Dell XPS M1530 Biometric Reader Sorunu ( Windows 7 )
-
Yok kardeş olmadı lınux da :(
-
hoca işe yarar mı bilmiyorum ama o zaman recovery programlarıyla tarama yaptır. easy recovery proffesional ı bulup yapabilirsin
-
Onuda deneyim hocam biliyorum o programı ama hiç aklıma qelmemişti saqol
-
yok hocam yine olmadı :S
-
linux altında görünmediyse bana da gitmiştir gibime geldi :|
ls -a => bütün dosyaları listeler...
ctrl-h ile;
find /dizin -mtime 2 => son 72 saat içinde değiştirilmiş dosyaları gösterir...
find /dizin -name "isim" => ismini bildiğin dosyayı arar...
bunları büyük ihtimal zaten bilirsin ama dosya silinmediyse linux altında bunlara cevap vermek zorundadır O.o
-
bu arada parmak izi ile açılan dosyaya bittin lan, teknolojiye bak bea O.o
find /dizin -name "*.uea" diye de aratmayı dene, uzantısı uea olan hedeleri arar...
-
Komutlarlada arattım yok görünmüyor
tamam gitmiş olabilir artık bende umudumu kabettimde dosya d dizinindeydi we d dizininin boyutu hiç değişmedi boyutunda bi azalma söz konusu olmalı değilmi parmak izi ile açılan dosyanın boyutu 4 gb kadar wardı yani garip bi durum
-
hiç yer değişimi olmadan da dosyanın ortalarda gözükmemesi cidden garipmiş, beni aşar bunlar :P =))
bence microsoft a mail atıp azar çek...
forumdan çıkar belki anlayan biri...
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------hiç yer değişimi olmadan da dosyanın ortalarda gözükmemesi cidden garipmiş, beni aşar bunlar :P =))
bence microsoft a mail atıp azar çek...
forumdan çıkar belki anlayan biri...
-----------------------------Attım ama cewap yok henüz :S saqol sanada :)
-
arkadaşlar benim bi sorun var.bilgisyarımda vista vardı.windows 7 yüklettim ama parmak izi okuyucu, uzaktan kumanda ve klavye üzerindeki dokunmatik volume açma yeri çalışmıyor.bilgisyardan pek anlamıyorum ve nasıl yapacağımı bilmiyorum wista 7 ye uygun parmak izini çalıştırmak için ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.umarım sorunumu anlatabilmişimdir.yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler şimdiden