folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dejavü Olayi Yasamak ?

Dejavü Olayi Yasamak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

bizim bi hoca anlatmıştı %100 kesin değil ama bilim adamlarının o güzelim araştırmalarıdnan biri olan bu olayın detayları

sol ve sağ gözümüz saliseler içinde görüntüyü alıp beyine iletir ve beyinde görmeyi sağlar.

bu durumda ise sol veya sağ göz saniyenin bindebiri kadar diğer gözümüzden daha önce beyine iletir ve diğer gözde beyine iletince o zaman aralığında sanki bu olayı saatler , günler, haftalar, aylar önce yaşamışız gibi hissetmemizi sağlıyormuş 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AKSU92
    AKSU92's avatar
    Erkek
    türkce karsılıgı oldugu halde olaya dejavu diyenlerden igreniyorum !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    ergenlikte sıkça oluyor idi :) şimdilerde lucid ruya görüyorum..yakında astrale cıkmak tek hedefim:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

ben çok defa yaşadım dejavu küçüklüğmden beri en azından bi 10-15 defa yaşamışmdr çokda hoş oluyo vala xD

günde 1 2 defa görsem hergün hayır demem (: (: xD

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    bende de oluyor zaman zaman hiç şikayetci deelim :)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    banada bir kaç kez oldu acayip bir duygu çözemedim

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    sirfaksu bunu yazdı:
    -----------------------------
    türkce karsılıgı oldugu halde olaya dejavu diyenlerden igreniyorum !!!
    -----------------------------
    o senin problemin

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

Evet arkadaşlar bende de sürekli oluyor ve ilerisini hiç hatırlamıyorum sadece o anlık..benim rüyalarım da cogunlukla gerçek oluyor ve gerçeklşmesini beklediğimbir rüya da şu;

sokakta arkadasımla yürürken ileride bir tepe oluyor ve tepe yarılıyor ortadan ikiye Ve dev bir adam koşarak bize doğru geliyor bizde kaçmaya çalışırken genleşip ölüyoruz, kıyamet gibi:)))))

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    evet daha önce birçok kez dejavu yaşadım ama bunun adının dejavu olduğunu yeni öğrendim. geçen bi filmde bi kız bi dejavu yaşadım felan dedi ben tahmin ettim ama bi internetten bakiim neymiş öğreneyim dedim. bugün eve geldim bakcaktım bu konu çıktı karşıma bu da çok oluyo bana bişeyi görmem görmem bi kere karşılaştıktan sonra hep karşılaşmaya başlarım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    Çok yaşadım, halen yaşıyorum. Periyodik aralıklarla dejavü olayını yaşarım (: Bazen dejavü anında farkındalık yapıp rastgele bişe yapıyorum yine o anı yaşamış gibi oluyo insan. Yani o dejavü anında ne yaparsan yap; camdan atla, yumruk at, tekme at, kendine parmak at yine dejavü olayını yaşarsın. Yani o yaptıklarını daha önceden yine yapmışsın hissine kapılırsın. Dejavü yaşayınca onun kaplamından çıkamazsın. ve 4-5-6 saniyelik bişe.

...
Toplam Hit: 4842 Toplam Mesaj: 36