Denyo Saldırısı
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------
abandım bende şişirio denyo :D holy kastı ne de olsa ;)
aman diyim siteleri karıştırma,gerçi scripti yüklediysen söz konusu değil ama nolur nolmaz emoturkiye.com a abanıcan :D
sitenin kafa güzel oldu zaten bi gidiyo bi geliyo az önce geldi girdim baktım üye alımını durdurmuşlar :D bir sürü yeni üyeleri olmuş :D -
kerim bunu yazdı:
abandım bende şişirio denyo :D holy kastı ne de olsa ;) arama kısmında g.kodu yoksa oraya bi script yaratalım öle daha cabuk cöker xD
-----------------------------Şeyhimiz ne güzel program yazmış ya:D adamlar üye alımını kapattılar denyoyla hala şişio a.q işe bak :D
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------editcan :arama kısmında g.kodu yoksa oraya bi script yaratalım öle daha cabuk cöker xD
hiçbir yerinde yoktu ama şu saatten sonra koyarlar heralde :D bu sefer de konu falan kastırırz, -
beler 1-2 sorum olcak denyoyla ilgili
launch dediğim zaman bi zaman sonra kendiliğinden kapanıyor
bide saldırdığım siteye giremiyorum ıp değiştirmem gerekiyor ne olduğuna bakmam için :D
su kapanma sorunu sizdede varmı ?
yeni üyelerine bak :D hepsi 8 karakterli neden acaba :P :P
-
aga siz napıonuz ben bi bok anlamadım baktım emoturkiye.com a bişi yok hala açılıo?
-
kurtardılar la geri yüklediler heralde bugün üye olan 0 :| yarın ewde yokum bi ara search kısmına saldıralım ^^
-
hacılar benden size ufak bi tavsiye baktımda sitelerde topx ler var bir deneyin belki yer yönlendirin bizim foruma
******************* ********************* content="0;url=http://www.siteniz.com"> """"
-
yaw ben bu denyo yu indiriom ama trojan falan dio antivir kapatıo aq sinir oldum nası güvenilir halde göstercem bu zımbırtıyı
-
ne yazmışlar :D
üye
Bu konu nereye açılır tam bilemedim bende buraya açtım sitede son bi kaç gündür çok büyük sorunlar her gün bi kesinti oluo bu günlerde baya yavaşladıda site sık sık sayfa görüntülenemior hatası verior buu sorun kalıcı sorunmu kalıcı değilse ne zaman eskisi gibi olur site
admin
Sunucuda bazı sorunLar var. DüzeLecektir en kısa sürede
Bu sitenin girmemesi en çok beni üzer + yorar unutmayın arkadaşLar
Herkezden kesintiLerden doLayı özür diLiyoruz._______________________________________________________________________________________________
üyeyi kandırıo saldırı var demioda :D
-
Geenmeboo bunu yazdı:
yaw ben bu denyo yu indiriom ama trojan falan dio antivir kapatıo aq sinir oldum nası güvenilir halde göstercem bu zımbırtıyı
-----------------------------olduğu giibi bırak sıkkı yokmu ?? yoksa kapatıpda dal sende xD nese ben yatıorm arkadaslar =)