folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Deniz Kuvvetleri Yavaş Yavaş Lağvediliyor



Deniz Kuvvetleri Yavaş Yavaş Lağvediliyor

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek
    blackglove bunu yazdı
    CameL bunu yazdı
    sniperscope bunu yazdı
    Branxian bunu yazdı

    Aga Osmanlı devletinden bahsediyorsunuz. Ama Atatürk yüzünden osmanlı devleti yıkılıp Cumhuriyet, Türkiye kurulmadı.

    Osmanlı tarihi her zaman yükseliş döneminde değildi. Atın artık şu zihniyeti osmanlı eski de kaldı.

    Artık Atatürk Türkiye'sinde yaşıyoruz.

    Hep Kanuni, Fatih'ten bahsediyorsunuz peki son dönem padişahlarından neden söz etmiyorsunuz ?

    Bırakın amk artık her başınız sıkıştığında osmanlı diye zırvalamayı.

    Ustadim, bunlarin amaci mide bulandirmak, kafa karistirmak. Bugun tayyip ve it surusunun yaptikalri sadece TSK'ya, Turkiye'ye, Turkiye Cumhuriyeti'ne ve Ataturk'e olan kinlerini kusmaktan baska birsey degil.

    Cok ovdukleri osmanli "din icin fetih yapti" diyorlar eger oyle olsaydi bugun avrupanin %95 i musluman olmasi gerekirdi. Bunlar ancak afrika gibi geri kalmis ulkelerdeki cahil insanlarin beynini yikayip musluman yapmislar. Isin asli hic kimseyi musluman yapmamislardir, bunlar afrika'ya gittiginde afrikanin cogu zaten muslumandi.

    Cahil cahil konuşma kamil , Orta Çağ Avrupa'nın geri kalmışlığının zirve yaptığı çağdır , bokun içinde gezinen , vebadan yarısı ölen , bilim adamlarını yargılayan Katolik Kilisenin olduğu , cennetten arsa satılan Avrupa ,  çok mu ilerideymiş.

    Ayrıca sen millete cevap vermezsen adisin yazıcağına önce benim sana önceki yazdığıma cevap ver,işine gelene yorum yapıp işine gelmeyene susarak çok haklı gözüktüğünü falan mı zannediyorsun ?

    yeavrum afrikalılarda da para olsaydı onlarda müslüman olmazdıki

    Avrupa'da da çok mu para vardı , kilise para basıyordu , ondan başka anca lordlar derebeyleri vs. halk zaten zengin değildi.

    Neyse orası önemsiz , sniperscope'un dediği gibi zaten İslamiyet Osmanlı'dan çok önce yayılmıştı Afrika'ya Abbasi , Emevi , Fatımi vb. devletlerle.


    Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek
    diamonique bunu yazdı
    sniperscope bunu yazdı
    diamonique bunu yazdı

    biz 600 yıllık tarihimizi savunan insanlarız. Ecdadımızın yolunda giden insanlarız. Osmanlının yıkılmasına da neden olan ittihatçı darbecilerdi zaten. hadi yallah şimdi

    600 yillik nasil tarihmis bu icine zictigimi seyi.

    600 yillik dedigi tarihe bak. Hic bir osmanli padisahinin anasi Turk degil.

    Kendi kardesini, yegenini, kizini, torunu, amcasini acimadan kesen, dograyan, katleden insan disi mahluk bok suruleri.

    Birde utanmadan bu vahsi, elinde 1.5 yasindaki kardesinin kani olan yavsaklarla ile gurur duyuyor.

    Hababam sinifinda bir replik var "Utanacaginizi bilsem yuzunuze tukururdum ama ondanda anlamazsiniz ki siz"

    gurur duydugun boktan tarih 600 yil icinde insanlara iyilik ve guzellik namina tek bir sey ogretmemistir. Bugun anadoludaki insanlarin cehaleti halen osmanli denilen boktan imparatorlugun mirasidir.

