Denyo Saldırısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    kerim bunu yazdı:
    -----------------------------
    abandım bende şişirio denyo :D holy kastı ne de olsa ;)
    aman diyim siteleri karıştırma,gerçi scripti yüklediysen söz konusu değil ama nolur nolmaz emoturkiye.com a abanıcan :D
    sitenin kafa güzel oldu zaten bi gidiyo bi geliyo az önce geldi girdim baktım üye alımını durdurmuşlar :D bir sürü yeni üyeleri olmuş :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

kerim bunu yazdı:
    abandım bende şişirio denyo :D holy kastı ne de olsa ;) arama kısmında g.kodu yoksa oraya bi script yaratalım öle daha cabuk cöker xD

Şeyhimiz ne güzel program yazmış ya:D adamlar üye alımını kapattılar denyoyla hala şişio a.q işe bak :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    kerim bunu yazdı:

editcan :arama kısmında g.kodu yoksa oraya bi script yaratalım öle daha cabuk cöker xD

hiçbir yerinde yoktu ama şu saatten sonra koyarlar heralde :D bu sefer de konu falan kastırırz,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

beler 1-2 sorum olcak denyoyla ilgili 

launch dediğim zaman bi zaman sonra kendiliğinden kapanıyor 

bide saldırdığım siteye giremiyorum ıp değiştirmem gerekiyor ne olduğuna bakmam için :D

su kapanma sorunu sizdede varmı ?

yeni üyelerine bak :D  hepsi 8 karakterli neden acaba  :P :P 

(:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    aga siz napıonuz ben bi bok anlamadım baktım emoturkiye.com a bişi yok hala açılıo?

NEDEN? (soru olarak)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek
    kurtardılar la geri yüklediler heralde bugün üye olan 0    :|    yarın ewde yokum bi ara search kısmına saldıralım ^^

(:
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek

hacılar benden size ufak bi tavsiye baktımda sitelerde topx ler var bir deneyin belki yer yönlendirin bizim foruma

******************* ********************* content="0;url=http://www.siteniz.com"> """"

De Get Yalan Dünya...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    yaw ben bu denyo yu indiriom ama trojan falan dio antivir kapatıo aq sinir oldum nası güvenilir halde göstercem bu zımbırtıyı

NEDEN? (soru olarak)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek

ne yazmışlar :D

üye

Bu konu nereye açılır tam bilemedim bende buraya açtım sitede son bi kaç gündür çok büyük sorunlar her gün bi kesinti oluo bu günlerde baya yavaşladıda site sık sık sayfa görüntülenemior hatası verior buu sorun kalıcı sorunmu kalıcı değilse ne zaman eskisi gibi olur site

admin

Sunucuda bazı sorunLar var. DüzeLecektir en kısa sürede Bu sitenin girmemesi en çok beni üzer + yorar unutmayın arkadaşLar Herkezden kesintiLerden doLayı özür diLiyoruz.

_______________________________________________________________________________________________

üyeyi kandırıo saldırı var demioda :D

Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

Geenmeboo bunu yazdı:
    yaw ben bu denyo yu indiriom ama trojan falan dio antivir kapatıo aq sinir oldum nası güvenilir halde göstercem bu zımbırtıyı

olduğu giibi bırak sıkkı yokmu ?? yoksa kapatıpda dal sende xD  nese ben yatıorm arkadaslar =)

(:
Toplam Hit: 13984 Toplam Mesaj: 81