bu et parcasını daha sağlam şeyler için daha verimli şekilde fazla yormadan kullanmaya bak. sonra kısa devre felan yaparsın sölemedi deme :)
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
FeRoCi bunu yazdı:
gece gece bi an aklıma geldi.. ne kadar saçma yada mantıklı olabileceğini size sorayım dedim.. şimdi bu nette sansür olayı var.. deccal hakkında bilgisi olanlarda bilir.. tek gözlüdür diye.. bilgisayarda bi nevi böyle bişey.. tek göz gibi.. tek monitör var yani.. acaba insanı aptallaştırıyor diye.. bide gelenleri izleyen varsa ordada belirtir..
diyorumki hükümette İslam yandaşı biraz.. acaba bu niyetlemi sansür koyuyorlar.. insanlar bazı siteler yüzünden aptallaşmasın diye..
şimdi şöyle yorumlar yapmayın.. her izleyen aptalmı.. çok saçma.. diye.. kimisi youtube u aradığı ilginç video yu bulmak için kullanır.. kimisi zaman geçirmek için.. zaman geçirmek için kullananlar çoğunluktaydı.. o yüzden..
sadece gece gece aklıma böyle bişey geldi. mantıklımı değilmi? mümkünse yorumlar inciltmeden olsun..
-----------------------------Deccal sadece birtane degildir. tek gozlu de degildir. orada bahsedilen tek goz Illuminatinin sembolu olan Piramit ustundeki gozdur. Adamalr bas bas bagiriyor burdayiz diye. Deccallerin binlercesi var ve uzun zamandir aktifler. ama bir bok yapamaycaklar. kokruya gerek yok....
-----------------------------hım ben tek gözlü olmasından yola çıkarak yapmıştım bu yorumu.. o zaman tezim çürüdü. ? :)
-
Deccallerin buyuk cogunlugu eski nazi bilim adamalridir. Illuminati basli basina Deccaldir... Illuminati Belgesel serisini izlemeni tavsiye ederim. tum sorualrina cevap bulursun ;)