    Aldin kapagi, sen bas git simdi.

    hiçbirinin anası türk değilmiş. türk olması gerektiğini savunan kim ki? onu anca senin gibi şovenistler savunur. çok şükür ki ben ırkçı değilim.

    senin örnek aldığın ataların da çankayaya giden nişanlısı fikriyeyi öldürten adam, kendine muhalefet olan ali şükrü paşayı, gidip de milliyetçi duygularıyla oynadığı topal osman aracılığıyla öldürten adam, şapka takmadığı için şehir bombalatan adam, şehinşaha beylerbeyi sarayında türk kadınlarını sunan adam vs vs.

    Gurur duyduğum o tarih sayesinde bugün afrikaya gidildiğinde siz osmanlı çocuklarısınız diyen ve onları ana insanların özendiği bir tarih.

    Senin gibi birinden kapak yemem ben. daha tüm pislikleri buraya yazmadım. yazarsam seni ağlatırım.

    ANANI CONİLER BECERSEYDİ DAHA MUTLU OLACAKTIN SENİN KANINDANDA SOYUNDANDA ŞÜPHE ETMEK LAZIM...

    SEN KURTULUŞ SAVAŞI VERİRKEN ATALARIMIZ YUNAN PİÇLERİYLE İNGİLİZ PİÇLERİYLE ANLAŞAN ŞEYHLERİN SOYUNDAN OLABİLİRSİN ANCA BAĞIMSIZLIK VE ÖZGÜRLÜK OLMADAN ALLAHIN EVİNDE NAMAZ KILMAYI KABUL EDEBİLENLERDENSİN SEN.

    GİT KERHANEDE CONİLERE BECERTTİR KENDİNİ BU VATANI KURTARANLAR SENİ Bİ GÜZEL TEMBİHLEYECEK HELE Bİ ŞU DEVRAN DÖNSÜN KAÇACAK DELİK ARAYACAKSINIZ. GİDİN IRAĞA ORDA YAŞAYIN A.Q KUL KÖLE OLUN A.Q AMERİKAYA AVRUPAYA

    VATANDAN ÜLKEDEN HABERSİZ İSLAM DİNİNİ KULLANIP KÖMÜRE BULGUR PİLAVINA İNANAN CAHİLLER KESİMİ BU YAPILANLARIN HESABINI VERECEK ELBET BİZ BÜYÜYECEĞİZ VE BU İHANET GÜNLERİNİ UNUTMAYACAĞIZ ULAN AKILLANMADINIZ ADAMLAR 10 YILDIR KÖMÜR PİLAV VERİYOR YİYORSUNUZ OYUNU. BUNDAN BİLE AKILLANAMAZSINIZ. OLUM SİZ NİYE GELDİNİZ LAN BU DÜNYAYA A.Q EKMEK YEMEYE Mİ GELDİNİZ LAN SOKAKTAKİ HAYVANLARDA YAPIYOR BUNU YEMEK YEMEK İÇİN YAŞAYACAKSANIZ Bİ ÖMÜR YAŞAMAYIN LAN BU DÜNYADA NEFESİNİZ ZARAR ANASINI SATAYIM

    ŞU KÖY ENSTİTÜLERİNİ KAPATTIRAN AMERİKALILAR OLMASAYDI ŞİMDİ SENİN BEYNİN BU ŞEKİLDE DEĞİL AKSİNE SİSTEME TERS DÜŞERDİN. AMA SENİN ŞEYHLERİN HERGÜN YAT YAT KALK KALK EMİR VERDİĞİ İÇİN SİSTEME EYVALLAH DEYİP GEÇENLERDENSİN VAR SENİN GİBİ AMERİKAN DOLARI İLE İSLAM DİNİNİ Bİ ARADA GÖTÜREN BURDA ONLARIDA BİLİYORUM AMA TARİH HER ZAMAN ONLARINDA SURATINA TÜKÜRECEKTİR.

