Deniz Feneri Dosyası-900 Milyon Euro Toplanmış
-
andidit bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------arkadaşım tek birşey soracağım. Konuyu okudun mu?
Ciddi ciddi soruyorum yazdıklarının konuyla alakasını çözebilmiş değilimde :)
Yukarıda yanlış görmüyorsam deniz feneri yazıyor yoksa gözler o kadar mı bozuldu? Yoksa sen mi saçmalıyorsun?
-
andidit bunu yazdı:
-----------------------------"Elhamdürüllah Müslümanım.
Enterasan bir müslüman grubudur...
dinine önem vermeyen ama sorulduğunda elhamdürüllah müslümanım derler göğüslerini gere gere... ama doğrusunu yani elhamdülillah'ı sonunda ki dülilahı bilmekten telefuz etmekten bile acizdirler. gerek aile yaşamından olsun gerekse özenti yaşamın vermiş olduğu bir eksiklikten olsa gerek dediğim durumdur.
ama rus edebiyat yazarının bir eserindeki bir kelime öbeğini sorsan virgülünü bile atlamadan hemen size söylerler... bu tür insanlara diyecek laf yok...
ha adam rus edebiyatını bilmesin mi lan? diyenler içinde tabiki bilsin bebeğim ama yanında onun için temel olan dinine ait kelimeleri sözleride düzgün ezberlersin...
misal; yer yüzünde hiç bir hristiyan yoktur ki dua bitiminde söyledikleri amen kelimesi yerine amordesin?
yaaa işte aradaki fark bu kadar..."Fatihhack bunlar için kendini fazla üzme arkadaşım.
-----------------------------Ebeveynlerin evlat sahibi olabilmek için gösterdikleri çaba takdire şayan ama kim bilebilir o milyonların arasında beyin soğancığıyla hareket edenin birinci olabileceğini ?
Hadi git kendini çok sevdirmeden.
-
akraba evliliği olması kuvvetle muhtemel
-
son 2 post a yarıldım ahaha =)))
-
Yeah bunu yazdı:
SucH bunu yazdı:
-----------------------------Yeah bunu yazdı:
dünya üzerindeki "bütün" ileri gelmiş hukukçular ergenekon davasındaki rezillikleri dile getirip yanlışlığı hakkında (işleniş açısından) hemfikirken senin, bu davadaki ilerleyiş biçimini (!) haklı bulmanda art niyet ararım açıkçası...
-----------------------------evet herşey yanlış zaten ergenekon diye de bişi yok hayal ürünü bi örgüt içeri alınanların hepsi masum. iddianamede kafadan atılmış zaten. cumhurbaşkanı nın yargılanması doğru ama her ne kadar yaptığınız anayasa ya ters olsada anayasa da cumhurbaskanın sadece vatana ihanetten yargılanabileciği yassa bile yargılanır çünkü o akp li. eşitlik olmaması lazım, adalet olmaması lazım. işimize geldiğimiz gibi davranırız dimi.
-----------------------------davanın ilerleyiş biçiminden ne anlıyorsun merak ediyorum, muhalefet olsun diye boş konuşmayın...
rezilliklere örnek alabilirmiyiz ? -
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşım neyi savunmaya çalışıyorsun sen onu bi izah et sen başta ? Ne idükleri belli olan bi grubun avukatlığını '' Size iki yüzlülüğünüzü göstermek '' için yapıyorum diyip duruyorsun da, her konuda olduğu gibi bu konuyu da ana fikrinden uzaklaştırıyorsun. Arada sallıyorsun oraya bi tane sonra dönüyorsun savunma makamına. 300 satır yazıda, boş laflarla milletin kafasını bulandır 1 satırı şahit göster bunca insana, biz de yiyelim.
