Denyo Saldırısı
-
Üzgünüz, şimdilik Üye kabulümüz kapalıdır. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Teşekkür ederiz:|
-
iyi gömçürmüşsünüz de şu konuya bakın :D
Sabit Öpüşen EMO'lar
aha buraya yazıyom mahkeme kararıyla kapanmassa neyim :D
-
:@SyspioniC
bu resimlerden dolayı mı? -
Olduğu gibi kopyalıyorum;büyük-küçük harf ayrımı yapmaksızın,orjiali bozulmasın diye;hatam var ise affola:
İçimde TOKİO HOTEL AŞKI var !
LhimoNNu_DurdaM(depRes'e)musLu_Pudiqhmm(punqq)poodaqaLLı quabie(pa5aqLuo pheüMm dash bebeeM o pheüm ruH 2siM o pHeüm miserYmm
Ciddi ciddi sadece saldırılmayı değil dayağı da hak ediyorlar,acayip sinir bozucular,bu ne şimdi,başka bir dil gibi;canım Türkçenin içine etmişler.
-
esrardede bunu yazdı:
-----------------------------Olduğu gibi kopyalıyorum;büyük-küçük harf ayrımı yapmaksızın,orjiali bozulmasın diye;hatam var ise affola:
LhimoNNu_DurdaM(depRes'e)musLu_Pudiqhmm(punqq)poodaqaLLı quabie(pa5aqLuo pheüMm dash bebeeM o pheüm ruH 2siM o pHeüm miserYmm
Ciddi ciddi sadece saldırılmayı değil dayağı da hak ediyorlar,acayip sinir bozucular,bu ne şimdi,başka bir dil gibi;canım Türkçenin içine etmişler.
-----------------------------
sorma ya çok fena sinirlendim. Yakalayacan bitanesini öldüresiye vuracaksın. İlk mesajımda dedim zaten tek kurşun lazım bunlara. dövmekle bitmezler. Kurşuna dizeceksin aq. Demin baktım forumlarına da dedim eyvah ne olmuşlar. -
esrardede bunu yazdı:
-----------------------------Olduğu gibi kopyalıyorum;büyük-küçük harf ayrımı yapmaksızın,orjiali bozulmasın diye;hatam var ise affola:
Tüylerim diken diken oldu :S :S aboo enseme bi titreme geldi soğuk soğuk: S :S Asdasdda -
Belki meşe odunu çözüm olabilir,o da kesmezse başka bi çare bulmak lazım,Türkçe'ye kaç yıldır yabancı sözcükler girdi, ama bunlarınki kadar dejenere olamadı,farkındalar mı bilmiyorum ama dilimizin içine ediyorlar.
-
http://www.emoturkiye.com/sendmessage.php
var belki işe yarar :)
-
5 dk olmadı 502 bad gateway diyo.
hadi hayırlısı.
-
Delegado_Zero bunu yazdı:
-----------------------------:@SyspioniC
bu resimlerden dolayı mı?
yok hoca ttnet/mahkeme her boku engelliyo ya bunuda engellerler diye espiri