    ULAN ASKER OLMASA YİYECEK EKMEK BULAMAZSINIZ LAN...ELİN CONİSİ EVLERİNİZİ BASIP KARINIZA KIZINIZA TECAVÜZ ETMESİNİ Mİ İSTİYORSUNUZ LAN SİZ KORKAK GİBİ EVLERİNİZDE BEKLEYİP SUSACAKSINIZ AMA BİZ SOKAKLARA ÇIKIP O CONİLERE GÖSTERECEĞİZ GÜN GELİNCE. CONİLER BOK YE DESE YERSİNİZ GİDİN BOKLARINI YİYİN. ANLAMADIĞIM ULAN OSMANLI YI ANIP SONRADA AMERİKA AVRUPADAN BAHSEDERSİNİZ BU NASIL ÇELİŞKİDİR !!! MADEM OSMANLIYI İSTERSİNİZ Kİ BUNU RÜYADA DEĞİL ÖLÜRKEN BİLE GÖREMEYECEKSİNİZ NE DİYE AB ABD İLE DOSTLUK BAĞI KURARSINIZ HANİ AVRUPA HAÇLI BİRLİĞİYDİ ?

    AYRICA IRKÇILIĞIN NE OLDUĞUNU BİLMEYECEK KADAR CAHİLSİNİZ...
    ayrıca OSMANLI HAÇLI ORDULARIYLA SAVAŞTI ASIRLARDIR YÜZBİNLERCE HRİSTİYAN SAVAŞLARDA ÖLDÜRÜLDÜ OSMANLI HRİSTİYANLARI ÖLDÜRDÜĞÜ İÇİN IRKÇI OLMUYOR DEĞİLMİ ? İŞİNİZE GELMEYİNCE BÖYLE DEYİP CİHAD DERSİNİZ. AMA ATATÜRK VATANI KURTARINCA BAĞIMSIZLIĞI BİZE VERİNCE ŞEYH DENEN ZİBİDİ KILIKLI PEZEVENKLERİN İNSANLARI KANDIRDIĞI İÇİN BUNLARIN SUYUNU KESİNCE IRKÇILIK OLUYOR HE HE HE OKUDUĞUNUZ DUYDUĞUNUZ HERŞEYİNİZ 5 YAŞINDAKİ ÇOCUK AKLI PUFFFF GECE GECE ADAMI DELİRTMEYİN EBE NİNE MUHABBETLERİ YAPMAYI BIRAKIN HARBİ OLUN LAN KENDİNİZ OLUN 2 DK. BÜYÜYÜNCE ŞEKİLLENDİRDİĞİNİZ KARAKTERİNİZDEN UTANACAK İŞLERE GİRMEYİN 

    BU VATAN TÜRK YURDUDUR. ADI TÜRK KANI TÜRK KANIYLA BESLENMİŞ ATALARIMIZIN TOPRAĞIDIR. VERME DÜNYALARA ALSANDA BU CENNET VATANI DİYE BOŞUNA DEMİYOR M. AKİF ŞİİRDE.  TUNÇ ERİR KALEM KIRILIR TÜRKLÜK EBEDİDİR. SANMAYIN SİSTEM TÜRKLERİ SUSTURDUĞUNU İÇİMİZDE DAHADA BÜYÜYEN TÜRK OLMA AŞKI VAR...SENİN GİBİLERSE BOK GİBİ BİR HAYAT YAŞAYIP NE KİM OLDUĞUNU BİLMEDEN SİKTROLUP GİDECEK BU DÜNYADAN. BEN SE EN AZINDAN BU VATAN İÇİN BİRŞEYLER YAPTIM YAPABİLDİM DİYECEĞİM HAYATIM BOYUNCA ONURLA GURURLA YAŞATACAĞIM...
    SİZİN GİBİLERE OSMANLI DEĞİL SAĞLAM Bİ TÜRK TOKADI FARZDIR Kİ UYKUDAN UYANDIRIP SİLKELESİN

    kaygusuz tarafından 27/Oca/13 01:56 tarihinde düzenlenmiştir

    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek

    adamlar açık açık söylüyor cumhuriyet düşmanı oldukları tartışacak bir durum var mı? osmanlının milliyetci olmadıklarını idda edenlerede söylüyorum. adamlar baya baya osmanlı diye ırk yaratma cabasında oldular. Türk demenin yasak olduğu yılları gördü osmanlı. ne zaman balkan savaşı patladı o zaman Türk olduklarını fisildiyiverdi devlet-i aliye:)

    osmanlı diye bir şey yok artık. Türk Milleti Var...