Yok her iki kişiden birinin oyuyla gelmiş AKP yi halkın iradesi saymıyormuşuz. Ee burda konuşanlar İsviçre halkının temsilcilerimi ? Madem halkın iradesine karşı bu derecede duyarlısın, bunlara da kulak asman gerekmez mi ? Sen nasıl ki bu kadar insanı üstü kapalı bi şekilde riyakarlıkla suçluyorsan, o kudreti kendinde görüyorsan onlarında seni bu yönde suçlamaya hakkı yok mu ?
Alakasız şeylerden bahsediyorsunuz diyorsun. Senin yazdıkların çok mu alakalı Türkiye ye giren 900 milyon euro nun rotası ile ? Bu Türkiye ye uçan 900 milyon euronun kimlere nasıl gittiği hakkında kafa yormak senin vazifen değil madem gelip bu konuya neden insanları kışkırtıyorsun ? Madem sana ne'' türbanlı kızlardan, kitaptan, radyo 7'den falan filan. '' Hadi ne duruyorsun al voltanı, kendinle çelişme.
Daha birçok söylenecek söz var ama sana bu kadar ayar yeter. Gelip avukatlık yapıp daha önceki yazılarımı okumadınız diyip insanları aşşağılamak vs... Yekünün bundan ibaret !
neyi savunduğum belli senin diğer arkadaşlara nazaran bir artın yok, aksine çok daha değersizsin onun için yeniden görüşlerimi bildirmeyeceğim bu konuda.önceki postlarıma bakabilirsin.senin için yeniden yazacak değilim.
2 kişiden biri oy atıyorsa ve sen o kişiye saygı duymuyorsan, riyakarlıkla da suçlanırsın, yeri gelir kimse de sana kulak falan asmaz.benim kendimde kudret falan gördüğüm yok.heryerde söylediğim gibi yine söylüyorum, oyumu il genel meclisi, belediye başkanlığı, il belediye başkanlığı ve milletvekili seçimlerinin hepsinde mhp'ye verdim.ama chp'ye oy verenlere saygım ne kadar yüksekse, akp'ye oy verenlerede saygım o derece yüksek.zaten bir dahaki seçimde, akp bir yanlışa imza atmazsa oyum onlaradır.insanlar kaderini kendileri belirler.bir seçim yapılmış ve adam akp'ye vermiş.bir seçim daha yapılmış yine akp'ye vermiş.bir daha yapılmış yine akp.bunun siniri ve hıncını saçma sapan konuşmalarınızla çıkarmaya çalışıyorsunuz.bırakın artık bu işleri.akp ülkeyi bölmüş.pasta mı bu yahu ? ne bölmesi.ömründe iktidar yüzü görmemiş ve şükürler olsun ki göremeyecek bir akımın peşinden gitmeye devam edin siz.
bir kere burada bir yanlışı düzelteyim.aklın sıra ayar verdini falan zannediyorsun ya.öyle bişey yok.bundan emin ol.eleştirdiğim tavrınızdan bir kesit sunmuşsun.aynı tas aynı hamamsın yani.benide herkes gayet güzel eleştirebilir.işte gördüğün gibi sen eleştiriyorsun.demekki ben eleştirebilirliği kabul ediyorum.kendinle çeliştiğin bir noktada burası.
voltanı al falan.bu nedir ya ?böyle sokak ağızıyla da konuşma bana.senin gibileri çok gördüm bu sitede.daha dün sahte holy olan adam gelmiş bana voltanı al diyor : ) ne demekse artık. işinize gelmeyince böyle tabi.ergenekon davasına sövüp, akp'yi sabah akşam kötüleyip, ona oy veren insanları cahil köylü modunda yazsaydım benden iyisi olmazdı : )
kimse size hiç kimseyi kötüleyemezsiniz, eleştiremezsiniz demiyor.zaten buna hakkım da yok.ama yaparsan bende kendimce cevabımı veririm.çok fazla cevap alınca da böyle sinirlenir direkt volta al falan tarzı kelimeler kullanırsınız : ) volta almak ne demek bilemiyorum ama çok iyi bişeyse sen al.işine yarar.
