Delphi Ödev

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

zaten ben bu üniversitedeki eğitim sistemini anlamadım daha ilk haftadan elektrikj makinaları ve kumanda dersinde de hiç teoriğim olmadan bana uygulama yaptırıldı ve mal mal baktım (: ayrıca sanırım pdf fln kasıcam ama çok geç suan haftaya sınavlar fln inş bir ara bakıcam şuan çözmeye çalışma aşamasındaym haftaya cumaya kadar zamanım var grev yaparım bende :P yapmam belkide ödevi :P zaten kadın psikolojik sorunlu bakıcam ya sağolun yinede (: pascal hiç görmedim mantıgınıda bilmem (: ilk defa programa alcam diye üninin 2.sınıfın 1.gününde çok sevinmiştim ama bu derece berbat bir eğitim programında bu derece zorlanıcağım hiç aklıma gelmemişti (: bendemi sorun onlardamı onu anlamadım (:

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

http://s1.dosya.tc/file/sQlNbs/delphi_7.pdf.html

bu kitap güzeldi baktım silinmemiş.. vardır elinde mutlaka.. konuyu inceleyen indirir göz atsın diye şey ettim :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

sağol tarzan bir bakayım ama okuyacak vakit bulmakta önemlşi :S

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

Yani hoca istedigin 2 programida kodlayip koysam foruma sorunlarin cozulecekse yapalim :) Ama diger odevde yine ayni yontem :D Sen beni dinle birsuru pdf falan var pascal ve delphi ile ilgili giris seviyesinde okumaya basla :D

adı üstünde ödev zaten, adam araştırman uğraşman için veriyor, hangi komutun ne işe yaradığını kendin bulman için, ordan burdan hazır kod alıp c/p ile yapmanı istemiyor, compi hoca sana hangi komutları kullanacağını söyledi, derste de nasıl kullanacağını anlatmıştır herhalde değil mi? bu kadar hazırcı olmayalım arkadaşlar kendinizi nasıl geliştirmeyi düşünüyorsunuz

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

yns_berk bunu yazdı:

ComputerWolf bunu yazdı:

Yani hoca istedigin 2 programida kodlayip koysam foruma sorunlarin cozulecekse yapalim :) Ama diger odevde yine ayni yontem :D Sen beni dinle birsuru pdf falan var pascal ve delphi ile ilgili giris seviyesinde okumaya basla :D

adı üstünde ödev zaten, adam araştırman uğraşman için veriyor, hangi komutun ne işe yaradığını kendin bulman için, ordan burdan hazır kod alıp c/p ile yapmanı istemiyor, compi hoca sana hangi komutları kullanacağını söyledi, derste de nasıl kullanacağını anlatmıştır herhalde değil mi? bu kadar hazırcı olmayalım arkadaşlar kendinizi nasıl geliştirmeyi düşünüyorsunuz

o zaman şöyle anlatayım..

eline 1 kere çekiç bile almamışsın adam snaa çiviyi çak diyor ;) sorun o değil temel yokken bir şeyler yapmaya çalışmak koyuyor sadece cp yapmayı denicem ne yazıkki hea tamma bende isityorum delphi öğrenmek ama bu şekilde değil (:

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

yns_berk bunu yazdı:

ComputerWolf bunu yazdı:

o zaman şöyle anlatayım..

eline 1 kere çekiç bile almamışsın adam snaa çiviyi çak diyor ;) sorun o değil temel yokken bir şeyler yapmaya çalışmak koyuyor sadece cp yapmayı denicem ne yazıkki hea tamma bende isityorum delphi öğrenmek ama bu şekilde değil (:

anlıyorum kardeşim temel olmayınca işte olmuyor, sen tutup da bügüne kadar bilgisayarla ilgisi olmayan adamı getir mühendis yap, sonra üç-dört sene meslek lisesi okuyup bilgisayarla kan bağı oluşan adamı rezil et, mantık bu. sana lafım yok çalışıp kazanmışsındır bölümünü belki. biraz kendin uğraşmaya çalış bir şeyler karala et dene, takıldığın bir yere olursa ordan sorarsın, kendin için söylüyorum başka bir amacım yok gerçekten bu şekilde alışman iyi değil, daha sonra emin ol zevkli bir hale gelecektir.kalbini kıracak bişey söylediysem özür dilerim

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

tamamda onlarıda bilmiyorum işte sorun orda... kadın bu bu işe yarar demiyorki burda böyle kullanılır diyor o kadar sonra susuyor arkadaşlar sunuma devam ediyor... not tutun diyr zaten normal hayatta konuştugu gibi konusuyor bizden not tutmamızı isityor.. biz mühendislik okumuyoruz myo okuyoruz afedersin ama biz o kadar koşa koşa gitmıyoruz o derse hea öğrnmeye ihtiyacımız var ama zor oluyor ben okuyarak öğrenmıyorum diyebilirm.sorun burda işte

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ekstra olarak ben otomasyon okuyorum nasıl olurda bunu zaten teorik olarka öğrenebilirm ki (: bilgisayar web tasarımı veya programlama okumadım ki hiç ilk defa programlama aldım oda dandik hocalar sayesinde bok oldu..iyice soğudum programlamadan..

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo
    console app mi olacak yoksa gui mi?

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

normal form üzerinden çalşcak ya

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 6291 Toplam Mesaj: 21