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2009
    Erkek
    CameL bunu yazdı

    Cahil cahil konuşma kamil , Orta Çağ Avrupa'nın geri kalmışlığının zirve yaptığı çağdır , bokun içinde gezinen , vebadan yarısı ölen , bilim adamlarını yargılayan Katolik Kilisenin olduğu , cennetten arsa satılan Avrupa ,  çok mu ilerideymiş.

    Ayrıca sen millete cevap vermezsen adisin yazıcağına önce benim sana önceki yazdığıma cevap ver,işine gelene yorum yapıp işine gelmeyene susarak çok haklı gözüktüğünü falan mı zannediyorsun ?

    Degerli(!) murit DEVE

    14 ve 15. asirlarda avrupada cennetten toprak satip, bokun icinde geziyordu, Dunya duzmu yuvarlami diye tartisip yuvarlak diyeni idam ediyorlardi. Dogrudur...

    Yil 2013, Keriz feneri ile cenntten arsa satan pislik musluman sakirtler.

    Yil 2013, Cennetten arsa alan hakim, savci, dekan, rektor vs

    Yil 2013, Domatesin hristiyan oldugunu dolayisiyla haram oldugu fetvasini veren seriatcilar.

    Yil 2013, Salatalik, muz gibi sebze meyvelere marraga benziyor diye kadinlarin dokunmasinin suc sayilmasi.

     

    Avrupalilar; 600 yil once bok icinde geziyordu, simdi ise mars'a koploni kuracaklar. Muslumanlar ise 21. yuzyilda bok icinde geziyor.

     

    Bu arada, diamoniqu miydi neydi sakirt vardi. Dun bana mesaj atmisti "Simdi dershaneye gidiyorum, gelince Ataturk'un nasil pislik oldugunu anlatacam" demisti.

    Sanirim halen dershaneden gelemedi. Veya gotu yemedi.


    "Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2009
    Erkek
    diamonique bunu yazdı

    hiçbirinin anası türk değilmiş. türk olması gerektiğini savunan kim ki? onu anca senin gibi şovenistler savunur. çok şükür ki ben ırkçı değilim.

    senin örnek aldığın ataların da çankayaya giden nişanlısı fikriyeyi öldürten adam, kendine muhalefet olan ali şükrü paşayı, gidip de milliyetçi duygularıyla oynadığı topal osman aracılığıyla öldürten adam, şapka takmadığı için şehir bombalatan adam, şehinşaha beylerbeyi sarayında türk kadınlarını sunan adam vs vs.

    Gurur duyduğum o tarih sayesinde bugün afrikaya gidildiğinde siz osmanlı çocuklarısınız diyen ve onları ana insanların özendiği bir tarih.

    Senin gibi birinden kapak yemem ben. daha tüm pislikleri buraya yazmadım. yazarsam seni ağlatırım.

    Sokmusum afrikasina, Osmanli ile gurur duyuyor deyip ovundugun ulkeler listesi; zimbabwe, etyopya, kongo cumhuriyeti, yemen, djibuti, kongo, zambia, kenya... Ortak ozellikleri; hepsi geri kalmis, hepsi cahil, hepsi kultursuz, hepsi pislik icinde, hepsi egitimsiz...

    Osmanlidan nefret eden ulkeler; Abd, isvicre, norvec, avusturya, almanya, fransa, ingiltere, isvec, finlandiya... Ortak ozellikleri; Hepsi gelismis, medeni, cagdas, zengin, refah icinde, bilim ve teknikte resmen ucmus, insanlarin hayatlari guvencede ve mutlu.

    Kafana afrikalilar sicsin senin.