-
andidit bunu yazdı:
dinine önem vermeyen ama sorulduğunda elhamdürüllah müslümanım derler göğüslerini gere gere... ama doğrusunu yani elhamdülillah'ı sonunda ki dülilahı bilmekten telefuz etmekten bile acizdirler. gerek aile yaşamından olsun gerekse özenti yaşamın vermiş olduğu bir eksiklikten olsa gerek dediğim durumdur.
ama rus edebiyat yazarının bir eserindeki bir kelime öbeğini sorsan virgülünü bile atlamadan hemen size söylerler... bu tür insanlara diyecek laf yok...
ha adam rus edebiyatını bilmesin mi lan? diyenler içinde tabiki bilsin bebeğim ama yanında onun için temel olan dinine ait kelimeleri sözleride düzgün ezberlersin...
misal; yer yüzünde hiç bir hristiyan yoktur ki dua bitiminde söyledikleri amen kelimesi yerine amordesin?
yaaa işte aradaki fark bu kadar..."Fatihhack bunlar için kendini fazla üzme arkadaşım.
ezberliyemiyorsa da kafasından sallamasın değil mi ? sonuçta herkes dini bilgileri bilecek diye birşey yok.ama ordan burdan duyduklarıyla konuşup din dersi vermeleri yok mu?!!.
''elhamdurillah'' ne demekse artık.kaş yapayım derken göz çıkarmak bu olsa gerek.
neyse andidit kardeş, ben saygı duyuyorum arkadaşlara.elhamdürüllah'la başlar ilerde elhamdurillah derler, zamanla elhamdulillah'ı öğrenirler.yavaş yavaş.
:))
-
azmıŞ : )
-
twilight_flame: Konuyu okudum arkadaşım. Konuyu baştan daha dikkatli okursan belki o inceliği yakalayabilirsin. Amacım ötecilik bericilik değildi. O yazıyıda bir yerde görmüştüm öylelikle koydum. Aslında ekleyeceğim şeyler vardı konuyla alakalı ama ofiste olduğum için tam takip edemedim. Gerçi underzero nun buna benzer bir konusunda gerekli yorumu yapmıştım özet olarak şunu söyliyim. Bu milletin bir kuruşunu haksız yere yiyenin 7 sülalesini sikeyim. Sitede taze değiliz senlerdir tartışıyoruz bunları. Herkezin fikri hemen hemen sabit. Kimsenin yoğurdum ekşi dediğini görmedim. Belki birazda bu yüzden konu dışı bir yorum oldu benimkisi. Yinede konunuzun tadını kaçırdıysam özür dilerim.
AmoR: Sana gelelim efendi.Bunu söylemek istemezdim ama benim anacığım senin gibi dingillere 7-24 dua ediyor Allah ıslah etsin diye. Neyse geç bunu.
Bak genç. Kancıklık yapmayacaksın. Birisinden iki laf duyup fikrini zikrini bilmeden öyle anayı babayı karıştırmak delikanlılığa sığmaz. Adamın aklını alırlar ne olduğn bilinmez.İş laf ebeliğine kaldıysa sizden iyi yaparım bu işi. Atarın varsa erkek gibi söyleyeceksin, bana söyleyeceksin. Şimdi seni görmeyi çok isterdim. Gözümün içine baka baka bidaha söylemeni isterdim o artis lafları. Kabadayılık edip senle uğraşacak değilim. Vaktim yok. Ama seninle doğruluğndan emin olduğum bir şeyi paylaşayım. Bunu aklından çıkarma. Dünya çok küçüktür.
Ultraasker: O lafları yediririm sana. canınınızı yaktırmayın hadi gidin işinize cahillik etmeyin.
-
andidit bunu yazdı:
-----------------------------ßu arkada$ın beyninde sorun olabilirmi. ?
UltrAsker dediği gibi Muhtemelen akraba evliliği.