    Herhalde yeryuzunde, bugunu yerine gecmisi ile ovunen baska bir aptal yoktur.

     


    "Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    Bu konuda tarhimizde ve tarihte şu yapılmıştır bu beyni yıkanmış androidleri bırakın pislikleriyle oynaşsınlar biz sağlamlara bakalım bu hep böyle olmuştur o mantarlar ne mi olur onlardan güzel bu gibi on titrek ikna edeceğine sapsağlam yanında olacak yüzlerde var bize onlar gerekir allahını kaybetmiş indirilene değil uydurulana inanan aklı kiraya verenden hayır olmaz kafasında matematik dönen ve hareket  veren insan gerek bize.o şakirtlerin okuduğu tek kitap var oda rıza nur denen bir homoseksüel ingiliz yağcısının onun kitabına yolundan devam eden çakma aydınlar mustafa armağan mısırlıoğlu gibi dolu yeşil komünist hepsi allah yolunda hristiyan ve yahudinin kulu köpeği aşağılık siyonist uşakları barzan müslümanları peygamber düşmanı süfyan müslümanları yezidin soyları bitmezler.bunlar ne ile biterle onuda söyleyeyim katı eğitim sistemini dayadığında hepsi profesör olur ama elin yağcılığını uşaklığını yapmak kolay geliyor.


    Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek

    daha önce de 3 üst düzey komutan istifa etmişti. hiç bir şey de olmadı gayet güzel devam ediyor terörle mücadele. savunma sanayii vs. Artık

    meydan savaşları yok. Kurmaylıktan sonra yeterince tecrübe kazanıyor komutanlar tuğgeneral,tümgeneral,korgeneral en son orgeneral zaten

    orgeneral olduktan sonra bir çoğu emeklilik yaşı geliyor ayrılıyor ya da zorunlu olarak emekli oluyor. genelkurmay başkanlarının bir çoğu emeklilikten

    dolayı ayrılmak zorunda kalıyor. oramiral değil de koramiral olsa ne fark eder. koramiral bu ülkenin doananmasını yönetemeyecek mi? TSK teamülleri

    değişince ordumuz zayıflacak mı? Hiç sanmıyorum.

     

    Savunma sanayinde gelişme olduğu sürece teknik komutanlara ihtiyaç var eskinin sıra bende komutancılığına değil.


    instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 23/Temmuz/2009
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    diamonique bunu yazdı

    hiçbirinin anası türk değilmiş. türk olması gerektiğini savunan kim ki? onu anca senin gibi şovenistler savunur. çok şükür ki ben ırkçı değilim.

    senin örnek aldığın ataların da çankayaya giden nişanlısı fikriyeyi öldürten adam, kendine muhalefet olan ali şükrü paşayı, gidip de milliyetçi duygularıyla oynadığı topal osman aracılığıyla öldürten adam, şapka takmadığı için şehir bombalatan adam, şehinşaha beylerbeyi sarayında türk kadınlarını sunan adam vs vs.

    Gurur duyduğum o tarih sayesinde bugün afrikaya gidildiğinde siz osmanlı çocuklarısınız diyen ve onları ana insanların özendiği bir tarih.

    Senin gibi birinden kapak yemem ben. daha tüm pislikleri buraya yazmadım. yazarsam seni ağlatırım.

    Sokmusum afrikasina, Osmanli ile gurur duyuyor deyip ovundugun ulkeler listesi; zimbabwe, etyopya, kongo cumhuriyeti, yemen, djibuti, kongo, zambia, kenya... Ortak ozellikleri; hepsi geri kalmis, hepsi cahil, hepsi kultursuz, hepsi pislik icinde, hepsi egitimsiz...

    Osmanlidan nefret eden ulkeler; Abd, isvicre, norvec, avusturya, almanya, fransa, ingiltere, isvec, finlandiya... Ortak ozellikleri; Hepsi gelismis, medeni, cagdas, zengin, refah icinde, bilim ve teknikte resmen ucmus, insanlarin hayatlari guvencede ve mutlu.

    Kafana afrikalilar sicsin senin.

    Herhalde yeryuzunde, bugunu yerine gecmisi ile ovunen baska bir aptal yoktur.

    moruk seviyenin iyice içine ettin sen de. Bize geçmişi ile övünen diyorsunuz bir de kendinize bakın. siz ülkeyi atatürk dönemine götürme çabası içinde olmasaydınız bu ülke çok daha ileri bir ülke olurdu. sana cevap felan vermeyececğim bundan sonra. git cemal granda, fahrettin altay ve rıza nurun anılarını oku.benden nokta.


    Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whisky
    Whisky's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Nisan/2007
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

    güzel güzel demokratikleşmeye devam, harika oluyor çok güzel oluyor dümensiz gemi gibi olsun ordu, savaşta ölecek değil kaçacak komutanlar lazım bize.


    Diyorsun ama Osman Pamukoğlu taşın altına elini koyup albaylıktan generalliğe geliyorsa zaten eski düzende kofti demektir değil mi?

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek
    diamonique bunu yazdı
    sniperscope bunu yazdı
    diamonique bunu yazdı

    hiçbirinin anası türk değilmiş. türk olması gerektiğini savunan kim ki? onu anca senin gibi şovenistler savunur. çok şükür ki ben ırkçı değilim.

    senin örnek aldığın ataların da çankayaya giden nişanlısı fikriyeyi öldürten adam, kendine muhalefet olan ali şükrü paşayı, gidip de milliyetçi duygularıyla oynadığı topal osman aracılığıyla öldürten adam, şapka takmadığı için şehir bombalatan adam, şehinşaha beylerbeyi sarayında türk kadınlarını sunan adam vs vs.

    Gurur duyduğum o tarih sayesinde bugün afrikaya gidildiğinde siz osmanlı çocuklarısınız diyen ve onları ana insanların özendiği bir tarih.

    Senin gibi birinden kapak yemem ben. daha tüm pislikleri buraya yazmadım. yazarsam seni ağlatırım.

    Sokmusum afrikasina, Osmanli ile gurur duyuyor deyip ovundugun ulkeler listesi; zimbabwe, etyopya, kongo cumhuriyeti, yemen, djibuti, kongo, zambia, kenya... Ortak ozellikleri; hepsi geri kalmis, hepsi cahil, hepsi kultursuz, hepsi pislik icinde, hepsi egitimsiz...

    Osmanlidan nefret eden ulkeler; Abd, isvicre, norvec, avusturya, almanya, fransa, ingiltere, isvec, finlandiya... Ortak ozellikleri; Hepsi gelismis, medeni, cagdas, zengin, refah icinde, bilim ve teknikte resmen ucmus, insanlarin hayatlari guvencede ve mutlu.

    Kafana afrikalilar sicsin senin.

    Herhalde yeryuzunde, bugunu yerine gecmisi ile ovunen baska bir aptal yoktur.

    moruk seviyenin iyice içine ettin sen de. Bize geçmişi ile övünen diyorsunuz bir de kendinize bakın. siz ülkeyi atatürk dönemine götürme çabası içinde olmasaydınız bu ülke çok daha ileri bir ülke olurdu. sana cevap felan vermeyececğim bundan sonra. git cemal granda, fahrettin altay ve rıza nurun anılarını oku.benden nokta.

    Rıza Nur tescilli homoseksüeldir, istediği makamı hiç bir zaman edinememiştir, psikososyal bozuklukları nedeniyle hiç bir zaman dışlanmamıştır. Nutuk'ta Rıza Nur'un Balkan savaşındaki ihanetlerinin anlatılmasını kaldıramaz, 1935 senesinde İngiltere de British Museum'a kendi ölümünden sonra yayınlanmak üzere hayatım ve hatıralarım kitabını bırakır. Bu sadece intikam içindir. İngilizler kitaba sahip çıkar, aynı şekilde bizim şakirt takımımız da kitaba sahip çıkar, rıza nur olayı budur. Kitabında kaynak sunmamıştır.


    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 11935 Toplam Mesaj: 123